Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.8m دیدگاه‌ها
  • پز نیست سبک زندگیمه🫡

سنجاق شده
    17
    17 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Michael VeyM
    پز نیست؛ سبک زندگیمه🤌🏻 [image: 1753881254968-20250730_115831-resized.jpg]
  • امیدوارم هیچ وقت کسی که کار زیاد داره تو این تاپیک فعالیت نکنه

سنجاق شده
    46
    13 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    AquaA
    @Hg-L-0 منم از همین ساعت هستم
  • ♥شعردانه♥

سنجاق شده منتقل شده
    9k
    102 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    473k بازدیدها
    Hamid.sH
    شاید از من دل برید اما فراموشم نکرد زندگی جز"شاید"و"اما"چه دارد با خودش؟
  • هر چی تو دلته بریز بیرون8

1k
    2 رای ها
    1k دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Mehrsa 14M
    زینب عزیزم شب ها قبل خواب برایت قصه و لالایی میخوانم که بدانی تنها نیستی:)
  • | گالری روح نواز🫀✨ |

3k
    40 رای ها
    3k دیدگاه‌ها
    90k بازدیدها
    Hhh HhH
    [image: 1771748472308-407adf568694522ef0488cdc60457459.jpg]
  • بویِ امید ✨

22
    18 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    785 بازدیدها
    امیلیا
    روز ۶۱ ام و من هنوز دارم قدم های کوچیک برمیدارم و باعث افتخاره🌱
  • پروژه موفقیت من:هر روز یک قدم به سوی ارزوها✨

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    27 بازدیدها
    HakoH
    نظم خواب: ساعت ۱۲:۳۰ شب در خواب باشم (حداکثر تا ۱۲:۳۰). بهداشت کامل: مسواک زدن همراه با نخ دندان. نوشتن گزارش: ثبت گزارش کار روزانه به صورت کامل و دقیق. فعالیت بدنی: انجام ورزش (حتی اگر فقط راه رفتن دور خانه باشد). آب‌رسانی: نوشیدن دقیقاً ۴ لیتر آب در روز. نظم تخت: مرتب کردن تخت خواب خودم هر روز صبح. نظافت فوری: تمیز کردن موهای ریخته شده روی شانه در همان لحظه. بیدارباش زودهنگام: بیدار شدن زود در صبح. اصلاح رفتار: اصلاح رفتارهای بد به صورت ذره ذره. دوچرخه‌سواری: دوچرخه‌سواری هر روز. نظم محیط مطالعه: مرتب کردن و نظم دادن به کتاب‌ها، جزوات و میز کار. ساعت مطالعه هدف: مطالعه مفید و بدون وقفه به مدت ۱۰ ساعت در روز. تست‌زنی روزانه: حل حداقل ۵۰ تست از مباحث برنامه‌ریزی شده. مرور فعال: اختصاص حداقل ۱ ساعت در روز به مرور درس‌های گذشته. تحلیل اشتباهات: شناسایی و یادداشت کردن حداقل ۳ تست غلط/شک‌دار در روز و برنامه‌ریزی برای مطالعه آن مباحث. حذف حواس‌پرتی: گوشی موبایل در حالت پرواز و دور از دسترس در طول بازه‌های مطالعه.
  • موضوع حذف شده است!

0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    25 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • قشنگ‌ترین تعریف

دورهمی
    157
    30 رای ها
    157 دیدگاه‌ها
    14k بازدیدها
    Anzw 18A
    21 روز پیش برام نوشت که: قبلا بهت گفتم که یه انرژی داری که در حین صحبت به آدم منتقل میشه؟ آدم با هر کسی که حرف میزنه یه انرژی میگیره برای من یعنی اینطوریه و خب تو یه انرژی مثبت و شاد و بقول خودم یه انرژی سبز آبی قشنگی داری به قلبم نور می‌تابونه این پیام:)))))))
  • گلچینی کوتاه از کتاب های معروف

