Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.8m دیدگاه‌ها
  • پز نیست سبک زندگیمه🫡

سنجاق شده
    17
    17 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Michael VeyM
    پز نیست؛ سبک زندگیمه🤌 [image: 1753881254968-20250730_115831-resized.jpg]
  • امیدوارم هیچ وقت کسی که کار زیاد داره تو این تاپیک فعالیت نکنه

سنجاق شده
    46
    13 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    AquaA
    @Hg-L-0 منم از همین ساعت هستم
  • ♥شعردانه♥

سنجاق شده منتقل شده
    9k
    102 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    420k بازدیدها
    officer kO
    خدا کیست؟ خدا چیست؟ اگر هست، چرا نیست؟ اگر نیست، چرا بر در متروکه بکوبم؟ اگرم هست چه کاریست که مخفی شده از خلق خدایی که موظف به خداییست شبی از لب یک مست شنیدم که به اثبات خودش گفت خدا ساخته‌ی ذهن بشر بوده، خیالیست یکی فاز به فر گشت و یکی گفت انرژیست و دیگر نفری گفت خدا از پدران آمده ارثیست من هم درک خودم را ز خداوند بگویم هم او هست، هم او نیست هم هستی ز خدا بوده، هم او خالق هستی‌ست خدا در دل مستی‌ست که دائم پی پیمانه پرستیست و هم خالق پیمانه و مستی‌ست خداوند ضمیر است نه میرا و نه فانی‌ست نمیر است خدا خالق دانشکده و دانش و شاگرد و مدیر است و هم حس به مسئولیت درس دبیر است خدا لقمه‌ی پر چرب شبانگاه امیر است خدا تکه‌ی نانی به دوستان فقیر است خدا بخشش اعدامی در بند اسیر است در مکتب زرتشت ملقب به اهوراست الله همان یهوه موسی‌ست هم خالق بوداست هم خالق عیسی‌ست او خالق دنیاست سجاد جنت مکان پ.ن:چون از روی ویدیو نوشتمش، طبق خوانش گوینده نوشتم، ببخشید اگر قالب ابیاتش مشکل داره
  • هرچی تودلته بریز بیرون7

19k
    21 رای ها
    19k دیدگاه‌ها
    228k بازدیدها
    N
    خسته‌ام.....
  • بویِ امید ✨

2
    5 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    27 بازدیدها
    S.daniyal hosseinyS
    @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • | گالری روح نواز🫀✨ |

3k
    41 رای ها
    3k دیدگاه‌ها
    80k بازدیدها
    N
    [image: 1766598837915-1000104031.jpg]
  • دنبال همیار برای خوندن کنکور فرهنگیان

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    19 بازدیدها
    S
    کسی هست باهم بخونیم برای کنکور فرهنگیان ؟ تازه ثبت نام کردم
  • موسیقی کده🎵

منتقل شده
    9k
    163 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    288k بازدیدها
    BatmanB
    mert_demir_cirilciplak.mp3
  • نوشته های با ارزش

منتقل شده
    1k
    61 رای ها
    1k دیدگاه‌ها
    48k بازدیدها
    jahad_121J
    @Farhadd در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است: باید خودت را دوست داشته‌باشی، باید برای خودت حوصله کنی، عجول نباشی و خودت را تحت فشار نگذاری. بایدصبور باشی، صبور در رسیدن، در موفق شدن، در داشتن... باید خودت را دوست داشته‌باشی و باید قبل از هر چیزی، به آرامشِ خودت فکر کنی. باید جسور باشی، اما یک آرامِ جسور. باید عاشق باشی، اما یک آرامِ عاشق. باید خوشحال باشی، اما یک آرامِ خوشحال. باید خونسردی و آرامش را در هر لحظه و ثانیه‌ی جهانت تمرین کنی تا از بین نروی و به سلامت از تمام موانع و مشکلاتت عبور کنی! باید خودت را دوست داشته‌باشی، باید قبل از هر کس و هر چیزی، خودت را دوست داشته باشی از نوشته های بانو طوفان.
  • طبیعت

@آلا @تجربی @ری @کنکوری ها @یک نکته به تو
    570
    1
    44 رای ها
    570 دیدگاه‌ها
    14k بازدیدها
    jahad_121J
    @_-Reza-_ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است: [image: 1766078316099-inshot_20251218_204829597.jpg] این فقط بخش کوچیکی از طبیعت لرستانه :))
  • ساز کده 🎵🎸

586
    48 رای ها
    586 دیدگاه‌ها
    19k بازدیدها
    Hamed.sH
    Setar 1.mp3 امیدوارم لذت ببرین 🪕 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • پناه دل 🌱

32
    14 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    jahad_121J
    یکی هست که ارامش قلبت باشه یکی هست که مراقبت باشه یکی هست که خوبیت رو می خواد چی بهتر از اعتماد به چنین خدایی؟! رنج و سختی میگذره ولی اینا رو می خواد رد کنی که خودتو بشناسی که قوی تر بشی که حواست باشه به جهان و شگفتی اش که بالاترینش خودتی خدا هست نگران نباش🩵
  • گلچینی کوتاه از کتاب های معروف

509
    65 رای ها
    509 دیدگاه‌ها
    22k بازدیدها
    امیلیا
    آدم بزرگ‌ها موقعی که از عشق حرف می‌زنند چقدر مثل بچه‌ها فکر می‌کنند. آبنبات هل‌دار - مهرداد صدقی
  • چالش 20 حقیقت

منتقل شده
    1k
    103 رای ها
    1k دیدگاه‌ها
    80k بازدیدها
    _______
    @______Helen اگر دوست داشتی بنویس. ️
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    18 بازدیدها
  • شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم

12k
    167 رای ها
    12k دیدگاه‌ها
    365k بازدیدها
    Zahra.HDZ
    [image: 1762448135623-images-3.jpeg] وقتی مطمئنی آلا حال و هوای قدیم رو نداره ولی نمیتونی ثابتش کنی
  • انتخاب رشته

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    F
    سلام من هنرستان رشته ماشین آلات کشاورزی سبک خوندم و الان مهندسی هوافضا پیام نور قبول شدم و ریاضیم هم ضعیفه بنظرتون میتونم ادامه بدم یا نه یا بنظرتون چه رشته ای باید برم؟
  • تست زنی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    413 بازدیدها
    mr.vinyzoM
    برای چی ؟
  • قشنگ‌ترین تعریف

دورهمی
    154
    30 رای ها
    154 دیدگاه‌ها
    11k بازدیدها
    HakoH
    استادم گفت عسل موهاتو میبافی شبیه این پروانه های کم باب میشی یکم بعد انقدر تو بهر درس فرو رفته بودم نفهمیدم استادم به بچه ها گفته بود از من عکس بگیرن...بعد که فهمیدم عکس گرفتن گفت عسل همیشه شبیه پرتره میمونه...همونقدر خیره کننده همون قدر شاهکار خالق