Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.8m دیدگاه‌ها
  • پز نیست سبک زندگیمه🫡

سنجاق شده
    16
    16 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    پیروزپ
    [image: 1747309849325-img_-_-resized.jpg] لواشکه خواهر شوهرم هدیه داده #پز نیست_سبک زندگیمه
  • امیدوارم هیچ وقت کسی که کار زیاد داره تو این تاپیک فعالیت نکنه

سنجاق شده
    46
    13 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AquaA
    @Hg-L-0 منم از همین ساعت هستم
  • ♥شعردانه♥

سنجاق شده منتقل شده
    9k
    100 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    378k بازدیدها
    11111
    گل که باشی باغبانها دست چینت می‌کنند سنگ باشی می‌تراشند و نگینت می‌کنند … هرگز از این پیله تنهایی‌ات غمگین نباش روزگاری میرسد؛ فرش زمینت می‌کنند ای درخت پیر؛ بر این شاخه ها دل خوش نکن چون که با دست تبر مطبخ نشینت می‌کنند ...
  • هرچی تودلته بریز بیرون۶

219k
    37 رای ها
    219k دیدگاه‌ها
    695k بازدیدها
    zeinab dehghaniZ
    ضربان مغز من تو زندگیم در همه حال درس خوندم، در اوج خوشبختی، ته بدبختی، با تاری دید بخاطر اشک تو چشمام، با سردرد بعد دعوا، موقع غرق شدن، موقع نجات پیدا کردن. اگر یه روز ازشون نشه استفاده کنم عمیقا خشمگین میشم.
  • سوتی نامه

40
    18 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    بابونــــهب
    [image: 1751907633467-screenshot_20250707-202902_telegram.jpg]
  • | گالری روح نواز🫀✨ |

3k
    39 رای ها
    3k دیدگاه‌ها
    52k بازدیدها
    بابونــــهب
    [image: 1751882093637-img_20250707_132514_811.jpg] این عکس از زمین روز شنبه، 21 ژوئن 2025، توسط ماهواره NOAA GOES گرفته شده و نشون می‌ده که زمین تو شب چه شکلی به نظر می‌رسه.
  • شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم

12k
    166 رای ها
    12k دیدگاه‌ها
    306k بازدیدها
    _______
    [image: 1751830515451-5614ac048344d4814767a34ce2fe128f.jpg] @Ramos9248
  • آشپزی🍽🥞🎂

235
    26 رای ها
    235 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    Michael VeyM
    دالگونا [image: 1751728174958-20250705_182955-resized.jpg] آقا دالگونا بر خلاف اسم باکلاسش یه نوشیدنی خنک خیلی خیلی آسونه که مواد اولیه خاصی هم نداره و میتونین هر وقت که هوس کردین تو زمان کم درستش کنین. براون طرز تهیه‌ش رو میگم :> مواد اولیه: شکر، قهوه فوری گلد، آب جوش، شیر، یخ طرز تهیه: ۱. تو یه ظرف به یه نسبت آبجوش، شکر و گلد بریزین. مثلا از هر کدوم ۱ قاشق غذاخوری که برای یه نفر مناسبه. دقت کنین باید مقدار ها مساوی باشه (میتونین برای کرم بیشتر ۲ قاشق غذاخوری بریزین. یکی دو بار درست کنین ببینین خودتون چجوریشو دوست دارین) ۲. چند دقیقه ترجیحا با همزن برقی هم بزنین تا رنگش روشن و حسسسسابی غلیظ و کرمی شه. هر چی بیشتر هم بزنین بهتر. (با چنگال یا همزن دستی هم میشه هم زد ولی نیاز به صبر و حوصله زیاد داره. حتی میتونین بریزینش تو یه بطری و تند تند بطری رو تکون بدین) ۳. تو یه لیوان که میخواین نوشیدنیتونو توش سرو کنین، به تعداد دلخواه یخ و یه مقدار شیر بریزین و بعد کرمتونو بریزین روش :> نوش جان :> پ.ن: برای سرو، میتونین هم بزنین بخورین. ولی هم نزده‌ش خم باحاله :> مخصوصا اون لحظه که شیر و کرم روش تو دهنت باهم ترکیب میشه :> پ.ن۲: اون که عکس دالگونای خودمه (که متاسفانه به علت کمبود وسایل دستی هم زدم و کرمش اونقدر که باید روشن نشد). ولی خب بزارین یه عکس خوشگل از اینترنت هم‌ براتون بزارم :> [image: 1751728765421-199ad028-9bcd-4beb-bd47-4f16d9c186d8-17517286914799203194317938321981.jpg]
  • اخبار دنیای تکنولوژی📳📢

