اگه دانشگاه نشد چی؟
-
mohiiiii در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
@Dr-agon خوبه خب شما هدفت تو دانشگاههه و کسی اینو نهی نمیکنه که
نه.
هدف من دانشجو شدن و تو دانشگاه روز و ماه و سال سپری کردن نیست دوست خوبم.
اما برای رسیدن به هدف زندگیم باید وقت و پول صرف کنم.وقت رو دارم و دانشجو شدن توی یه رشته ای ک اینده شغلی مطمئنی داره من رو به پول می رسونه.
و اون شغل مورد نظر برای من فقط یه دستگاه پول ساز نیست .
با وحیات من تناسب داره وباعث می شه من بتونم نیاز های روحمو براورده کنم .
می تونم توانایی این رو داشته باشم ک به ادما کمک کنم . و حتی بهتر ازون گاهی نجاتشون بدم از درد.
و ی بخش قشنگی از زندگی من تو سی سالگیم می طلبه اینو ک امسال یا سال اینده دانشجو بشم تو اون رشته مورد نظرم.
و نمی تونم مختومه شدن هدفم فکر کنم.
و جمله ای ک اولش می خواستم تو تاپیکتون بنویسم این بود ک اگه دانشگا نشه...
باید چشممو رو دقلوهای تپلیم ببندم و اونا همیشه منتظر منی بمونن ک نمی تونه بره سراغشون و حمایتشون کنه:) -
سلام.من الان دوازدهمیم و رشتمم تجربیه.علاقه ای به رشته تجربی ندارم و چرا اومدم تجربی بکنار.
سال پیش تقریبا همین موقع بود که خواستم علاقه مو پیدا کنم و تا الان که دیگه کامل هدفمو پیدا کردم و شناختم.
دانشگاه واسم جاده آسفالته بدون دانشگاهم جاده خاکی.یعنی اگه برم دانشگاه(مخصوصا دانشگاهای شهرای بزرگ) خیلی میتونه بهم کمک کنه.اولیش این که دوستای جدیدی میتونم پیدا کنم و دومیشم اینه که یه حاشیه امنی واسم ایجاد میشه و میتونم راحت تر هدفمو دنبال کنم(چون شهر ما کوچیکه و همه همدیگرو میشناسن و اگه بخوای دنبال شغل متفاوت بری ورد زبونشون میشی)
یادم رفت بگم به فتوشاپ و ادیت عکس خیلی علاقه دارم و مطمئنم میتونم موفق بشم. -
من کلا 8 ماهه قید کنکورو زدم و میخوام دنبال عشقم که برنامه نویسیه برم اونم در یک دانشگاه بدون کنکور (رشتم تجربیه و از طریق دانشگاه پیام نور بدون کنکور میتونم مهندسی کامپیوتر برم) الانم هیچ استرسی ندارم فقط کافیه نمره قبولی را در امتحانات نهایی کسب کنم فرض کن روزی که امتحانات نهایی تموم میشه من تابستونم شروع میشه اما اونی که میخواد کنکور بده تازه اول بدبختیشه
-
من کلا 8 ماهه قید کنکورو زدم و میخوام دنبال عشقم که برنامه نویسیه برم اونم در یک دانشگاه بدون کنکور (رشتم تجربیه و از طریق دانشگاه پیام نور بدون کنکور میتونم مهندسی کامپیوتر برم) الانم هیچ استرسی ندارم فقط کافیه نمره قبولی را در امتحانات نهایی کسب کنم فرض کن روزی که امتحانات نهایی تموم میشه من تابستونم شروع میشه اما اونی که میخواد کنکور بده تازه اول بدبختیشه
-
hossein_sh چه باحال
ولی میدونی که اینجور دانشگاها فاز عملیشون خیلی پایینه و خودت باید جور خودتو بکشی؟
mohiiiii پیام نور دانشگاهی که باید داخل سه ماه یک کتاب 400 یا 500 صفحه را با دو روز کلاس در هفته بخونی (به نظرت فاز علمیش پایینه؟) بعدش من کامپیوتر را بدون دانشگاه و از طریق اموزش های اینترنت بهتر یاد میگیرم دانشگاه هم فقط برای یادگیری 30 درصد تئوری + پیچوندن 5 سال سربازی میرم دانشگاه عملیت رو زیاد قوی نمیکنه فقط یک مشت تئوری یادت میده برای همینه که الان این همه بیکار تحصیل کرده وجود داره %(#ff0000)[مهم مهارته نه دانشگاه]