521
    65 رای ها
    521 دیدگاه‌ها
    23k بازدیدها
    Anzw 18A
    ولی خوب، عجیب است تعریف چیزهای خوبی که آدم داشته و روزهای خوشی که گذرانده خیلی طول نمی‌کشد، و زیاد هم شنیدنی نیست؛ اما از چیزهای ناراحت کننده و دلهره‌آور و حتی فجیع، قصه‌ی خوبی درمی‌آید، و به هر حال تعریف کردنش کلی وقت می‌برد. 📚هابیت - جی آر آر تالکین
  • شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم

12k
    167 رای ها
    12k دیدگاه‌ها
    391k بازدیدها
    moBnM
    [image: 1771230463748-img_20260216_012824_373.jpg]
  • هرچی تودلته بریز بیرون7

قفل شده است
    46k
    22 رای ها
    46k دیدگاه‌ها
    401k بازدیدها
    mahdi.ekM
    @Anzw-18 ببین واقعا تعصبی که تبریزیا دارن هیچ شهر دیگه نداره، خیلی بزرگش نیاز نیست کنی ، وضعیتت از کسی که کلا ترک نیست بهتره واقعا ، جوابمم ندادی ولی اگه از این ترکا هستی که ترکی بلد نیستن هم نیاز نیست بگی ترکی اصلا ، تو محیط خوابگاه و دانشگاه هم من برام خیلی پیش اومده ترکی ببینم که ترکی بلد نیست ، تنها نیستی اگه این مشکل هم داری (( در کل خواستم بگم اونقدری که فکر میکنی مهم نیست ))
  • کاف‍ــه می‍ـــم♡

6k
    107 رای ها
    6k دیدگاه‌ها
    137k بازدیدها
    م
    در سنی که باید از جوانی لذت ببریم.از غم پنهان وجودمان تا مغزو استخوان سوختیم.
  • چالش 75 روز سخت 😁🌝

50
    13 رای ها
    50 دیدگاه‌ها
    753 بازدیدها
    Zahra.tgZ
    سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه من فعلا به دلیل شرایط جسمی که پیش اومده طی این چند روز نمی تونم اصلا چالش رو برم ولییییی سعی میکنم به زود ترین شکل ممکن دوباره شروع کنم چون اکثر چیزایی که لازمه‌رو هم اماده کردم…
  • هفته های خوشحالی

265
    1
    38 رای ها
    265 دیدگاه‌ها
    14k بازدیدها
    romisaR
    [image: 1769891022511-img_20260131_132428-resized.jpg] چیزی که عمیقا امروز خوشحالم کرد توو دانشکدمون بودم، دانشکدمون بام کرجه و یه دره داره اونجا میشه یه نگاه کلی به شهر انداخت یادمه از ترم اول هروقت که ناراحت بودم میرفتم اونجا و باد می زد توو صورتم و سروصداهای اطراف کلا حواسمو پرت می کرد و ذهنمو از موضوع باعث ناراحتی، عوض می کرد امروز برای آخرین بار دوباره رفتم اونجا نه از روی غم و غصه و ناراحتی اتفاقا از روی اشک شوق برای فراموش کردن و پشت سر گذاشتن همه ی روزای سختی که گذشت برای عبور کردن از این مرحله و ماراتن مثلا هرکاری می کردم با خودم می گفتم عههه این شاید آخرین بار باشه مثلا آخرین باره که امروز توو بوفه دانشکده دارم کارامل ماکیاتو رو تنهایی می خورم و ..... خیلی سخت گذشت ولی آره تموم شد تموووم🥹😍😍😭😭💖
  • موسیقی کده🎵

منتقل شده
    9k
    163 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    326k بازدیدها
    Ramos9248R
    :)🖤Ali Chitgar - Kharab Ha Kardi
  • انجمن انیمه ای :>

