اللهم عجل لولیک الفرج
-
Am̈ïr̈r̈ëz̈ä من كه به خودتون چيزي نگفتم به كارتون گفتم
منم بيام پست ارايه ادبي بفرستم اينجا چون محبم؟
رعايت كنين لطفا@خانوم-وكيل درست می فرملایین
-
پیروز امام زمان كه بيان به نظرم مشكل نظام اموزشي بالاخره حل شه
هرچند نبايد منتظر بمونيم تا حل شه من يه فكرايي تو سرم هست به عنوان حقوق دان اعتراض كنم شايد.
@خانوم-وكيل آخ گفتی
من خیلی طرح های قشنگی تو سرم دارم
خیلی آرزو دارم یه روز یه مدرسه با نام شهید جهاد مغنیه تاسیس کنم که سرباز امام زمان تربیت میکنه -
@خانوم-وكيل آخ گفتی
خیلی آرزو دارم یه روز یه مدرسه با نام شهید جهاد مغنیه تاسیس کنم که سرباز امام زمان تربیت میکنه -
پیروز در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل آخ گفتی
خیلی آرزو دارم یه روز یه مدرسه با نام شهید جهاد مغنیه تاسیس کنم که سرباز امام زمان تربیت میکنهخوایته هات داشته هات نارسیس جون
-
@خانوم-وكيل آخ گفتی
خیلی آرزو دارم یه روز یه مدرسه با نام شهید جهاد مغنیه تاسیس کنم که سرباز امام زمان تربیت میکنهپیروز در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@خانوم-وكيل آخ گفتی
خیلی آرزو دارم یه روز یه مدرسه با نام شهید جهاد مغنیه تاسیس کنم که سرباز امام زمان تربیت میکنهآره مدرسه ای که واقعا توش علم وادب تدریس بشه متاسفانه خیلی از مدارس ما اینجوری نیستن
-
-
@خانوم-وكيل آخ گفتی
خیلی آرزو دارم یه روز یه مدرسه با نام شهید جهاد مغنیه تاسیس کنم که سرباز امام زمان تربیت میکنهآره مدرسه ای که واقعا توش علم وادب تدریس بشه متاسفانه خیلی از مدارس ما اینجوری نیستن
-
@خانوم-وكيل آخ گفتی
خیلی آرزو دارم یه روز یه مدرسه با نام شهید جهاد مغنیه تاسیس کنم که سرباز امام زمان تربیت میکنهخوایته هات داشته هات نارسیس جون
-
MAHAk در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
MAHAk نگین مرسی من حساسم
چشم مرسی
-
@jahad-20 علم و ادب تدريس بشه نشد برنامه
هدف برنامه ي دقيق ميخواد
اين خيلي كليه
ظاهرا هم هدف همه همينه -
@خانوم-وكيل بله برنامه ی دقیق تری میخواد ولی الان اسمشه که علم و ادب تدریس میشه همون علمشم کم میزارن واسه بچه ها
-
@خانوم-وكيل اگه قضیه جدی شد برا همتون برنامه دارم
-
@خانوم-وكيل مطمئن باش این کارو میکنم ودرصد ریاضی مو انقدر بالا میزنم بعدشمم میام میگم من خودم رفتم ریاضی یاد گرفتم با معلمای شما هیچی نشدم
فقط با خوندن خودم و استاد ثابتی
-
من از معلمام همه چیز یاد گرفتم به جز درس