-
سلام سلام
یه موضوع نسبتا جالب و شاید ناراحت کننده
یه موضوعی که شاید به خودمون بیایم و ببینیم ایا راهمون درسته یا نه
؟
تاحالا با خودتون فکر کردید اگه دانشگاه نشد چی؟
اون موقع چیکار کنیم؟
آیا تمام هدف ما فقط دانشگاهه؟
یا نه دانشگاه راه رسیدن به هدفه
خب این بحث کاملا آزاده لطفا بدون توهین و درگیری تو این بحث شرکت کنیدو نظراتتون رو ارائه بدید تا ببینیم ایا دانشگاه برامون شده هدف
یا مسیر رسیدن به هدف
یا کلا بیخیال دانشگاه من هدفم جای دیگس مثل یادگرفتن هنر در آموزشگاه ها
خب بسم الله شروع کنیدmohiiiii منم بهش فک کردم خودمو میکشم وتموم میشه همه بدبختیام
-
mohiiiii منم بهش فک کردم خودمو میکشم وتموم میشه همه بدبختیام
sevin khanloo در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
چ خشن
-
mohiiiii پیام نور دانشگاهی که باید داخل سه ماه یک کتاب 400 یا 500 صفحه را با دو روز کلاس در هفته بخونی (به نظرت فاز علمیش پایینه؟) بعدش من کامپیوتر را بدون دانشگاه و از طریق اموزش های اینترنت بهتر یاد میگیرم دانشگاه هم فقط برای یادگیری 30 درصد تئوری + پیچوندن 5 سال سربازی میرم دانشگاه عملیت رو زیاد قوی نمیکنه فقط یک مشت تئوری یادت میده برای همینه که الان این همه بیکار تحصیل کرده وجود داره %(#ff0000)[مهم مهارته نه دانشگاه]
hossein_sh بله نکته قرمزتون درست بود منم هدفم از این تاپیک اثبات همین قضیه بود
منظورم از پایین بودن فاز عملی این بود که بیشتر تئوری هستن و همونطوری که گفتم بیشتر مباحثو خود دانشجو باید بخونه ولی خب کسی به علاقه شما توهین نکرد
شما خودتم میگی خود ادم یاد بگیره بهترهپس اگه به دانشگاه تکیه نداری با پیام نور اذیت نمیشی
ولی اون دانشجو هایی که وابسته هستن اذیت میشن
مسیر قشنگی رو انتخاب کردید
موفق باشید -
sevin khanloo با خود کشی مشکل حل نمیشه بلکه فقط صورت مسئله پاک میشه دقیقا مثل این میمونه من یک سوال ریاضی رو بلد نیستم حل کنم بیام صورت سوال را پاک کنم بگم حلش کردم
-
sevin khanloo در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
چ خشن
-
hossein_sh بله نکته قرمزتون درست بود منم هدفم از این تاپیک اثبات همین قضیه بود
منظورم از پایین بودن فاز عملی این بود که بیشتر تئوری هستن و همونطوری که گفتم بیشتر مباحثو خود دانشجو باید بخونه ولی خب کسی به علاقه شما توهین نکرد
شما خودتم میگی خود ادم یاد بگیره بهترهپس اگه به دانشگاه تکیه نداری با پیام نور اذیت نمیشی
ولی اون دانشجو هایی که وابسته هستن اذیت میشن
مسیر قشنگی رو انتخاب کردید
موفق باشیدmohiiiii البته تئوری هم تا یه حدی باید بلد باشی اما متاسفانه دانشگاه ها شورش رو در اوردن بعد پیام نور خوبیش اینه که همش تعطیلی
در هفته فقط دو روز میری دانشگاه بقیشو خودت میتونی کار کنی -
sevin khanloo با خود کشی مشکل حل نمیشه بلکه فقط صورت مسئله پاک میشه دقیقا مثل این میمونه من یک سوال ریاضی رو بلد نیستم حل کنم بیام صورت سوال را پاک کنم بگم حلش کردم
shakoreh نه خشن نیست دردناکه.