110
    13 رای ها
    110 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    GharibehGomnam2G
    پیام صریح مایکروسافت به برنامه‌نویسان /هوش مصنوعی از کارمندان عزیزتر شد؟ در حالی که مایکروسافت به‌تازگی ۶هزار موقعیت شغلی را حذف کرده و بیشترین آسیب را مهندسان نرم‌افزار دیده‌اند، مدیر ارشد محصولات این شرکت به‌روشنی اعلام کرده که با دیدگاه‌هایی مبنی بر منسوخ شدن حرفه برنامه‌نویسی به‌شدت مخالف است. آپارنا چناپراگادا، مدیر ارشد بخش «تجربه‌ها و دستگاه‌ها» در مایکروسافت، معتقد است که هوش مصنوعی صرفاً «لایه‌ی جدیدی از انتزاع» در مسیر تکامل برنامه‌نویسی است. او توضیح داد: «ما دیگر با اسمبلی کدنویسی نمی‌کنیم. بیشترمون حتی دیگه با زبان C هم کار نمی‌کنیم. ما با لایه‌های بالاتر و بالاتر از انتزاع کار می‌کنیم.» او در ادامه پیشنهاد کرد که مهندسان نرم‌افزار ممکن است در آینده بیشتر نقش «اپراتورهای نرم‌افزار» را داشته باشند. چناپراگادا نیز پیش‌بینی کرده است که تعداد اپراتورهای نرم‌افزار ممکن است ده برابر شود و گفته است شاید در آینده به‌جای ‘Cs’ چیز دیگری مانند ‘SOs’ داشته باشیم. اما این به این معنی نیست که نباید علوم کامپیوتر یاد گرفت. مجله هوش مصنوعی
  • موسیقی کده🎵

منتقل شده
    9k
    163 رای ها
    9k دیدگاه‌ها
    247k بازدیدها
    Ramos9248R
    [image: 1751579675445-img_20250704_022417_048.jpg] وقتی از همه خسته ام بیا بشین بغل دست من بزار همه از دور و برم برن تو که باشی غمی نی همه باهام طرف بشن با تو میشه فهمید حال خوبو ضرره طاق بزنی با دنیا یه تاره موتو هر چقد شرایط باشه رو مخ مث آتیشه و خنده هاتم آب روش و مودش همه جا با تو اوکیه این آدمی که همه فک میکنن خلو چله خدا جای هر چی نداشتم داد تو رو بهم میخوام تا تهش همه چی با تو جلو بره اون که باشه آدم غم نداره تویی اون که نباشه نفس نداره تویی اون که بخاطرش کم نیاره تویی این قلب مال منه ولی ضربانش تویی توو هر وضعی دلم به تو قرصه چه روزایی که نگاهت پاهامو جلو برده تو با دلت باهام بستی همیشه مثل بقیه نبودی اهل چک و سفته با تو میشه صد بارو خورد زمین دوباره پا شد و رفت همون راهو مستقیم تو نباشی عمراً کنه جاتو پر کسی مهم نی کی رو به رومه تا تو پشتمی Your browser does not support the audio element.
  • آواز🎼🎧

17
    9 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    487 بازدیدها
    FarhaddF
    [image: 1751545737700-1000002184.png] Your browser does not support the audio element. و تو هم روزی پير می شوی اما من پير تر از اين نخواهم شد در لحظه ای از عمرم متوقف شدم منتظرم بيايی و از برابر من بگذری زيبا پير شده آراسته به نوری که از تاريکی من دريغ کرده ای شعر از استاد شمس لنگرودی
  • چالش 20 حقیقت

منتقل شده
    1k
    102 رای ها
    1k دیدگاه‌ها
    67k بازدیدها
    RoverR
    به نظرم این تاپیک خیلی قشنگیه ، اینکه یه نفر ازت بخواد ۲۰ تا حقیقت در مورد خودت بهش بگی باعث میشه شناختت نسبت به خودت بیشتر شه . گاهی به حقایقی از خودت پی میبری که شاید قبلنم می‌دونستی ولی یادت رفته بوده ؛ چون کسی بهت یادآوری نکرده . این تاپیک برامون همین کارو می‌کنه. •آدم برون گرایِ میان گرایِ درون گرایی هستم. (شاید بپرسین چطوری!؟ در جواب باید بگم: شما چطوری؟⁦^⁠^⁩) •از کتاب خوندم لذت میبرم.(مانگا ، مانهوا ، مانها هم کتاب محسوب میشن.با این قضیه مشکلی داری؟🫵) •تو وقتای فراغتم معمولاً ورزش میکنم. •خواب رو دوست دارم. •زیاد اهل موسیقی نیستم مگه اینکه خیلی وقت باشه که چیزی گوش نداده باشم. •معمولا ساکت و کم حرفم، ولی تو ذهنم پادکست دارم! •بیشتر مواقع خجالت میکشم و دقیقا نمی‌دونم از چی ولی به هر حال خجالت میکشم⁦O⁠_⁠o⁩ •اطرافیانم بهم میگن آدم شجاعیم و خودم هم به این موضوع آگاهم. •برخلاف دنیای واقعی ، دوستای خیالی زیادی دارم. •خیال پردازم. زیاددددد •آدم منطقی ام ولی به احساساتم اجازه میدم خودشونو نشون بدن چون برام با ارزشن.. •از تنهایی لذت میبرم.در عین حال اینکه تو جمع باشم حس خوبی میگیرم. •زیاد فکر میکنم حتی درباره کوچیکه ترین چیزا تمرکز زیادی میکنم.(مثلا اینکه بخوام ۲۰ تا حقیقت در مورد خودم بنویسم برام کار فوق‌العاده سختی بود.) •دنیای رنگیه و هیچوقت نمیزازم تاریک شه ، حتی شب هام هم روشن ان؛ چون من رویاهای رنگی ای دارم. •تو دنیا به هیچ چیز اندازه حیوونا و بچه ها اهمیت نمیدهم. •مهربونم. +چند تا شد؟فقط ۵ تا دیگه مونده •دستای ماهری دارم. •به نوشتن علاقه دارم، چند تا داستان نیمه کاره دارم.(هنوز منتظرمن:))).) •به عشق زمینی هیچ اعتقادی ندارم.چون دیدگاهم خاصه ... +نپرس چرا؟ طولانیه! •به همه آدم ها عشق میورزم.به بعضیا با فاصله امن تر! •و در آخر اینکه عاشق زندگی ام.
  • کاف‍ــه می‍ـــم♡

6k
    106 رای ها
    6k دیدگاه‌ها
    105k بازدیدها
    Hamid.sH
    [image: 1750685765788-img_20250623_170258_089.jpg] من چمدانت را گرفته بودم موج‌ها را گرفته بودم هفت و چند دقیقه‌ی غروب را گرفته بودم تو اما ... از درون راه افتادی ...!
  • خط خط یه گردو 😍❤

407
    5
    68 رای ها
    407 دیدگاه‌ها
    24k بازدیدها
    wanderingW
    [image: 1749932095919-1000063622-resized.jpg]
  • قشنگ‌ترین تعریف

دورهمی
    139
    30 رای ها
    139 دیدگاه‌ها
    7k بازدیدها
    هویجججه
    @Gharibe-Gomnam نه ریحانه جون دنیا امروز مخصوصا بخاطر فضای مجازی همه شبیه هم شدن مرسی
  • نوشته های با ارزش

