اخطار جدي به همه ي اعضاي ...!
-
سلام لازمه كه اينجا چند تا نكته ي مهم رو به همه يادآوري كنم
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
البته شايد بيشتر روي صحبتم به جديدي ها باشهيك. قوانين آلاء و انجمن آلاء و كلا هرچيزي كه به آلاء ربط داره توسط آلاء تعيين ميشه، بنابراين احدي حق نداره با نگاه خودش تغييري ايجاد كنه.
به عنوان مثال، تنها راه ارتباطي بين آلاء و دبيراش و دانش آموزان قراره انجمن آلاء باشه،
١. اگه كسي بگه من با دبير آلاء هماهنگ كردم خلافه قانونه چون بايد با آلاء هماهنگ كنه نه دبير آلاء
٢. شماره گذاشتم خلافه قانونه،
٣. گروه تلگرام خلاف قانونه،
٤. فرم گذاشتم خود دبير خبر داره و سوال براي ايشون ارسال ميشه خلاف قانونه
اگر شخصي مي خواد لطف كنه و جواب سوالات بچه هاي آلاء رو بده بايد زحمت بكشه و تو انجمن اين كار رو انجام بده نه جاي ديگهدو. @ادمین هاي انجمن كساني هستند كه قبلا @دانش-آموزان-آلاء بودند، معرفت داشتند و اومدند دارند كمك مي كنند تو مديريت انجمن
آلايي ها رو خيلي دوست داريم يعني @دانش-آموزان-آلاء رو خيلي دوست داريم، از بينشون كساني كه با معرفت هستند يعني @ادمین ها و @خیرین-کوچک-دریا-دل رو بيشتر،
@ادمين ها سمت اجرايي دارند تو انجمن
پس اگه با @ادمين ها بد رفتار كنيد، پاسخ شايسته اي از طرف @administrators دريافت مي كنيد، ما براي كساني كه برامون تب كردند مي ميريم.اگه بار ديگه مشاهده كنم زحمت هاي بي رياي @ادمین ي رو ناديده گرفتيد....
-
**از بينشون كساني كه با معرفت هستند يعني @ادمین ها و @خیرین-کوچک-دریا-دل **
/////////
مدیر عزیز ما ادمین نیستیم ولی باور بفرمایید بامعرفت هستیم
و از زحماات شما و ادمین های عزیزمون هم بینهایت سپاسگذاریم و دعای خیرمان همواره با شماست
شک نکنید -
از زحمات الا واقعا تشکر میکنیم که عدالت اموزشی رو در حدتوان خودش میخواد اجرا کنه و انشالله خدا بهشون عوض خیر بده.....اما اینکه دانش اموزایی شاید اینطوری قصد فریب دارن ماله اینه که شما انجمن رو ارتباط دانش اموزا و دبیرا معرفی کردید درحالیکه ظاهرا فقط ارتباط دانش اموزا با همه،،،،ما از دبیرا انتظار نداریم که جواب سوالات ما رو بدن اما از الا انتظار داریم تعریف دیگه ای از انجمن ارائه بده....ممنون از همه کسایی که باعث شدن الا،آلا بمونه.
-
عشق است مدیر و همه ادمینا
admin @ادمین @administrators
هرکی بد رفتاری کرد باهاتون بگید خودم بزنمش -
sohrab اتفاقا ایول به این حرکت ! جدیدا خیلیا طلب کارانه میان و صحبت میکنن و منی که فقط دارم استفاده میکنم از فیلما کلی ناراحت میشم چه برسه به دبیرا و بقیه زحمت کشای آلا که بدون چشم داشت میان و کلی زحمت میکشن ! برخورد جدی خیلی واجبه
ایشالا که خیر کاراتونو هم از خدا میگیرید
زنده و سر بلند باشید ! یا علی ممد -
سلام لازمه كه اينجا چند تا نكته ي مهم رو به همه يادآوري كنم
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
البته شايد بيشتر روي صحبتم به جديدي ها باشهيك. قوانين آلاء و انجمن آلاء و كلا هرچيزي كه به آلاء ربط داره توسط آلاء تعيين ميشه، بنابراين احدي حق نداره با نگاه خودش تغييري ايجاد كنه.
به عنوان مثال، تنها راه ارتباطي بين آلاء و دبيراش و دانش آموزان قراره انجمن آلاء باشه،
١. اگه كسي بگه من با دبير آلاء هماهنگ كردم خلافه قانونه چون بايد با آلاء هماهنگ كنه نه دبير آلاء
٢. شماره گذاشتم خلافه قانونه،
٣. گروه تلگرام خلاف قانونه،
٤. فرم گذاشتم خود دبير خبر داره و سوال براي ايشون ارسال ميشه خلاف قانونه
اگر شخصي مي خواد لطف كنه و جواب سوالات بچه هاي آلاء رو بده بايد زحمت بكشه و تو انجمن اين كار رو انجام بده نه جاي ديگهدو. @ادمین هاي انجمن كساني هستند كه قبلا @دانش-آموزان-آلاء بودند، معرفت داشتند و اومدند دارند كمك مي كنند تو مديريت انجمن
آلايي ها رو خيلي دوست داريم يعني @دانش-آموزان-آلاء رو خيلي دوست داريم، از بينشون كساني كه با معرفت هستند يعني @ادمین ها و @خیرین-کوچک-دریا-دل رو بيشتر،
@ادمين ها سمت اجرايي دارند تو انجمن
پس اگه با @ادمين ها بد رفتار كنيد، پاسخ شايسته اي از طرف @administrators دريافت مي كنيد، ما براي كساني كه برامون تب كردند مي ميريم.اگه بار ديگه مشاهده كنم زحمت هاي بي رياي @ادمین ي رو ناديده گرفتيد....
sohrab
یعنی این جذبه و جدیت بیگ لایک داره!!! -
انجمن نیتز به یه اخطار جدید داره
-
واقعا آلا از همه نظر فوق العاده است . واقعا درسته که جبران زحمت های شما برای راه اندازی این سایت فعالیت درست ما و ادامه این راه آلایی هست حتی بعد دانشجویی مون به آلا کمک میکنیم . من به شخصه از همه کسانی که توی این سایت دارن زحمت میکشن تشکر میکنم