روش مطالعه ی شیمی
-
سلام.میشه راجب روش مطالعه ی شیمیتون بهم توضیح بدید؟ من شیمیم زیاد خوب نیست.لطفا در مورد منابعش هم بگید.فیلم آموزشی های آلا خوبه؟یادرسنامه؟
من تجربی نظام جدید هستم.دوازدهم
@E-m-S هر درس رو یه بار سریع رو خوانی و بعد از اون به فیلم های تدریس آقای انوشه نگاه کن تست ها ی زیادی رو هم خودش حل می کنه و برای جمع بندی عالیه.
-
@E-m-S هر درس رو یه بار سریع رو خوانی و بعد از اون به فیلم های تدریس آقای انوشه نگاه کن تست ها ی زیادی رو هم خودش حل می کنه و برای جمع بندی عالیه.
elham maleki مرسی از راهنماییتون
-
سلام.میشه راجب روش مطالعه ی شیمیتون بهم توضیح بدید؟ من شیمیم زیاد خوب نیست.لطفا در مورد منابعش هم بگید.فیلم آموزشی های آلا خوبه؟یادرسنامه؟
من تجربی نظام جدید هستم.دوازدهم
@E-m-S
سلام
من خودم با جلد آموزش میکرو پایه نتیجه گرفتم برای من فوق العادس -
@E-m-S
سلام
من خودم با جلد آموزش میکرو پایه نتیجه گرفتم برای من فوق العادس -
@f-noori7979 منم امسال برای پایه دهمم میکرو گرفتم اما متاسفانه چون مطابق کتاب ۹۸ بود یه سری مسائل رو نداشت و من نتونستم ازش استفاده کنم.دادمش به یک نفر که الان دهمه چون مطابق کتاب اوناس
@E-m-S
من پایشو گرفتم اونم جلد آموزشش که دهم و یازدهمو باهم داره -
@Danny من وقتی میخوام یک فصل رو بخونم خیلی کش میدم مثلا اول فیلم آموزشی میبینم
بعد کتاب رو میخونم.بعد تست میزنم.خیلی طول میکشه.دنبال یک روش سریع تر می گردم
شما خودتون چطوری میخونید؟ -
@E-m-S
من پایشو گرفتم اونم جلد آموزشش که دهم و یازدهمو باهم داره -
@E-m-S اول کتاب و بخون جاهایی که نمیفهمی و فیلم ببین تست هم فقط کنکور و شبیه ساز بزن لازم نیست مبحثی تست بزنی اگه جایی و خیلی ایراد داشتی و لازم بود زیاد تست بزنی تا یاد بگیری تالیفی بزن
-
aylar mo ممنون.برای ممعبنری پی پیشنهاد میکنید؟ فیلم یا کتاب؟من خودم همایش طلایی شیمی مدنظرمه
-
@E-m-S همایش برایجمع بندیه نه خوندن.تست های کنکور و شبیه ساز فقط برا تالیفی هم فرقی نداره فقط سراغ ای کیو و سه سطحی نرو خیلی جاده خاکی دارن