Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.7m دیدگاه‌ها
  • امیدوارم هیچ وقت کسی که کار زیاد داره تو این تاپیک فعالیت نکنه

سنجاق شده
    46
    13 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AquaA
    @Hg-L-0 منم از همین ساعت هستم
  • ♥شعردانه♥

سنجاق شده منتقل شده
    9k
    99 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    370k بازدیدها
    jahad_121J
    خنده میبینی ولی از گریه‌ی دل غافلی ؛ خانه‌ی ما از درون ابر است و بیرون افتاب ! صائب تبریزی
  • هرچی تودلته بریز بیرون۶

166k
    23 رای ها
    166k دیدگاه‌ها
    117k بازدیدها
    زهرا بنده خدا 2ز
    امشب شب سختی بود... دم افطار دلمو شکستن.. رفتم تو خلوت خودم گریه کردم... (گفتن فلانی میخواد بیاد گفتم نیاد...گفتن اعتقادات بهانته( : ...درک اینکه الان نمیتونم کسی دیگه رو ببینم و همه چی هم صرف اعتقادات نیست رو ندارن...و نمیفهمنم...اولین بارم نبود این حرف رو زدن...امشب دیگه خسته شدم و کم آوردم...) تا نمازمو خوندم یک ساعت از افطار گذشته بود و آخرشم نتونستم چیز زیادی بخورم بعدم حالِ دخترخالمو بد کرده بودن و خیلی گریه کرد...خیلی زیاد...(اونقدری دلش شکسته بود که مطمئنم سال دیگه این موقع ان شاءالله حالش این نیست...) رفتیم مسجد هنوز مراسم شروع نشده بود... کلا ۵_۶نفر اومده بودن... یه خانمه که همون جلوی در بهش سلام کردیم دخترخالم و خالمم بودن... بعد اومدیم جلو که به ستون تکیه بدیم مامان و خواهرش بودن...( : مامانم سلام کرد و بهشون دست داد... خواهرزاده‌اش که ۷سالشه ،هنوز ما ننشسته بودیم،خیلی مهربون بهم بیسکوییت تعارف کرد(میشناستم.../بیسکوییتم نذری بود) برداشتم و تشکر کردم منم زشت بود ول کنم برم... به پیروی از مامانم سلام کردم و دست دادم...(نمیخواستم دست بدم اما انتظار دوطرفه بود که یه کم صمیمی شم و اون حال رو بشوره ببره...) تو چشای مادرش که کمتر از۲ثانیه تونستم نگاه کنم که فقط بتونم سلام کنم... خواهرش شاید ۲ثانیه کامل شد... و با همون ۲ثانیه طوری شد که دیگه تا آخر مراسم نتونستم تو صورتشون نگاه کنم... خیلی بد بود... بعدم که مامانم همون نزدیکی نشست و من کل اون تایم داشتم عذاب میکشیدم که چرا اونجا نشستم... و خداشاهده تا آخر مراسم یک بارم جوری نگاه نکردم که چشمم به چشم خواهر و مادرش بیفته... اومدیم خونه مامانم میگه مامانش کلا روت زوم بوده... و اون نذریایی که اون بچه تعارف میکرد و میدونم به خاطر ما دوتا بودن...( : مامانش عاشق چشم و ابروی من نیست... دوستم داره ها...خیلیم زیاد... میدونم... اما بیشترش به خاطر پسرشه...که بالاخره از یکی خوشش اومده و اونم نشده... و ازمم ناراحته چون نرفتم حضوری با اون بنده خدا حرف بزنم...و انگار ناخواسته اعصابشو خورد کرده بودم...(نیتمم فقط خدا میدونه‌...گفتم وقتی چیزی درست نمیشه دیگه ببینتم بدتر میشه‌..‌ و برای هردومون سخت تر...پس همون تلفنی تمومش کنم خیلی بهتره‌...اما هیچ کس نمیدونه دقیقا چرا نرفتم...) مامانم میگفت گفته پسرم خیلی ناراحت بوده زهرا چرا نرفته و چرا وقتی شنبه قرار بوده بیاد صحبت کنه یهویی جمعه گفته نه مامانم گفته بوده که زهرا گفته آقای فلانی امتحان داشته گفتم بذارم بعد امتحانش بگم و مامانش گفته بوده برا همینه که من پشت سر زهرا اینقد گریه میکنم...کسی دیگه بود میگفت من که قرار نیست باهاش ازدواج کنم دیگه به درک ... ( : من جمعه ام اون موقع نمیخواستم بگم... منتظر بودم بعد از امتحانش خستگیشم در بره یه کم استراحت کنه و منطقش بالا بیاد و حالش خوب باشه بعد بگم مثلا شب آخر وقت بگم...(و خدا شاهده که اون چند روز چقد خودمو کنترل کردم که چیزی نگم و بذارم برا امتحان بخونه...) اما یهو گفت همین امروز اگه میشه حضوری بیاید صحبت کنیم و من مجبورا گفتم... درحالی که بلافاصله بعد از امتحانش بود... و خیلی بد شد...خیلی بد... اینکه مامانم میگفت گفته خانم فلانی خداشاهده اینقد حالم بد شده که الان تو یه مسجدم نمازمو خوندم و گوشیم شارژ نداشته زدم به شارژ...(خونه‌ی خواهرش همونجا بود و اون شب اصلا نرفته بود...) و خیلی بده... خیلی... میدونم بعدا به خاطر این مسئله به مشکل میخوریم... البته که میدونم اون اذیتم نمیکنه... اون پیله نمیکنه که حرفامو بشنو و قبول کن... منم که نمیتونم بپذیرم...و بشنوم... و این خیلی سخته... خدا کمکمون کنه...
  • پایگاه مطالعاتی نوروزی