منتقل شده
    1k
    61 رای ها
    1k دیدگاه‌ها
    34k بازدیدها
    jahad_121J
    داستان کوتاه: گویند قبل از انقلاب مردی در شهر خوی بود که به او جمشید می‌گفتند. او شیرین‌ عقل بود و گاهی سخنان حکیمانه‌ای عجیبی می‌گفت. روزی از او پرسیدند: «مصدق خوب است یا شاه؟ بگو تا برای تو شامی بگیریم؟ جمشید گفت: از دو تومنی که برای شام من خواهی داد، دو ریال کنار بگذار و قفلی بگیر بر لبت بزن تا سخن خطرناک نزنی.. مرحوم پدرم نقل می‌کرد در سال ۱۳۴۵ برای آزمون استخدامی معلمی از خوی قصد سفر به تبریز را داشتم .ساعت ده صبح گاراژ گیتیِ خوی رفتم و بلیط گرفتم . از پشت اتوبوسی دود سیگاری دیدم ، نزدیک رفتم دیدم ، جمشید زیرش کارتُنی گذاشته و سیگاری دود می‌کند . یک اسکناس پنج تومانی نیت کردم به او بدهم . او از کسی بدون دلیل پول نمی‌گرفت . باید دنبال دلیلی می‌گشتم تا این پول را از من بگیرد . گفتم : « جمشید ، این پنج تومان را بگیر به حساب من ناهاری بخور و دعا کن من در آزمون استخدامی قبول شوم . »جمشید از من پرسید : « ساعت چند است ؟ »گفتم : « نزدیک ده . »گفت : « ببر نیازی نیست . »خیلی تعجب کردم که این سؤال چه ربطی به پیشنهاد من داشت ؟پرسیدم :   مگر ناهار دعوتی ؟ گفت : « نه . من پول ناهارم را نزدیک ظهر می‌گیرم . الان تازه صبحانه خورده‌ام . اگر الان این پول را از تو بگیرم یا گم می‌کنم یا خرج کرده و ناهار گرسنه می‌مانم . من بارها خودم را آزموده‌ام ؛ خداوند پول ناهار مرا بعد اذان ظهر می‌دهد . »واقعا متحیر شدم . رفتم و عصر برگشتم و دنبال جمشید بودم . جمشید را پیدا کردم .پرسیدم : ناهار کجا خوردی ؟ گفت : بعد اذان ظهر اتوبوس تهران رسید . جوانی از من آتش خواست سیگاری روشن کند . روشن کردم مهرم به دلش نشست و خندید ، خندیدم و با هم دوست شدیم و مرا برای ناهار به آبگوشتی دعوت کرد . »جمشید دیوانه ، برای پول ناهارش نمی‌ترسید ، اما بسیاری از ما چنان از آینده می‌ترسیم و وحشت داریم که انگار در آینده دنیا نابود خواهد شد ؛ جمع کردن مال زیاد و آرزوهای طولانی و دراز داریم .از آنچه که داری ، فقط آنچه که می‌خوری مال توست ، سرنوشتِ بقیه‌ی اموالِ تو ، معلوم نیست ...
  • و اما آخرین خوان از عمومی ها،عربی!

62
    12 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    _
    درس ۱ رو بخونم مجدد نهایی میزنم صرفا بخش های مهم هر امتحان
  • پیرِ طوس

15
    1
    16 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    406 بازدیدها
    mr.vinyzoM
    گفتار دهم دلِ روشنِ من چو برگشت از اوی سوی تختِ شاهِ جهان کَرد روی که این نامه را دَستِ پیش آوَرَم زِ دفتر به گفتارِ خویش آوَرَم بِپُرسیدَم از هر کسی بی‌شُمار بتَرسیدَم از گردشِ روزگار مَگر خود دِرَنگم نباشَد بَسی ببایَد سِپُردَن به دیگر کَسی و دیگر که گَنجَم وَفادار نیست همین رَنج را کَس خریدار نیست بر این گونه یِک چَند بُگذاشتَم سخن را نَهُفته هَمی داشتَم سَراسَر زَمانه پُر از جَنگ بود به جویندگان بَر جَهان تَنگ بود زِ نیکو سُخن بِهْ چه اَندر جَهان به نَزدِ سُخن سَنجِ فَرُّخ مَهان اگر نامَدی این سخن از خُدای نَبی کِی بُدی نَزدِ ما رَهنُمای به شَهرَم یکی مِهربان دوست بود تو گفتی که با مَن به یِک پوست بود مَرا گُفت خوب آمَد این رای تو به نیکی گِراید هَمی پای تو نِبِشته من این نامهٔ پَهلَوی به پیشِ تو آرَم مَگَر نَغنَوی گشاده زَبان و جوانیت هَست سخن گفتنِ پَهلوانیت هَست شو این نامهٔ خسروان باز گوی بدین جوی نَزدِ مَهان آبروی چو آوَرد این نامه نَزدیکِ مَن بَر اَفروخت این جانِ تاریکِ مَن
  • موضوع حذف شده است!

7
    6 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
  • هم خوانی هویت

36
    7 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    _
    @Anzw-18