Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام دوستان. استاد در کدوم فیلم های دینامیک در باره ی پیدا کردن زاویه ی بین نیرو ها در سطح شیب دار توضیح دادن؟
-
فشار پس چی شد????
-
برای یاد آوری!
کانال استادسلام اعضاي محترم كانال و كانال الا
خبر خوش
استاد در الا جمع بندي كل سال دوم و كل سال سوم رو تا سه روزه ديگه تموم ميكنن به خاطر همين هست چند روزي فيلم نمياد رو سايت و واقعا ضبط ها فشرده و طاقت فرساست
فصل فشار رو تدريس كردن و بحث دوپلر هم تدريس ميشه براي دوستان رياضي و همچنين امواج الكترومغناطيسي
فقط يكمي صبور باشيد ممنون ميشيم -
Reza.Tah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
برای یاد آوری!
خبر خوش
استاد در الا جمع بندي كل سال دوم و كل سال سوم رو تا سه روزه ديگه تموم ميكنن به خاطر همين هست چند روزي فيلم نمياد رو سايت و واقعا ضبط ها فشرده و طاقت فرساست
فصل فشار رو تدريس كردن و بحث دوپلر هم تدريس ميشه براي دوستان رياضي و همچنين امواج الكترومغناطيسي
فقط يكمي صبور باشيد ممنون ميشيمlمگه میشه!!!!!! مگه داریمممممم!!!!!!!
-
ایووووووووول
-
چرا استاد جزوه نمیذارن تو سایت؟ ففقط واسه حرکت گذاشتن
-
Reza.Tah در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
برای یاد آوری!
خبر خوش
فقط يكمي صبور باشيد ممنون ميشيممن از اقا سهراب پرسیدم
به من گفتن بدون جم بندی و با همین کلاسام میتونین کنکور بترکونین
از طرفی تا حرفی رو از خود مدیر نشنیدین باور نکنین
:|
گفتم بگم -
@دکتر-عاطی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-عاطی
مهسا
منم اینو تو کانالشون دیدممنم خودم گیج شدم
:|
چرا قشنگ نمیگن چه خبر ؟؟؟هوم نومودونم :|