Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@دکتر-عاطی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-عاطی
مهسا
منم اینو تو کانالشون دیدممنم خودم گیج شدم
:|
چرا قشنگ نمیگن چه خبر ؟؟؟هوم نومودونم :|
اگ میگفتن ک خیلی خوب میشد -
slm dostan,id chanel ostad toloei ro darid??a
-
چرا استاد جزوه نمیذارن تو سایت؟ ففقط واسه حرکت گذاشتن
-
سلام چراچندروزه تدریسی ازهیچ استادی گذاشته نمیشه؟خسته شدم ازبس اومدم تواین صفحه وصفحه های دیگه ولی تدریسی نبود.نه عربی نه ریاضی نه فیزیک و...من روتدریس اساتیدخیلی حساب کردم کاش تکلیف مون روشن میشدروزی صدبارمیام توسایت سرمیزنم کاش اگه مشکلی بودبه ماهم می گفتن
-
سلام. جواب تشریحی تست اخر. ویدیو ۷ رو کسی بدست اورده ؟؟
-
zahra alirezaie در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام چراچندروزه تدریسی ازهیچ استادی گذاشته نمیشه؟خسته شدم ازبس اومدم تواین صفحه وصفحه های دیگه ولی تدریسی نبود.نه عربی نه ریاضی نه فیزیک و...من روتدریس اساتیدخیلی حساب کردم کاش تکلیف مون روشن میشدروزی صدبارمیام توسایت سرمیزنم کاش اگه مشکلی بودبه ماهم می گفتن
منم موافقم باهات ...... @ادمین دریاب
-
مشکلی پیش اومده که فیلما نمیاد
-
مشکل پیش اومده?????!!!
-
@دانش-آموزان-آلاء دوستانی که خیلی نگران هستید از بابت فیلما ! بخدا منم درکتون میکنم ولی یکم صبر و حوصله باید داشته باشید ! خب باید قبول کنیم اساتید آلا هم معلم هستن و سرشون خیلی شلوغه ! بهمون قول دادن میرسونن به کنکور پس میرسونن نگران نباشید !منم نه ادمینم نه با معلما در ارتبطم ! ولی بالاخره الان اخرای ساله و باید به کلاساشون هم برسن ! بعدش دوستان ما میتونیم با کمک مالی ماهانه به آلا که هر ماه تاپیکه خاصه خودشو داره یکم به سرعت فیلم گذاشتنا کمک کنیم
-
بابا چه تونه چرا این قدر شلوغش می کنین استاد هروقت شما هر چی گفتین انجام دادن من تو این هفته پیش یادمه شما هی گفتین استاد صوت صوت استاد هم شما را برا ازمون رسوندن(نمیگم خودم نگفتم) بابا ایشون هم که هر دقیقه نمیوتونن بیان تو آلا فیلم پر کنن هر ادمی کار و زندگی داره شماها ماه های قبل یادتون نمیاد که استاد پشت سر هم حتی در یک روز دوتا فیلم پرمیکردن!!!!!!!!بابا یکم انصافم خوبه تازشم حالام که استاد بی کار ننشستن که شما شلوغش کردین استاد من 5 روز پیش تو کانالشون دیدم گفتن که در حال اماده سازی کامل فیزیک پایه برای بچه ها هستیم و تا 3 روز دیگه فیلم ها به دستتون میرسه دیگه چی از این بهتر میخواین!!!!!!!
قبول دارم 2 روز گذشته و هنوز فیلما نیومده ولی خوب خودتون که میدونین فیزیک پایه 12 تا فصلهههههههه و طول میکشه پر کردنش پس دوستان گل یکم اروم بگیرین و هی به خودتون استرس وارد نکین که الان ما عقبیم و نمیتونیم فیزیک تموم کنیم به حرف این افرادیم که میگن تموم کردیم ما دوره 3 هستیم گوش ندین اینا همشون سر سری خوندن و الانم هیچی یادشون نیست و یا شاید از قبلا یعنی سال پیش یا قبلش شروع کردن !!!!! به امید موفقیت تمام بچه های کنکور 96 امیدوارم هر کی بتونه به اون چیزی که میخواد برسه
دوستدار وهمراه شما Mohammad -
ای بابا ول کنید دیگه. یه جای اینکه اینجا الکی بیاین بپرسین که کی میاد بگین توروخدا و ... برین به فکر بقیه درساتون باشین. با فیزیک 50 درصد هم پزشکی یا هر چی که دوست دارین قبول میشین دیگه. به جا نق نق کردن مباحثی که تا الان تدریس شده رو تثبیت کنین تا بعد
-
هیچکسی هست که تونسته باشه با این فیلما تو ازمون های ازمایشی بالای 80_90 بزنه
-
Alizadeh.M جواب این سوال قطعا خیر هست برای موفقیت در ازمون ها باید علاوه بر این فیلما کلی تست زد اونم درصد 90!!!!!!!!!!!!