مدت زمان پاسخگویی به ریدینگ
-
Practice makes perfect
من هر شب ساعت 12 شب یک متن قرار می دم.و 24 ساعت بعد جواباشو میذارم. سعی می کنم لغات جدیدش رو هم بذارم.همراه با معنی.
پیشنهاد(اگه آزمون میرید متناشو اون روزی که آزمون دارید بذارید تا با هم بحث کنیم راجع بهشون و ببینیم آیا میشه تو زمان کنکور زد یعنی تو 5-6 دقیقه
خودتون سعی کنید متن رو تو زمان بزنید.هر نکته ای هم به ذهنتون رسید تو جواباتون بگید.
تاپیک رو پر کنید از بحثای مفید.
خودتونو درگیر کنید انشاالله که انتهای کار این بحثو جمع کرده باشیم. پیشرفتی برای همه مون حاصل شده باشه.
قانون)فقط هر سوال یا مطلبی دارید با"R" اندیس مشخص کنید تا بحثا منظم تر بشه مثلا جواب سوالای متن اول رو با"R1" بفرستید و...
متن اول رو الان می فرستم استثنائا!بچه ها ریدینگو باید زیر 5مین زد؟
من واسه متنای بلند 5مین میشه خیلی وقتم هست تمرین میکنم ولی پایینتر نمیاد:/ -
بچه ها ریدینگو باید زیر 5مین زد؟
من واسه متنای بلند 5مین میشه خیلی وقتم هست تمرین میکنم ولی پایینتر نمیاد:/zahra alaei سلام من تنها یک بار ۱۰۰ زدم . ریدینگ در ۸ دقیقه و کلوز تست باید در ۵/۵ دقیقه زده شود. طبق حرفای شهاب اناری
-
توی ده دقیقه میتونی دوتا ریدینگ کنکور بزنی و توی 10 دقیقه دیگه کلوز و باقی سوالای وکب و گرامر رو؟
من خودم معمولا برای زبان وقت کم میارم .
البتههه که من هیچ وقت به قصد 100 نرفتم سراغ زبان
نهایتا 50-55 بشه دیگه خیلی شاهکار کنم بشه 60dlrm من برا صد میرم 60میزنم:/
-
zahra alaei سلام من تنها یک بار ۱۰۰ زدم . ریدینگ در ۸ دقیقه و کلوز تست باید در ۵/۵ دقیقه زده شود. طبق حرفای شهاب اناری
پری ناز
wow:( -
بچه ها ریدینگو باید زیر 5مین زد؟
من واسه متنای بلند 5مین میشه خیلی وقتم هست تمرین میکنم ولی پایینتر نمیاد:/zahra alaei من با تایمی که برای ریدینگ باید مصرف بشه کاری ندارم ولی نکته مهمی ک هست اینه که ممکنه شما یه ریدینگ رو تو ۴ دقیقه بزنین ولی تو یه تست ۱ دقیقه فقط فکر کنین پس همه چیز قطعا سرعت نیست من اکثر ازمونا زبان رو ۱۰۰ زدم و برای من تا الان اینجوری بوده که برای زبان بی توجه به زمان فقط برم سراغ تستا و خیلی دنبال زمانش نباشم البته نکته ی دیگه ای هم که هست تسلط به لغات و سرعت خوندن ریدینگه که خیلی مهمه و تاثیر گذار و باعث میشه شما فقط با دو تا تکنیک اسکیم و اسکن بتونین تو کمتر از ۴ دقیقه ریدینگ رو بخونین و به تستاش جواب بدین واسه کلوز هم همینه کلا زبان یه مدل خوندن و تست زدن داره اونم کلمات کلیدیه
-
zahra alaei من با تایمی که برای ریدینگ باید مصرف بشه کاری ندارم ولی نکته مهمی ک هست اینه که ممکنه شما یه ریدینگ رو تو ۴ دقیقه بزنین ولی تو یه تست ۱ دقیقه فقط فکر کنین پس همه چیز قطعا سرعت نیست من اکثر ازمونا زبان رو ۱۰۰ زدم و برای من تا الان اینجوری بوده که برای زبان بی توجه به زمان فقط برم سراغ تستا و خیلی دنبال زمانش نباشم البته نکته ی دیگه ای هم که هست تسلط به لغات و سرعت خوندن ریدینگه که خیلی مهمه و تاثیر گذار و باعث میشه شما فقط با دو تا تکنیک اسکیم و اسکن بتونین تو کمتر از ۴ دقیقه ریدینگ رو بخونین و به تستاش جواب بدین واسه کلوز هم همینه کلا زبان یه مدل خوندن و تست زدن داره اونم کلمات کلیدیه
@Dr-Rashidi سلام میشه برام تو بحث کنترل زمان کمک کنین من اغلب وقتا اصلن تایم نمیارم ک بزنم بیشتر زمانم میرع ادبیات
-
@Dr-Rashidi سلام میشه برام تو بحث کنترل زمان کمک کنین من اغلب وقتا اصلن تایم نمیارم ک بزنم بیشتر زمانم میرع ادبیات
Milad mmdn من خودم سعی میکنم از درسایی که توشون قوی ترم شروع کنم چون هم اعتماد بنفس میگیری از این که تونستی سوالا رو حل کنی هم چون با تسلط و سرعت بیشتری میزنی میتونی وقتت رو بخری و ذخیره کنی برای درسایی مثل ادبیات که تحلیلشون تا حدودی زمان بره من خودم اول میرم سراغ زبان بعد دینی بعدشم عربی و بعد فارسی البته بعضی وقتا هم این دو تای اخر برعکس میشن
-
Milad mmdn من خودم سعی میکنم از درسایی که توشون قوی ترم شروع کنم چون هم اعتماد بنفس میگیری از این که تونستی سوالا رو حل کنی هم چون با تسلط و سرعت بیشتری میزنی میتونی وقتت رو بخری و ذخیره کنی برای درسایی مثل ادبیات که تحلیلشون تا حدودی زمان بره من خودم اول میرم سراغ زبان بعد دینی بعدشم عربی و بعد فارسی البته بعضی وقتا هم این دو تای اخر برعکس میشن
@Dr-Rashidi تو هم ک مث منی
منکه اول دینی میرم بعد میام اول -
@Dr-Rashidi تو هم ک مث منی
منکه اول دینی میرم بعد میام اولMilad mmdn به نظرم این بهترین کاره واقعا دینی درس اسونیه و فقط با خوندن نکات ایه ها میشه درصد بالایی کسب کرد خب چرا الکی اول بریم سراغ درسی که از همون اول ازمون باعث خستگی و گرفتن انرژیمون بشه من تو اکثر ازمونایی که اینکارو کردم درصد بقیه درسامم بهتر شده چون ادم یه انرژی خاصی میگیره