بچه های پایه همه بیان!!!!
-
ramses kabir چه درسیه
Gol roz شیمی مولاریته
-
ramses kabir چه درسیه
-
دریا دریایی غزاله بنطرت شکل خطیه co2 نیس؟

@Soley
آره درسته شکل خطی کربن دی اکسید هست ولی شکل کناری هم گوگرد تری اکسید نیست و باید با توجه به قطبیت جواب داد -
@Soley
آره درسته شکل خطی کربن دی اکسید هست ولی شکل کناری هم گوگرد تری اکسید نیست و باید با توجه به قطبیت جواب داددریا دریایی اره شکلو اشتباه داده ،
-
دریا دریایی اره شکلو اشتباه داده ،
@Soley اعع
-
خب امشب میبینمت فعلا تا برم ببینم خودم چقدرش میتونم بخونم
-
Gol roz شیمی مولاریته
ramses kabir هستم تموم سعیمو میکنم درست بگم چون مولاریته یکم بدم میاد ولی با این حال خوندم
-
دریا دریایی اخه دوتا جفت الکترون نا پیوندی داره اتم مرکزی فکر کنم خمیده درست باشه
Morteza Khodaie
خمیده قطبی هست و گوگرد تری اکسید ناقطبی هست -
@Soley
آره درسته شکل خطی کربن دی اکسید هست ولی شکل کناری هم گوگرد تری اکسید نیست و باید با توجه به قطبیت جواب داددریا دریایی
@Soley خب الان چی بنویسم -
دریا دریایی
@Soley خب الان چی بنویسمMorteza Khodaie
همون اولی که فرستادم سوال تقریبا استانداردی نیست -
Morteza Khodaie
خمیده قطبی هست و گوگرد تری اکسید ناقطبی هستدریا دریایی گوگرد تری اکسید چون اتم مرکزیش جفت الکترون ناپیوندی داره قطبی نمیشه به نظرتون ؟
-
ramses kabir هستم تموم سعیمو میکنم درست بگم چون مولاریته یکم بدم میاد ولی با این حال خوندم
Gol roz مرسی که هستی

-
Gol roz مرسی که هستی

ramses kabir وظیفس
-
دریا دریایی گوگرد تری اکسید چون اتم مرکزیش جفت الکترون ناپیوندی داره قطبی نمیشه به نظرتون ؟
Morteza Khodaie نه اشتباه میکنی گوگرد مرکزی هست و جفت الکترون ناپیوندیش داتیو میده با اکسیژن پس قطبی نیست
-
Morteza Khodaie نه اشتباه میکنی گوگرد مرکزی هست و جفت الکترون ناپیوندیش داتیو میده با اکسیژن پس قطبی نیست
دریا دریایی اوکی ممنون دمتون گرم
-

-

به شکل گوگرد تری اکسید دقت کنید -
Morteza Khodaie سوال ۱۳
-
Morteza Khodaie سوال ۱۳
دریا دریایی دوست عزیز گوگرد تری اکسید نیست که گوگرد دی اکسید هست روی سوال
-
دریا دریایی دوست عزیز گوگرد تری اکسید نیست که گوگرد دی اکسید هست روی سوال
Morteza Khodaie
عکسه خیلی واضح نیست اگه تری هست ناقطبی ولی اگه دی هست قطبیه