b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
جلسه 67 تکمیل وکامل شده است ومشکلی ندارد می توانید دانلودش کنید
-
نزدیک ........ نه همچنان ناقص است من تازه دانلودش کردم
-
باعرض سلام
می خواستم بدونم که چطور میشه تیپ تستهای جمع بندی کنکور وتستهای دوپینگ شیمی2 رو دریافت کرد؟
باتشکر -
جلسه 67 سالمه..منم گرفتم مشکلی نداره
-
parham.rs98 ببخشید یعنی آخرش یهو قطع نمیشه؟
-
نه..تیتراژ داره
حتی استاد تهش میگه تو ویدیو بعد با تست های این بخش همراه شماییم -
parham.rs98 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 67 سالمه..منم گرفتم مشکلی نداره
یه لحظه فک کردم نوشتین 67 سالمه
داشتم از تعجب شاخ در میاوردم -
باتشکر فراوان از استاد گرانقدر جناب اقای مهندس اقاجانی.تدریس شیمی ایشان واقعا فوق العاده و در ایران بی نظیراست.خداوند به ایشان قوت عنایت فرمایند.ما بی تابانه منتظر تکمیل جلسات تدریس جدید ایشان در صفرتاصد شیمی جهت کنکور ۹۶ هستیم.
-
@دکتر-عاطی
منم الان یه ساعت طول کشید منظور جمله شما رو بگیرم -
مرسی واقعا....
آقای آقاجانی یکی از بهترین دبیرای شیمی هستند که دیدم!
امیدوارم همیشه سالم و موفق باشن -
استــــــــــــاد دمت گرم واقعا با تدریس بـــــــــــــی نظیرت . همینجوری پـــــــــــــــــــــرقدرت
-
سلام استاد تدریستون عالیه دستتون درد نکنه من تقریبا دوم سوم رو کامل بلدم و با شما هم پیش 1 رو خوندم اسیدها و بازها کی گذاشته میذاشته؟
-
kawan در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد تدریستون عالیه دستتون درد نکنه من تقریبا دوم سوم رو کامل بلدم و با شما هم پیش 1 رو خوندم اسیدها و بازها کی گذاشته میذاشته؟
بعد از عید
-
چرا بعضی اوقات این مشکل برام پیش میاد؟ جلسه 69 شیمی امسال استاد اقاجانی رو با هر سه کیفیت که دانلود میخام بکنم نمیشه و فقط کیفیت متوسط رو دانلود میکنه!! قبلا هم تو درس عربی برام پیش اومد! این مشکل از کامپیوترمه یا برا شما هم پیش اومده؟؟
ممنون که پاسخ میدید(: