Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.7m دیدگاه‌ها
  • امیدوارم هیچ وقت کسی که کار زیاد داره تو این تاپیک فعالیت نکنه

سنجاق شده
    37
    13 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    819 بازدیدها
    AilaA
    6 روزه پاکم...
  • ♥شعردانه♥

سنجاق شده منتقل شده
    9k
    99 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    368k بازدیدها
    jahad_121J
    آتشی ظاهر شد و پیدا و پنهانم بسوخت شمع عشقش در گرفت و رشتهٔ جانم بسوخت عشق جانان آتش است و جان من پروانه ای منتش بر جان من کز عشق او جانم بسوخت شاه‌نعمت‌الله_ولی
  • هرچی تودلته بریز بیرون۶

156k
    23 رای ها
    156k دیدگاه‌ها
    86k بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @د-ژ-م سلاممم زیبا من هنوز دکتر نشدم ولی خیلی ممنونم ازت🤍 شبت بخیر و آروم
  • قشنگ‌ترین تعریف

112
    30 رای ها
    112 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    ه
    [image: 1740072105359-1000008911-resized.jpg] [image: 1740072105456-1000008908-resized.jpg] [image: 1740072105550-1000008909-resized.jpg] خوشگلن حداقل برای من خوشگلن🫠
  • | گالری روح نواز🫀✨ |

2k
    38 رای ها
    2k دیدگاه‌ها
    32k بازدیدها
    Ramos9248R
    @Anzw-18 [image: 1740055889754-img_20250220_162104_489.jpg]
  • شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم

12k
    165 رای ها
    12k دیدگاه‌ها
    276k بازدیدها
    زهرا بنده خدا 2ز
    [image: 1740054216764-img_20250220_155252_636.jpg] وقتی مامانت خونه نیست و براتون مهمون میاد:
  • موسیقی کده🎵

منتقل شده
    9k
    164 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    234k بازدیدها
    B
    Your browser does not support the audio element.
  • The Charming English 🌱

13
    14 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    469 بازدیدها
    Anzw 18A
    Hi guys how you dion' ? I have a few extra minutes before my class gets started... I decided to come here and teach you some English phrases and words اولش رو با چندتا اصطلاح رایج شروع کنیم... butterflies in my stomach = nervous in a good way --> I have butterflies in my stomach when I see her در واقع یعنی همون نگران و مضطرب بودن ولی نه تو حالت کاملا منفی... بهتر بگیم معنی دلشوره و دلهره داشتن رو می ده. in the heat of the moment = in the heat of the momentwhen a decision is made in anger or passion --> I'm sorry, I said that in the heat of the moment وقتی یه یه تصمیمی رو تو اوج عصبانیت و هیجان می گیرین یا حرفی می زنین و کاری انجام می دین . when pigs fly = .never. It means that something will never happen توضیح بیشتر نداره... برا اتفاقاتی استفاده می شه که هرگز قرار نیست رخ بدن:) out of the blue =unexpectedly وقتی یه اتفاقی "غیرمنتظره" می افته ازش استفاده می شه. کلمه(blue (@Blue28 چندتا اصطلاح جالب دیگه هم داره که فکر کنم بهتره نگه دارم بعدا... احتمالا وقتی فرصت کنم از اصطلاحات رنگ ها بنویسم که باقی blue ها بمونن اونجا
  • چالش 20 حقیقت

منتقل شده
    1k
    102 رای ها
    1k دیدگاه‌ها
    63k بازدیدها
    MSinaM
    @لیلی_
  • به خوابگاه خوش آمدید !!! ( توضیحات کامل درباره خوابگاه )

40
    1
    13 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    893 بازدیدها
    Pr.Gh.irP
    یادت باشه ، اول از همه هم اتاقیت اینه که درگیر و عمیق روی هیچ چیز غیر درس نباشه سیگار ، رل بازی ، حواشی ، خیلی وقت گذروندن و تفریح دوم ، اخلاق بد و آزار دهنده یا سبک زندگی بدی نداشته باشه سوم باعث آزار تو نشه ، بتونی تو اتاق درس بخونی ، و رفتاری نداشته باشه که تو رو اذیت کنه و در آرامش باشی و بتونی به حد قابل قبولی راضی باشی ، اگه آدم ساکت درس خون و سبک زندگی شبیه تو هم رشته ای و هدفمندی هم باشه ، تبریک میگم تو هم اتاقی نداری باور کن اون یه فرشته الهیه حالا هر کدوم رو نداشته باشه مرتبه فرشته کمتره ولی بازم فرشته است و چند تا نکته اضافی دلی : از همون ترم اول دنبال هم رشته ای خوب که بشه هم اتاقیت بگرد احتمالا اگه تا آخر ترم یک بتونی داخل اتاق درس بخونی ترم دو نتونی( به دلیل افزایش صمیمیت هم اتاقی ها!) ! پس یا با سالن مطالعه دوست باش یا یه اتاق خوب با آدمایی که پیدا کردی تشکیل بده خوابگاه خوش میگذره ولی اگرم خیلی بخواد بگذره به درساتم خیلی شدیدتر خوش میگذره ! پس هدف اصلیتو یادت نره خوابگاه سراسر تلف وقته ممکنه تو راهرو دو ساعت با یکی حرف بزنی پس حواست باشه درگیر صحبت ها مخصوصا اگه غیر درسی و بیخودی باشه نشی سال بالایی های خفن رو پیدا کن هر رشته ای ، سعی کن یجوری بری تو دل معدل الفا با تجربه هیچ هم اتاقی خیلی عالی نیست ممکنه اولش بگی خداروشکر با فلانی هم اتاقی شدم بعدا بخوای اون هم اتاقیت نباشه! داخل خوابگاه صرفا ممکنه با یسری آدما خیلی راحت تر کنار بیای و با هم مچ باشید ولی یادت نره مطلق نیست در نهایت اون آدمی باش که احساس امنیت می‌کنی مثلا اگه مقتصدی نخوای ادای بی حساب کتابا در بیاری و.... هرجوری دوست داری و احساس امنیت می‌کنی رفتار کن آرامش خودت از همه چیز مهم تره
  • تک بعدی نبودن !!

104
    16 رای ها
    104 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ه
    پادکست مجتبی شکوری روز چهارم
  • کاف‍ــه می‍ـــم♡

6k
    106 رای ها
    6k دیدگاه‌ها
    100k بازدیدها
    Ramos9248R
    ‏علاقه باید عُمق داشته باشه و در ژرفاش بشه یه خونه‌ی امن ساخت. باید بتونی به آدمت مثلِ یه اثرِ هنری نگاه کنی و از روحش مراقبت کنی....
  • ‌‌‌‌‌‌‌‌

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    15 بازدیدها
    Blue.moonB
    نمی‌دانم در کدام سیاره، یا در کدام ستاره‌ای. نمی‌دانم ... نمی‌دانم در آسمان هایی، یا در زمین؛ مرا می‌بینی؟ یا نمی‌بینی... حتی نمی‌دانم مرا تا به حال دیده‌ای، شنیده‌ای یا نه... من هم تو را ندیده‌ام. نمی‌دانم کیستی، و با این حال می‌شناسمت. از رویِ عکس ها نه؛ از روی نوشته ها و گفته ها می‌شناسمت. صدایت کردم :«مادرم!» جوابی نیامد. غمگین بودم، اما آرام شدم. انگار بودی. اما دور بودی. جایی که بهتر از پیشِ من بود، بودی! صدایت کردم«مادرم! بیا، مرا هم بردار، با خودت ببر. اینجا، کسی برایِ من، "مادر" نیست! اینجا، هر روز مرا می‌کُشند، از پشتِ در هایی که باز نمی‌شوند.»
  • از کجا بدونیم ازمون کلاهبرداری شده؟

12
    4 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    wanderingW
    @Aqua در از کجا بدونیم ازمون کلاهبرداری شده؟ گفته است: با شماره کارت و اینا فکر نکنم کاری بتونن بکنن ولی حالا کار از محکم کاری عیب نمیکنه امیدوارم اینطور باشه
  • نوشته های با ارزش

منتقل شده
    1k
    61 رای ها
    1k دیدگاه‌ها
    29k بازدیدها
    2
    از بین همه مقاومت های اصطکاکی(نیرویی که مانع حرکت می شود)،آن چیزی که بیشتر باعث عقب ماندگی حرکت انسان می شود،جهل است. نیکولا تسلا #سخن_بزرگان پ.ن: بعد از بیست و خرده ای سال مدرسه و درس و مطالعه، خودم به نتیجه ای که رسیدم همینه.
  • | بشر |

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Jet110J
    @Jet110 در | بشر | گفته است: بخاطر چی ؟ معلوم نیست ؟ بخاطر مامان، بخاطر بابا، بخاطر وطن! بخاطر امام‌مهدی
  • " مشاعره "

منتقل شده
    25k
    103 رای ها
    25k دیدگاه‌ها
    115k بازدیدها
    jahad_121J
    @نقطه ترسم خدا نکرده کشد از تو انتقام آهی که عاشقان به سحرگاه می‌کشند
  • گلچینی کوتاه از کتاب های معروف

483
    61 رای ها
    483 دیدگاه‌ها
    14k بازدیدها
    Anzw 18A
    من گم شده بودم. جایی نبود که پناه ببرم. هرجا سعی می کردم پنهان شوم، خودم آنجا بودم. دوستان و عاشقان - متیو پری
  • تولد داریم چه تولدی😋

119
    4
    9 رای ها
    119 دیدگاه‌ها
    410 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @Narges_ خواهش میکنم🥰️️
  • Gif

31
    8 رای ها
    31 دیدگاه‌ها