39
    16 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    I
    @moBn در انجمن انیمه ای :> گفته است: [image: 1747303920173-file_000000005b10624695e180cd2dbe59df.png] من چهره مهربونی دارم جدی نمیدونم چرا انقدر اخمو درست کرده 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
  • ژنِستوری 🔞

22
    22 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Michael VeyM
    ‌ ‌Up
  • بهخوان🌱

منتقل شده کتابخوانی کتاب
    1
    16 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    Hhh HhH
    به نام خدا سلاااام به همگی پس از مدت ها دارم یک تاپیک(موضوع) مینویسم😂 به تازگی با فضایی به نام "بهخوان" آشنا شدم(وقتی واردش شدم اولش یاد انجمن(آلاخونه) افتادم😇) که افراد کتابخوان دور هم جمع شدن و درباره کتاب هاشون باهم گفت و گو میکنن. • وقتی واردش شدم و نظرات و نقد های کتاب ها و یادداشت های افراد رو خوندم ؛ متوجه شدم: چقدر ادبیات شخصی که کتاب میخونه با اشخاص دیگه فرق میکنه. یک جا وارد شدم(موضوع کتب فلسفی و پر تعمق) ؛ بیشتر افرادی که درحال گفت و گو بودن. ادبیاتشون فرق می‌کرد. و احساس کردم من در مقایسه با این دوستان هنوز خیلی راه دارم. خلاصه کیف کردم از بیانشون😇 حتی در موضوعات دیگه • چقدر در بیان نظراتشون(حتی مخالف) نکات نوشتاری و احترام متقابل رو رعایت کردن. با تموم باگ هایی که ممکنه داشته باشه(مخصوصا با سرعت اینترنت پایین) ● داشتم با خودم فکر میکردم چقدر خوب میشد هممون از کوچیک تا بزرگ گوشه ای از زندگیمون(هرچقدر میتونیم) رو به کتاب اختصاص بدیم‌. که همین ما رو خیلی بهتر میکنه: _ در شنیدن و گوش دادن حرف ها _ در گفت‌وگو و بیان نظراتمون و در مجموع _ در روابط و زندگی هامون و جامعه(که واقعا بهش نیاز داره) اینجور که متوجه شدم؛ این برنامه مشابه(تا حدی) خارجی هم داره، به نام گودریدز . جهانیه . با امکانات بیشتر. ولی متاسفانه برای ایرانی ها به راحتی قابل استفاده نیست(این محدودیت از طرف برنامه صورت گرفته) اگر دوست داشتید شما هم واردش بشید یا به دوستانتون معرفی کنید. به عنوان عضوی کوچک؛ دوست داشتم شما رو هم تا حدی با این فضای ساده و قشنگ آشنا کنم. تا قدمی هرچند کم، برداشته باشم برای ترویج فرهنگ مطالعه و گفت و گو=)) اگه واردش شدید بهم بگید(درصورت تمایل) که همدیگه رو اونجا پیدا کنیم🤩😎 یا تو همین آلاخونه؛ درباره کتاب هامون حرف بزنیم. هرسوالی دربارش داشتید بپرسید. باعث افتخار و خوش حالیم هست که تا جایی که میدونم پاسخگو باشم(یا در همین تاپیک یا تودلی یا پیوی) موفق باشید✨ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-پزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پیراپزشکی اگر میدونید دوستی علاقمند به کتاب و کتابخوانی هست ، یا دوست دارید بقیه هم باهاش آشنا بشن و عضو گروه های تگ شده نیستن؛ تگشون کنید‌ یا براشون ارسال کنید.
  • جرعت حقیقت

2k
    17 رای ها
    2k دیدگاه‌ها
    16k بازدیدها
    AquaA
    @Infinitie.-A من گاها ریش صورتم میکشم در میارم موشو 😂فکر نکنم کسی از دردش خوشش بیاد ولی خب من خوشم میاد