بهاره در طرح ویژه ی "گردش مهربانی" گفته است:
@فاطمه-کنکوری در طرح ویژه ی "گردش مهربانی" گفته است:
سلام دوستان این طرح گردش مهربانی که راه افتاده نیازبه حمایت داره حتماکه نباید مقدارهنگفتی کمک کنیم هرکس به اندازه توان خودش بانیت کمک به هم نوعان خودش که همتون درجریانیدامسال آلا برای کنکوریا گل کاشت مخصوصا درس زیست که باآوردن دکتررحیمی مشکل بزرگ تجربیا که خوندن مفهومی زیست بوده روحل کردن ودرسای دیگه دبیرای دیگه که دستشون دردنکنه .واین وظیفه ماست که درقبال این همه خوبی که قابل جبران نیست یه بخشی ازهزینه ها روقبول کنیم دوستان هرنفری ازماحتی هزارتومن هم کمک کنه خودش مقدارقابل توجهی پول میشه که کمک بزرگیه برای تیم آلا.ببخشیدکه پرحرفی کردم ماها منتظریم تاهمه به آلاکمک کنیم .حتی مبلغ خیلی کوچیک مبلغ مهم نیست نیت مهمه یادتون باشه !
منظورم مقدارش نبود
من هیچ وقت مقدارشو نمیگم آخه همونطور که پگاه جون گفت ممکنه یه سری فکرای اشتباه کنن ....
منظورم این بود که یه جوریه آدم هربار که کمک میکنه بیاد بگه کمک کردم کمک کردم ...
نمیدونم منظورمو متوجه میشی یا نه
در کل مهم اینه که آلاء پیشرفت کنه من در آینده هم حتی اگه به فروم نیام حواسم بهش خواهد بود..البته اگه خدا بخواد و عمری باشه
عزیزم متوجه منظرورت هستیم هممون، میدونم چی میگی، درست هم میگی، ولی میخوایم این کمک پررنگ تر باشه و با اعلام حضورمون ثابت کنیم که بی تفاوت نیستیم،