اللهم عجل لولیک الفرج
-
بچه رزمنده سلام خوشبختم چشم بهش میگم
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط بچه رزمنده انجام شدهMahdisa همچنین عزیزم و ممنون لطف می کنی
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdisa ماهم همین طور
خوبی ازایشون دیدیم
بگین فایتر بد
یا محسن -
Mahdisa همچنین عزیزم و ممنون لطف می کنی
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه رزمنده خواهش میکنم عزیزم
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Mahdisa ماهم همین طور
خوبی ازایشون دیدیم
بگین فایتر بد
یا محسننوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter چشم
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
تقدیر امسالش رو بنویسید: 《یاری امام زمان》
- تقدير امسالش رو بنويسيد:
?ياري امام زمان?
- آخه چطور ممکنه؟ اون که خيلي گناه کرده...
- آره سابقه بدي داره، ولي ببين چقدر پشيمونه؛ ببين چطور عزم کرده که ديگه هموني بشه که خدا و امامش ميخوان؛ ببين چطور از دوري امامش بي تاب شده. تو از کجا ميدوني که اون "حر" امام زمانش نيست؟!...
اي کاش فرداي شب قدر مکالمه فرشته ها اينگونه باشد...
Mahdisa / بچه رزمنده / Bio / mohiiiii / @golenarges_81 / MAHAk / Blue Uranus / my name / دریا دریایی / zzz r / Gol roz / @گـمنام / @بیخیال - تقدير امسالش رو بنويسيد:
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdisa
من که رضوان
بچه رزمنده زینب خانوم
Bad Fighter آقا محسن -
سلام بچه ها من دوست زهرام چون شب قدره ازم خواست بیام ازتون حلالیت بطلبم وچون صبح باهام درد ودل کردودیدم واقعا ناراحته بهش گفتم از طرفش حلالیت می طلبم وخیلی نگران ملیکا خانوم (که من نمیشناسمشون)بود و گفت از زینب جان وملیکا جان ویک نفر دیده که یادم نیست وبقیه ی بچه ها بخوام حلالش کنن
-
Mahdisa از طرف من بگو (نرگسم) بابت اون قرار احتیاج نیست بیاد
️ همین که حالش خوب باشه برام کافیه ولی بابت هدیه نمره زیستش باید عاالی باشه..
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@golenarges_81 اسکرین براش میفرستم چون من خیلی درجریانم نیستم
-
Mahdisa
من که رضوان
بچه رزمنده زینب خانوم
Bad Fighter آقا محسن -
تقدیر امسالش رو بنویسید: 《یاری امام زمان》
?ياري امام زمان?
- آخه چطور ممکنه؟ اون که خيلي گناه کرده...
- آره سابقه بدي داره، ولي ببين چقدر پشيمونه؛ ببين چطور عزم کرده که ديگه هموني بشه که خدا و امامش ميخوان؛ ببين چطور از دوري امامش بي تاب شده. تو از کجا ميدوني که اون "حر" امام زمانش نيست؟!...
اي کاش فرداي شب قدر مکالمه فرشته ها اينگونه باشد...
Mahdisa / بچه رزمنده / Bio / mohiiiii / @golenarges_81 / MAHAk / Blue Uranus / my name / دریا دریایی / zzz r / Gol roz / @گـمنام / @بیخیالفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter ای کاش بشه
-
Bad Fighter ای کاش بشه
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz رز جونم کم پیدای داداش
-
Gol roz رز جونم کم پیدای داداش
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه رزمنده من به در این تاپیک نمیخورم
-
بچه رزمنده من به در این تاپیک نمیخورم
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
این چه حرفیه اخه می زنی خود خداش میگه توبه کن بنده ش میگه نه
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط MAHAk انجام شده
خداوند
سر نوشت هیچ قومی(هیچ کس)را تغییر نمی دهد مگر آنکه آنان آنچه را که در خودشان است را تغییر دهند
سوره مبارکه رعد آیه ۱۱
بفرما نرگس جونم