همه چی برام دانشگاه نیست ولی زندگی ادمو تو یه مسیری قرار میده که مجبوری یه چیزی روداشته باشی تا بتونی زندگی کنی.کلید همه مشکلات الان فقط اینکه دانشگاه قبول شم ...راستش یه روزی باخودم دو دوتا چهارتا کردم دیدم کلا زندگیم دومسره یا مرگ یا دانشگاه گفتم اول برای دانشگاه تلاش کنم نشد بعدبه مرگ جدی تر فک کنم -
hossein_sh شاید اینکی گه میگن درست باشه نه ولی وقتی که پاک کن برای پاک کردن صورت مسله داشته باشی.من حتی نمیتونم صورت مسله روهم پاک کنم
-
mohiiiii البته تئوری هم تا یه حدی باید بلد باشی اما متاسفانه دانشگاه ها شورش رو در اوردن بعد پیام نور خوبیش اینه که همش تعطیلی
در هفته فقط دو روز میری دانشگاه بقیشو خودت میتونی کار کنی -
همه چی برام دانشگاه نیست ولی زندگی ادمو تو یه مسیری قرار میده که مجبوری یه چیزی روداشته باشی تا بتونی زندگی کنی.کلید همه مشکلات الان فقط اینکه دانشگاه قبول شم ...راستش یه روزی باخودم دو دوتا چهارتا کردم دیدم کلا زندگیم دومسره یا مرگ یا دانشگاه گفتم اول برای دانشگاه تلاش کنم نشد بعدبه مرگ جدی تر فک کنمsevin khanloo دیدت رو باید وسیع تر کنی فقط به دانشگاه فکر نکن امید داشته باش
-
hossein_sh اره اینم حرفیه
ولی برای رشته هایی مثل مهندسی مکانیک باید سرتاسر ازمایش و عملی باشه ولی فقط شده تئوری و این رشته قشنگو به یه رشته خشک تبدیل کردهmohiiiii الان شما به چه رشته ای علاقه داید
-
sevin khanloo دیدت رو باید وسیع تر کنی فقط به دانشگاه فکر نکن امید داشته باش
hossein_sh به نظد من مشکل از همینجایی شروع شد که دید من وسیع شد.بعد شرایط یه چیزهایی روبعم ریخت بعدم موندم تو دوراهی مرگ ودانشگاه
-
hossein_sh شاید اینکی گه میگن درست باشه نه ولی وقتی که پاک کن برای پاک کردن صورت مسله داشته باشی.من حتی نمیتونم صورت مسله روهم پاک کنم
-
mohiiiii الان شما به چه رشته ای علاقه داید
-
همه چی برام دانشگاه نیست ولی زندگی ادمو تو یه مسیری قرار میده که مجبوری یه چیزی روداشته باشی تا بتونی زندگی کنی.کلید همه مشکلات الان فقط اینکه دانشگاه قبول شم ...راستش یه روزی باخودم دو دوتا چهارتا کردم دیدم کلا زندگیم دومسره یا مرگ یا دانشگاه گفتم اول برای دانشگاه تلاش کنم نشد بعدبه مرگ جدی تر فک کنمsevin khanloo در اگه دانشگاه نشد چی؟ گفته است:
همه چی برام دانشگاه نیست ولی زندگی ادمو تو یه مسیری قرار میده که مجبوری یه چیزی روداشته باشی تا بتونی زندگی کنی.کلید همه مشکلات الان فقط اینکه دانشگاه قبول شم ...راستش یه روزی باخودم دو دوتا چهارتا کردم دیدم کلا زندگیم دومسره یا مرگ یا دانشگاه گفتم اول برای دانشگاه تلاش کنم نشد بعدبه مرگ جدی تر فک کنمتو بیو سنتو نوشتی 13. اگه اینجوری باشه که هنوز زوده واسه این حرفا. هرچقدر که سنت بالا بره دیدگاهت به خیلی چیزا عوض میشه