روش مطالعه ی شیمی
-
@Danny من وقتی میخوام یک فصل رو بخونم خیلی کش میدم مثلا اول فیلم آموزشی میبینم
بعد کتاب رو میخونم.بعد تست میزنم.خیلی طول میکشه.دنبال یک روش سریع تر می گردم
شما خودتون چطوری میخونید؟@Novin-Sanat من از رو مبتکران میخونم و تست میزنم. درسنامه هاش به اندازه کافی خوب و کامل هستند. اگر پول کافی دارید کلاس هایی که موسسه های دیگه به صورت آنلاین برگزار میکنن هم میتونه مفید باشه. اگر هم نه ، آلا هم دبیر های خوبی مثل آقای صنیعی داره.
-
@Novin-Sanat من از رو مبتکران میخونم و تست میزنم. درسنامه هاش به اندازه کافی خوب و کامل هستند. اگر پول کافی دارید کلاس هایی که موسسه های دیگه به صورت آنلاین برگزار میکنن هم میتونه مفید باشه. اگر هم نه ، آلا هم دبیر های خوبی مثل آقای صنیعی داره.
-
خب شیمی ضعف اساسی منه و چیزی که خودم تجربه کردم رو باهاتون در میون میذارم
مبتکران، درواقع از منابع المپیاده و کتاب خوبی هم هست ولی سنگینه و اصلا برای بار اول زدن مناسب نیست حتی تستای vit یش خیلی روی مفهوم گیر داره و یه جاهایی بیش از حد لزوم ذهنو درگیر مفاهیم میکنه که من به شخصه واقعا پشیمون شدم البته این شاید ضعف من باشه. تست هاش هم تست های مفهومی هستن و یجورایی با تست های بقیه کتابا فرق میکنن. من آخر سال به این نتیجه رسیدم که ایکاش منبعی انتخاب میکردم که خط فکری منسجم تری داشته باشه و مجبور شدم الان این کار رو بکنم و میکرو رو خریدم خدا رو شکر تا حالا راضی بودم با اینکه درسنامش رو نخریدم ولی خوبه با خودم گفتم کاش زودتر این کار رو میکردمیه چیز دیگه ای هم که هست، خب مدل هرکس یه جوریه دیگه
من احساس میکنم اگر تست ها رو پشت سر هم حل کنم، بازده بیشتری دارم در صورتی که تست های مبتکران پشت هم میخاستم بزنم که نابود میشدم و وقتی تست های سطح اولش رو میزدم، باید چند تا چند تا جا مینداختم دیگه همین باعث میشد با خودم بگم وای نکنه نکته ای رو جا انداخته باشم و کلا خیلی حس بدی بود.
از یه طرف دیگه یکی از بچه های کلاسمون از درسنامه مبتکران سوال داشت برد پیش معلممون و معلم ما هم عالیییه معلم بهش گفت واقعا این درسنامه ها رو میخونید؟؟ وقتتون رو الکی هدر ندید
و این بود دیگه باز هم امیدوارم بیشتر تحقیق کنید و منبعی رو انتخاب کنید که با ریتمتون سازگاره موفق باشید.
-
خب شیمی ضعف اساسی منه و چیزی که خودم تجربه کردم رو باهاتون در میون میذارم
مبتکران، درواقع از منابع المپیاده و کتاب خوبی هم هست ولی سنگینه و اصلا برای بار اول زدن مناسب نیست حتی تستای vit یش خیلی روی مفهوم گیر داره و یه جاهایی بیش از حد لزوم ذهنو درگیر مفاهیم میکنه که من به شخصه واقعا پشیمون شدم البته این شاید ضعف من باشه. تست هاش هم تست های مفهومی هستن و یجورایی با تست های بقیه کتابا فرق میکنن. من آخر سال به این نتیجه رسیدم که ایکاش منبعی انتخاب میکردم که خط فکری منسجم تری داشته باشه و مجبور شدم الان این کار رو بکنم و میکرو رو خریدم خدا رو شکر تا حالا راضی بودم با اینکه درسنامش رو نخریدم ولی خوبه با خودم گفتم کاش زودتر این کار رو میکردمیه چیز دیگه ای هم که هست، خب مدل هرکس یه جوریه دیگه
من احساس میکنم اگر تست ها رو پشت سر هم حل کنم، بازده بیشتری دارم در صورتی که تست های مبتکران پشت هم میخاستم بزنم که نابود میشدم و وقتی تست های سطح اولش رو میزدم، باید چند تا چند تا جا مینداختم دیگه همین باعث میشد با خودم بگم وای نکنه نکته ای رو جا انداخته باشم و کلا خیلی حس بدی بود.
