پیش به سوی ۱۴۰۰
-
سلام رفقای ۱۴۰۰
شماهایی که امسال یازدهم بودین از برنامه هاتون برای تابستون و همین روزای اخر امسال بگین از نقشه هاتون واسه موفقیت تو ۱۴۰۰
یاری کنیم همدیگرو که هممون بریم به سوی موفقیت -
سلام بچه ها برنامه مدرسه شما واسه امسال چیه
راستش من یخورده نا امید شدم. مدرسمون هر سال از تابستون شروع مبکرد و طرح کنکور میذاشت ولی امسال گفته کنسله و تابستون میخاد فقط دوازدهم کار کنه که اونم باز هیچی معلوم نیست فک میکنم ما خیلی ضرر کردیم واسه دهم یازدهم رو برنامه مدرسه حساب کرده بودم . گفتم خب دهم یازدهم رو با مدرسه تست میزنم خیالمم بابت آزمون آزمایشی راحته ولی الان مدیر گفته پاییز ممکنه کرونا برگرده تابستون که کمتر میشه، دوازده رو کار کنیم که ضرر نکنین.
خب الان یخورده بی انصافیه من در مورد مدرسه خودمون میگم هر سال با برنامه توپ کل درس ها از همه پایه ها رو میبینی ولی امسال از تابستون دهم یازدهم و دوازدهم باید درس های همون پایه رو کار کنن.
لطفا کنکوریا که تجربه بیشتری دارن هم راهنمایی کنن واقعا حال خیلی از بچه های کلاسمون بده. -
خیلی عالیه این تاپیک ما کنکور ۱۴۰۰ ها هم باید دیگه کم کم دور هم جمع بشیم و برنامه ها و تجربیاتمون رو در اختیار هم قرار بدیم.چه زمانی بهتر از الان
ما الان تقریبا یه نیمچه کنکوری هستیم
پس بچه های 1400 یاعلی -
راستش من یخورده نا امید شدم. مدرسمون هر سال از تابستون شروع مبکرد و طرح کنکور میذاشت ولی امسال گفته کنسله و تابستون میخاد فقط دوازدهم کار کنه که اونم باز هیچی معلوم نیست فک میکنم ما خیلی ضرر کردیم واسه دهم یازدهم رو برنامه مدرسه حساب کرده بودم . گفتم خب دهم یازدهم رو با مدرسه تست میزنم خیالمم بابت آزمون آزمایشی راحته ولی الان مدیر گفته پاییز ممکنه کرونا برگرده تابستون که کمتر میشه، دوازده رو کار کنیم که ضرر نکنین.
خب الان یخورده بی انصافیه من در مورد مدرسه خودمون میگم هر سال با برنامه توپ کل درس ها از همه پایه ها رو میبینی ولی امسال از تابستون دهم یازدهم و دوازدهم باید درس های همون پایه رو کار کنن.
لطفا کنکوریا که تجربه بیشتری دارن هم راهنمایی کنن واقعا حال خیلی از بچه های کلاسمون بده.@HA937 در پیش به سوی ۱۴۰۰ گفته است:
لطفا کنکوریا که تجربه بیشتری دارن هم راهنمایی کنن واقعا حال خیلی از بچه های کلاسمون بده.سلام
دوست عزیز بنظر من حق دارین نگران باشین ولی خب اینم حساب کنین که این شرایط برای همه یکیه و چون همه اینجورین به یه عده خاصی ضرر نمیرسه
و اینکه تا وقتی خدا هست نا امیدی چرا....امیدتون به خدا باشه و خودتون بعده امتحاناتون آهسته و پیوسته تا جایی که میتونین پایه رو مرور کنین و تست بزنین
والا مدرسه های ما که تابستون پایه رو هم جمع کردن یه عده زیاد فرقی نکرد
حتی بعضی بچه ها که توی خونه خوندن از اوناییک با مدرسه خوندن بهتر نتیجه گرفتن
شاید چون فکر میکردن با برنامه های خودشون پیش برن بهتره و اینکه تو راه رفت و آمد مدرسه و اینا نبودن..
