شیمی
-
سلام
کسایی که درس ها رو تموم کردن و توی دوران جمع بندی ان و کسایی که اطلاع دارن
اگر من شیمی صفر باشم توی این مدت کدوم فصل هارو پیشنهاد میکنید که بخونم تا کنکور درصد 30 و یا بیشتر رو بگیرم؟
همچنین فیزیک -
-
سلام
اگر من شیمی صفر باشم توی این مدت کدوم فصل هارو پیشنهاد میکنید که بخونم تا کنکور درصد 30 و یا بیشتر رو بگیرم؟
همچنین فیزیکSaeed Ahmadi رششتون چیه؟
-
۳۰؟؟؟ خیلی کمه دوست من خودتو کم نگیر
-
سلام
همچنین فیزیکSaeed Ahmadi پایه و رشته؟
-
سلام
همچنین فیزیکSaeed Ahmadi
سلام
من پارسال دوماه خوندم 60 زدم 30درصد که تو سه ماه چیزی نیست
ببینید کدوم فصلا تست بیشتر دارن و شما میتونین سریعتر یادشون بگیرین و تستشونو بزنین از همونا شروع کنین -
Saeed Ahmadi
سلام
من پارسال دوماه خوندم 60 زدم 30درصد که تو سه ماه چیزی نیست
ببینید کدوم فصلا تست بیشتر دارن و شما میتونین سریعتر یادشون بگیرین و تستشونو بزنین از همونا شروع کنین -
aylar mo
پشت کنکوریم -
aylar mo
پشت کنکوریم -
aylar mo
تجربی جدید -
برای 30 درصد پایه دوم+سوم یا همون دهم و یازدهم کافیه تو این مدت راحت میشه این مقاطع رو کار کرد و حداقل 40 درصد زد
-
aylar mo
تجربی جدید -
aylar mo @Ellery
راستش من پارسال منبع خوب نداشتم دبیرای شیمیمونم دهم و یازدهم داغون بودن طفلکیاتابستون کلاس رفتم ولی چون پایم خوب نبود تاثیر چندانی نداشت خلاصه دوماه مونده به کنکور شروع کردم شیمی پایه میکرو رو خوندم ولی متاسفانه چون وقتم کم بود تست نزدم ولی کتابش برای من معجزه بود
-
aylar mo @Ellery
راستش من پارسال منبع خوب نداشتم دبیرای شیمیمونم دهم و یازدهم داغون بودن طفلکیاتابستون کلاس رفتم ولی چون پایم خوب نبود تاثیر چندانی نداشت خلاصه دوماه مونده به کنکور شروع کردم شیمی پایه میکرو رو خوندم ولی متاسفانه چون وقتم کم بود تست نزدم ولی کتابش برای من معجزه بود
-
@Ellery
حفظیاتم داغونه پارسال من فقط مسئله حل کردم تا جایی که یادمه تو کنکور -
@Ellery
حفظیاتم داغونه پارسال من فقط مسئله حل کردم تا جایی که یادمه تو کنکور -
@Ellery
نوزده و خورده ای
تعریف از خود نباشه تو مدرسه دانش آموز خوبی بودم -
@Ellery
ولی کنکور ربطی به معدل و نمره مدرسه نداره -
@Ellery
ولی کنکور ربطی به معدل و نمره مدرسه نداره