حل نشده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    28 بازدیدها
    Pr.Gh.irP
    بستگی داره یسریا غذا هم میدن و گرون تره ، و یه دسته دیگه هم استادم دارن کلاس میذارن ولی من صرفا برای سالن مطالعه اش رفتم و خوبم بود من پارسال ۵۰۰ تومن دادم ، غذا هم نداشتیم و کسی هم کاری نداشت برای اینکه از پانسیون بری بیرون اگه برای غذا برمی‌گردی غذارو با خودت ببر پانسیون داخل وقتت خیلی صرفه جویی می‌کنه قوانین پانسیون هام فرق می‌کنه یسریا گوشی میگیرن یسریا نه ساعتا و...
  • | گالری روح نواز🫀✨ |

2k
    39 رای ها
    2k دیدگاه‌ها
    34k بازدیدها
    Ramos9248R
    [image: 1742765917643-img_20250322_141038-resized.jpg] از این زاویه که عکس گرفتم مث متهم های ردیف اول یه پرونده قطور پلیسی شدن
  • شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم

12k
    165 رای ها
    12k دیدگاه‌ها
    280k بازدیدها
    Hhh HhH
    [image: 1742756424564-videocapture_20250323-222913.jpg] [image: 1742756436669-videocapture_20250323-215103.jpg] [image: 1742756511054-videocapture_20250323-223130.jpg] 🥲️
  • ترین‌های 1403

293
    20 رای ها
    293 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AinoorA
    @Homayoun @ari_14 @Ramos9248 @_..Parisa_ سلام بچه ها عیدتون مبارک خیلی ممنونم بخاطر لطفتون و ترین های قشنگی که نوشتین ببخشید که تک تک جواب نمیدم
  • موسیقی کده🎵

منتقل شده
    9k
    162 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    237k بازدیدها
    M
    Your browser does not support the audio element. من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی راه نفس هاشو بسته خیابون خیابون پر از انتظارم تو نیستی و راهی به جایی ندارم چقدر غم شمردیم چقدر دل سپردیم پریدیم و هر بار به دیوار خوردیم خوشی دورمون زد بلا دورمون گشت غمامو بغل کن، شاید خنده برگشت..
  • کیمیاگر

7
    1
    6 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    MN_M
    [image: 1742731353823-img_20250323_153015_edit_197900606680215.jpg]
  • نوروز 1404🔥🎆🎇🎉

104
    23 رای ها
    104 دیدگاه‌ها
    626 بازدیدها
    M
    @بابونــــه سلام عزیزم ممنونم ازت️ به همچنین سالی پر از قشنگی و سلامتی پیش روت️
  • نوشته های با ارزش

منتقل شده
    1k
    61 رای ها
    1k دیدگاه‌ها
    29k بازدیدها
    jahad_121J
    اگر اندیشه، زبان را فاسد می‌کند، زبان هم می‌تواند اندیشه را فاسد کند. جورج اورول
  • | بشر |

41
    4 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    Jet110J
    یاعلی‌گفتیم‌وسال‌آغاز‌شد . .
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • خط خط یه گردو 😍❤