با فیلمای آلا ..کارگاه نکته و تستا یا اصلا خودتون انقدر تست بزنید که مسلط شین
و اینکه هنوز کلی وقت دارین نگران نباشید
-
@HA937 در پیش به سوی ۱۴۰۰ گفته است:
لطفا کنکوریا که تجربه بیشتری دارن هم راهنمایی کنن واقعا حال خیلی از بچه های کلاسمون بده.سلام
دوست عزیز بنظر من حق دارین نگران باشین ولی خب اینم حساب کنین که این شرایط برای همه یکیه و چون همه اینجورین به یه عده خاصی ضرر نمیرسه
و اینکه تا وقتی خدا هست نا امیدی چرا....امیدتون به خدا باشه و خودتون بعده امتحاناتون آهسته و پیوسته تا جایی که میتونین پایه رو مرور کنین و تست بزنین
شاید چون فکر میکردن با برنامه های خودشون پیش برن بهتره و اینکه تو راه رفت و آمد مدرسه و اینا نبودن..
@nazi-salehi واقعا ممنونم الان خیلی حالم بهتره
خودمم همیشه با برنامه های خودم راحت تر بودم الان که نگاه میکنم شاید اصن اگه مدرسه پایه رو هم میذاشت، باز با برنامه خودم پیش میرفتم ولی وقتی دیدم طرح کنسل شده، گفتم وای بیخیال ما شدن. الان چیزی که اشاره کردید، کاملا درسته نا امیدیم کاذب بوده
-
خودمم همیشه با برنامه های خودم راحت تر بودم الان که نگاه میکنم شاید اصن اگه مدرسه پایه رو هم میذاشت، باز با برنامه خودم پیش میرفتم ولی وقتی دیدم طرح کنسل شده، گفتم وای بیخیال ما شدن. الان چیزی که اشاره کردید، کاملا درسته نا امیدیم کاذب بوده
حق داشتین
ولی همیشه سعی کنین نیمه پر لیوان رو ببینین و از شرایط بهترین استفاده رو ببرین
مدرسه یه برنامه ریزی جمعی داره و با اون پیش میره ممکنه شما جایی نیاز به زمان بیشتر داشته باشین یا بعضی مباحث رو با یه مرور جمع کنین
بعضی وقتا باید اون بدبینی و حس ناامیدی رو از خودمون دور کنیم که بتونیم تصمیم گیری کنیم که چی به چیه!!1
موفق باشین دوست عزیز....التماس دعا -
لطفا کنکوریا که تجربه بیشتری دارن هم راهنمایی کنن واقعا حال خیلی از بچه های کلاسمون بده.@HA937 مدرسه ی ما هم دقیقا اینجوریه تابستون جمع دهم و یازدهم و از مهرم واسه کنکور ولی واقعا امسال هیچی مشخص نیست من خودم به شخصه تصمیم گرفتم خودم برنامه بنویسم البته فعلا تصمیمم رو عملی نکردم قصد و اولویتمم با دهمه چون که درسته نمره و معدلم عالی بوده ولی از لحاظ تستی احساس میکنم ضعف دارم و میخوام بیشتر تمرکزم رو بزارم رو دهم چون یازدهم رو امسال تقریبا خوب پیشرفتم امیدوارم که بتونم خوب هم تمومش کنم . شمام موفق باشید
-
خیلی عالیه این تاپیک ما کنکور ۱۴۰۰ ها هم باید دیگه کم کم دور هم جمع بشیم و برنامه ها و تجربیاتمون رو در اختیار هم قرار بدیم.چه زمانی بهتر از الان
پس بچه های 1400 یاعلی@Zahra-Doostmohammadi بریم به امید پیروزی
-
@nazi-salehi دقیقااااا منم از این شرایط راضی ترم چون میدونم که قراره با برنامه خودم پیش برم و خب بهتر از هر کس دیگه ای ضعف و توانایی هام رو میشناسم
-
لطفا کنکوریا که تجربه بیشتری دارن هم راهنمایی کنن واقعا حال خیلی از بچه های کلاسمون بده.@HA937
