بچه های پایه همه بیان!!!!
-
سلام بچه ها امشب فصل سه شیمی دهم تا مولار امتحان دارم هر کی کمکم می کنه بگه ممنون)
Amir Masoudi اع مگ رامسس امتحان نداش
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا ساعت ۹ امشب
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
خواهشا کمک کنید قوت نخوندم
-
چرا ساعت ۹ امشب
ramses kabir اگ بلد باشم چشم
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بحث بحثه مرگ و زندگیه
-
بحث بحثه مرگ و زندگیه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir چه درسیه
-
ramses kabir چه درسیه
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz شیمی مولاریته
-
ramses kabir چه درسیه
این پست پاک شده! -
دریا دریایی غزاله بنطرت شکل خطیه co2 نیس؟
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط دریا دریایی انجام شده@Soley
آره درسته شکل خطی کربن دی اکسید هست ولی شکل کناری هم گوگرد تری اکسید نیست و باید با توجه به قطبیت جواب داد -
@Soley
آره درسته شکل خطی کربن دی اکسید هست ولی شکل کناری هم گوگرد تری اکسید نیست و باید با توجه به قطبیت جواب دادنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی اره شکلو اشتباه داده ،
-
دریا دریایی اره شکلو اشتباه داده ،
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soley اعع
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب امشب میبینمت فعلا تا برم ببینم خودم چقدرش میتونم بخونم
-
Gol roz شیمی مولاریته
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir هستم تموم سعیمو میکنم درست بگم چون مولاریته یکم بدم میاد ولی با این حال خوندم
-
دریا دریایی اخه دوتا جفت الکترون نا پیوندی داره اتم مرکزی فکر کنم خمیده درست باشه
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie
خمیده قطبی هست و گوگرد تری اکسید ناقطبی هست -
@Soley
آره درسته شکل خطی کربن دی اکسید هست ولی شکل کناری هم گوگرد تری اکسید نیست و باید با توجه به قطبیت جواب دادنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
@Soley خب الان چی بنویسم -
دریا دریایی
@Soley خب الان چی بنویسمنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie
همون اولی که فرستادم سوال تقریبا استانداردی نیست -
Morteza Khodaie
خمیده قطبی هست و گوگرد تری اکسید ناقطبی هستنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی گوگرد تری اکسید چون اتم مرکزیش جفت الکترون ناپیوندی داره قطبی نمیشه به نظرتون ؟
-
ramses kabir هستم تموم سعیمو میکنم درست بگم چون مولاریته یکم بدم میاد ولی با این حال خوندم
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz مرسی که هستی
-
Gol roz مرسی که هستی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir وظیفس
-
دریا دریایی گوگرد تری اکسید چون اتم مرکزیش جفت الکترون ناپیوندی داره قطبی نمیشه به نظرتون ؟
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie نه اشتباه میکنی گوگرد مرکزی هست و جفت الکترون ناپیوندیش داتیو میده با اکسیژن پس قطبی نیست