406
    5
    68 رای ها
    406 دیدگاه‌ها
    20k بازدیدها
    Michael VeyM
    چهارشنبه سوری خود را چگونه گذرانده اید؟ [image: 1742329641319-17423295380831802932593646481588-resized.jpg]
  • گلچینی کوتاه از کتاب های معروف

485
    61 رای ها
    485 دیدگاه‌ها
    14k بازدیدها
    Hhh HhH
    [image: 1742285985321-notes_250318_111331.jpg] [image: 1742285988520-notes_250318_111700.jpg] ژان‌کریستف ️ رومن رولان
  • " مشاعره "

منتقل شده
    25k
    103 رای ها
    25k دیدگاه‌ها
    120k بازدیدها
    jahad_121J
    @jahad_121 مطرب ! اگر آرزوی تو فریاد ما بود مانند نی به دیده فغان می کنیم ما
  • Exploring the universe 🚀 🌎

71
    28 رای ها
    71 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    f.nalistF
    [image: 1742143082603-1000002210.jpg]
  • کاف‍ــه می‍ـــم♡

6k
    106 رای ها
    6k دیدگاه‌ها
    102k بازدیدها
    officer kO
    ما به یک باره بزرگ شدیم انگار آهسته بزرگ شدن بر ما حرام بود. محمود درویش
  • کمبود خواب در نوجوانان؛ عامل افزایش خطر فشار خون بالا

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    B
    ارتباط کمبود خواب با سلامت قلبی نوجوانان نوجوانان برای حفظ سلامت مطلوب به ۸ تا ۱۰ ساعت خواب شبانه نیاز دارند، اما بسیاری از آن‌ها این میزان را دریافت نمی‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که کم‌خوابی مداوم می‌تواند خطر فشار خون بالا و سایر مشکلات قلبی را افزایش دهد. دلایل کمبود خواب در نوجوانان ۱. ساعات زودهنگام شروع مدارس: بسیاری از دبیرستان‌ها کلاس‌های خود را قبل از ساعت ۸ صبح آغاز می‌کنند، که باعث اختلال در ریتم طبیعی خواب نوجوانان می‌شود. ۲. استفاده بیش از حد از صفحه‌نمایش: قرار گرفتن در معرض نور آبی گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، تولید ملاتونین را کاهش داده و به خواب رفتن را دشوار می‌کند. ۳. فشارهای تحصیلی و اجتماعی: تکالیف، فعالیت‌های فوق‌برنامه و تعاملات اجتماعی از ساعات خواب نوجوانان می‌کاهند. ۴. مصرف کافئین: به نوشته اخبار فرهنگیان، نوشیدنی‌های انرژی‌زا و قهوه می‌توانند روند طبیعی خواب را مختل کنند. عوارض کمبود خواب افزایش خطر فشار خون بالا تضعیف سیستم ایمنی بدن افزایش احتمال چاقی و مشکلات متابولیک اختلالات روانی مانند اضطراب و افسردگی کاهش تمرکز، حافظه و عملکرد تحصیلی راهکارهای بهبود کیفیت خواب برنامه خواب منظم: خوابیدن و بیدار شدن در ساعت مشخص، حتی در تعطیلات. کاهش استفاده از صفحه‌نمایش قبل از خواب: خاموش کردن وسایل الکترونیکی یک ساعت قبل از خواب. ایجاد روتین آرامش‌بخش: مطالعه، دوش آب گرم یا تمرینات آرامش‌بخش. افزایش فعالیت بدنی: ورزش منظم اما نه در ساعات پایانی شب. محدودیت مصرف کافئین: کاهش مصرف قهوه، نوشابه و نوشیدنی‌های انرژی‌زا در ساعات بعدازظهر و شب. اصلاح ساعات شروع مدارس: تنظیم ساعات مدارس برای همخوانی با نیازهای بیولوژیکی نوجوانان. نتیجه‌گیری نوجوانانی که خواب کافی ندارند، در معرض خطرات جدی سلامتی قرار دارند. آگاهی‌بخشی، تغییر سبک زندگی و اصلاح الگوهای خواب می‌تواند نقش مهمی در کاهش خطر فشار خون بالا و بهبود سلامت عمومی آن‌ها داشته باشد.
  • تک بعدی نبودن !!

109
    17 رای ها
    109 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    _ Reza __
    @_-Reza-_ ۲ هفته انجام شده خیلیم تأثیر داشته خداروشکر...