پناه دل
-
بعضی وقتها حال آدم اونقدر بد میشه که حتی نمیدونه با چه کلماتی باید توصیفش کنه... دیشب من همینطور بودم اما وقتی چند آیه از قرآن خوندم دیدم واقعا بعضی آیاتش یه آرامش عجیبی به دل میدن
برای همین دوست دارم توی این تاپیک مجموعهای از همین جملات و محتواها بزاریم ، در صدرش آیههایی از قرآن که آرامشبخشن و همینطور فیلمها، عکسها یا جملههایی که میتونن حس خوبی منتقل کنن و آروممون کنن
اینجوری هر وقت حالمون بد شد بیایم اینجا سر بزنیم، بخونیم و ببینیم و حالمون یه کم بهتر بشه امیدوارم توی لحظههای سخت این کلمات و تصاویر بتونن پناه دلمون باشن
-
بعضی وقتها حال آدم اونقدر بد میشه که حتی نمیدونه با چه کلماتی باید توصیفش کنه... دیشب من همینطور بودم اما وقتی چند آیه از قرآن خوندم دیدم واقعا بعضی آیاتش یه آرامش عجیبی به دل میدن
برای همین دوست دارم توی این تاپیک مجموعهای از همین جملات و محتواها بزاریم ، در صدرش آیههایی از قرآن که آرامشبخشن و همینطور فیلمها، عکسها یا جملههایی که میتونن حس خوبی منتقل کنن و آروممون کنن
اینجوری هر وقت حالمون بد شد بیایم اینجا سر بزنیم، بخونیم و ببینیم و حالمون یه کم بهتر بشه امیدوارم توی لحظههای سخت این کلمات و تصاویر بتونن پناه دلمون باشن
«أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» (رعد/۲۸)
این آیه یادآوری میکنه که هیچ چیزی توی دنیا مثل ارتباط با خدا نمی تونه آشفتگی دل رو به آرامش تبدیل کنه.
ذکر خدا فقط گفتن چند کلمه نیست یعنی به یاد آوردن اینکه ما تنها نیستیم کسی هست که همهی سختیها و غصهها رو میبینه کسی که همیشه شنوا و همراهه.
وقتی این جمله رو زمزمه میکنی انگار دل به یه پناه سپردی… جایی که هیچ ترس و غمی قدرت موندن نداره .Hamid.s آقا حمید یه جمله خیلی قشنگ بهم گفت و
دوس دارم اینجا بزارمش بقیه هم ببینن:
یه جا میخوندم میگفت خدا وقتی بنده اش رو دوست داره با یه زخم یا اتفاق میخواد به بنده هاش درس بده که تو انسانها به دنبال چیزی نگرده و از خودش بخواد و طلب نیاز کنه و خدارو منبع آرامش ببینه
-