از یه طرف دیگه یکی از بچه های کلاسمون از درسنامه مبتکران سوال داشت برد پیش معلممون و معلم ما هم عالیییه معلم بهش گفت واقعا این درسنامه ها رو میخونید؟؟ وقتتون رو الکی هدر ندید
و این بود دیگه باز هم امیدوارم بیشتر تحقیق کنید و منبعی رو انتخاب کنید که با ریتمتون سازگاره موفق باشید.
-
سلام.میشه راجب روش مطالعه ی شیمیتون بهم توضیح بدید؟ من شیمیم زیاد خوب نیست.لطفا در مورد منابعش هم بگید.فیلم آموزشی های آلا خوبه؟یادرسنامه؟
من تجربی نظام جدید هستم.دوازدهم
@E-m-S هر درس رو یه بار سریع رو خوانی و بعد از اون به فیلم های تدریس آقای انوشه نگاه کن تست ها ی زیادی رو هم خودش حل می کنه و برای جمع بندی عالیه.
-
@E-m-S هر درس رو یه بار سریع رو خوانی و بعد از اون به فیلم های تدریس آقای انوشه نگاه کن تست ها ی زیادی رو هم خودش حل می کنه و برای جمع بندی عالیه.
elham maleki مرسی از راهنماییتون
-
سلام.میشه راجب روش مطالعه ی شیمیتون بهم توضیح بدید؟ من شیمیم زیاد خوب نیست.لطفا در مورد منابعش هم بگید.فیلم آموزشی های آلا خوبه؟یادرسنامه؟
من تجربی نظام جدید هستم.دوازدهم
@E-m-S
سلام
من خودم با جلد آموزش میکرو پایه نتیجه گرفتم برای من فوق العادس -
@E-m-S
سلام
من خودم با جلد آموزش میکرو پایه نتیجه گرفتم برای من فوق العادس -
@f-noori7979 منم امسال برای پایه دهمم میکرو گرفتم اما متاسفانه چون مطابق کتاب ۹۸ بود یه سری مسائل رو نداشت و من نتونستم ازش استفاده کنم.دادمش به یک نفر که الان دهمه چون مطابق کتاب اوناس
@E-m-S
من پایشو گرفتم اونم جلد آموزشش که دهم و یازدهمو باهم داره -
@Danny من وقتی میخوام یک فصل رو بخونم خیلی کش میدم مثلا اول فیلم آموزشی میبینم
بعد کتاب رو میخونم.بعد تست میزنم.خیلی طول میکشه.دنبال یک روش سریع تر می گردم
شما خودتون چطوری میخونید؟ -
@E-m-S
من پایشو گرفتم اونم جلد آموزشش که دهم و یازدهمو باهم داره -
@E-m-S اول کتاب و بخون جاهایی که نمیفهمی و فیلم ببین تست هم فقط کنکور و شبیه ساز بزن لازم نیست مبحثی تست بزنی اگه جایی و خیلی ایراد داشتی و لازم بود زیاد تست بزنی تا یاد بگیری تالیفی بزن
-
aylar mo ممنون.برای ممعبنری پی پیشنهاد میکنید؟ فیلم یا کتاب؟من خودم همایش طلایی شیمی مدنظرمه
-
@E-m-S همایش برایجمع بندیه نه خوندن.تست های کنکور و شبیه ساز فقط برا تالیفی هم فرقی نداره فقط سراغ ای کیو و سه سطحی نرو خیلی جاده خاکی دارن