عربی
-
چرا قاطی کنم
معلم خوبی نداشتم که بگه یا توضیحی راجبشون بده
واقعا مدرسه نمی رفتم سنگین تر بودم -
به نام خدا
تلاش ميكنم ببينم چي از آب در مياد
@ماه ببين ما سه نوع فاعل داريم يا اسم ظاهر يا ضمير بارز يا ضمير مستتر
از بين كل افعال مضارع ٤ تاش ضمير نداره صيغه ١(هو) ، ٤(هي) ، ٧(انت) ، ١٣(انا) ، ١٤(نحن)
به جز اين ٤ تا همشون ضمير بارز دارن پس تكليف اون ١٠ تا صيغه كه مشخص شد
بيايم سراغ اين ٤تا
از بين اين ٤تا ، دوتاش ممكنه فاعلش مستتر باشه ممكنه اسم ظاهر باشه(گفتيم ضمير ندارن پس حالت سومي نداره)
اون دوتا كدومان؟ اون دو تا صيغه ١ هستن و ٤
توي اين دو تا صيغه ما چي كار ميكنيم واسه تشخيص؟ ميايم چك ميكنيم فاعل قبل فعل اومده يا بعدش
مثال ١: ميگم ذهب علي الي المدرسة
صيغه ١و٤ هست پس هم ميتونه مستتر باشه هم ظاهر. فاعل كدومه؟ علي
علي قبل فعل اومده يا بعدش؟ بعدش اومده
اينجا همون علي كه بعد فعل اومده ميشه فاعل از نوع اسم ظاهر
يه مثال ديگه واسه صيغه ١ و ٤ كه فاعل اينبار قبلش اومده باشه
علي ذهب الي المدرسة
فاعل علي هست كه قبل فعل اومده ولي ما اوني كه قبل فعل بياد رو بهش فاعل نميگيم . درسته كننده ي كاره ولي قواعد عرب ميگن اين مبتداس. پس تكليف فاعل چي ميشه؟ مستتر
برسيم به اون سه تا صيغه اي كه موند: ٧ ، ١٣ ، ١٤
در مورد اين افعال فاعل صد در صد مستتره
چرا ضمير بارز نيست؟ چون ضمير ندارن اصن
خب چرا اسم ظاهر نيست؟ چون اصن مسخره ميشه بعدش اسم ظاهر بياد
در مورد غايب ميشد بگي رفت علي به مدرسه در مورد مخاطب چي بگي رفتي علي به مدرسه؟ خنده داره رفتي به مدرسه كافيه عربا اسم نميارن ديگه بخوان اسم بيارن ميگن اي علي، رفتي به مدرسه. كه بازم علي فاعلش نيست مناداشه
ديگه من و ما كه فاجعه اس. چي بگم ؟ بگم رفتم منِ مليكا به مدرسه؟ رفتم به مدرسه كافيه ديگه خنده داره توضيح دادن اينكه من كي ام و فلان
پس اصلا نميتونه اسم ظاهر باشه ما هر جور اسم ظاهرو بخوايم بچسبونيم به جمله يه نقشي غير فاعل ميگيره مثل همون منادا كه مثال زدم. خب چيكار كنيم پس؟ هيچي فقط ميگيم مستتر و تمام -
سلام چطورید؟ راستش من یه حدیثی تو عربی دیده بودم که خدا اگه بخواد مورچه ای رو هلاک کنه دوتا بال بهش میده !تفسیرتون از این جمله چیه بعد تحقیق کردم دیدم مورچه ها موقع تولید مثلی بال دار میشن ربط هلاکت اینجا چیه تجربیا شاید بتونین کمک کنین@تجربیا
-
سلام چطورید؟ راستش من یه حدیثی تو عربی دیده بودم که خدا اگه بخواد مورچه ای رو هلاک کنه دوتا بال بهش میده !تفسیرتون از این جمله چیه بعد تحقیق کردم دیدم مورچه ها موقع تولید مثلی بال دار میشن ربط هلاکت اینجا چیه تجربیا شاید بتونین کمک کنین@تجربیا
@R-Niafele من رفتم دیدم نوشته بود خدا اگر بخواهد مورچه ای را هلاک کند به او دو تا بال میدهد تا پرواز کند و پرندگان او را بخورند
از امام کاظم (ع)تفسیر من اینه که اگه خداوند یه چیزی رو به کسی نداده دلیل بر این نیست که دوستش نداشته. شاید دوستش داشته که بهش نداده و اگه انسان اون رو داشت شاید به صلاحش نبود