به این فک کنید که کلی ادم تو این کشور هست که مدرسشون حتی دوازدهم رو هم تابستون براشون نمیزاره چه برسه کنکور -
بنظرم هیچکس به جز خود ادم نمیتونه شمارو بشناسه شرایطتونو درک کنه و با توجه به اون براتون برنامه بزاره
من خودم نه مشاور دارم نه مدرسه کوچکترین کمکی از لحاظ برنامه ریزی به ما میکنه ولی خودم هروز به شیوه خودم برنامه روز بعدمو میچینم و خیلی هم خوب درمیاد چون توی این چندماه این نوع برنامه ریزی خیلی بهم کمک کرد و قصد دارم اگر خدا بخواد برنامه ریزیمو ادامه بدم -
بنظرم هیچکس به جز خود ادم نمیتونه شمارو بشناسه شرایطتونو درک کنه و با توجه به اون براتون برنامه بزاره
من خودم نه مشاور دارم نه مدرسه کوچکترین کمکی از لحاظ برنامه ریزی به ما میکنه ولی خودم هروز به شیوه خودم برنامه روز بعدمو میچینم و خیلی هم خوب درمیاد چون توی این چندماه این نوع برنامه ریزی خیلی بهم کمک کرد و قصد دارم اگر خدا بخواد برنامه ریزیمو ادامه بدم@N-n-good ممکنه یه مثال از برنامتون بزنین برامون که اشنا بشیم ؟
-
@N-n-good ممکنه یه مثال از برنامتون بزنین برامون که اشنا بشیم ؟
@Dr-Rashidi
من هرروز بنابرشرایطی که فرداش دارم برنامه ریزی میکنم مثلا برای خودم مینویسم که فرداش باید گفتار دو فصل شش زیست یازده رو بخونم و تست بزنم
یا مثلا مبحث خازن فصل یک فیزیک یازده رو بخونم و تست بزنم
برای هرروز هر چهار درس اختصاصیو یعنی فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی رو میزارم به علاوه یه درس عمومی
درپایان روز اونایی که انجام دادمو علامت میزنم ساعت مطالعه مو مینویسم به همراه یه جمله که عملکردمو نشون بده و برنامه فردا رو مینویسم
فایده این روش برای من این بوده که دیگه از برنامم جا نمیموندم چون برای هرروز روز قبلش برنامه ریزی میکنم و من توی این مدت تونستم تمام زیست ده و یازده تا گفتار اول فصل نه رو بخونم و تست بزنم شیمی یازده رو تا فصل اخر و فیزیک یازده رو هم تموم کردم ریاضی رو هم تا فصل حد یازدهم تموم کردم
و این برام شوق به وجود اورده که هروز برناممو فشرده تر کنم و ساعت مطالعم از روز قبل بیشتر باشه
البته بازم یه وقتایی نا امیدی و خستگی باعث میشه که نتونم برناممو کامل انجام بدم ولی در عوض روز بعدش رو طوری تنظیم میکنم که روز قبل جبران شه -
@Dr-Rashidi
من هرروز بنابرشرایطی که فرداش دارم برنامه ریزی میکنم مثلا برای خودم مینویسم که فرداش باید گفتار دو فصل شش زیست یازده رو بخونم و تست بزنم
یا مثلا مبحث خازن فصل یک فیزیک یازده رو بخونم و تست بزنم
برای هرروز هر چهار درس اختصاصیو یعنی فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی رو میزارم به علاوه یه درس عمومی
درپایان روز اونایی که انجام دادمو علامت میزنم ساعت مطالعه مو مینویسم به همراه یه جمله که عملکردمو نشون بده و برنامه فردا رو مینویسم
فایده این روش برای من این بوده که دیگه از برنامم جا نمیموندم چون برای هرروز روز قبلش برنامه ریزی میکنم و من توی این مدت تونستم تمام زیست ده و یازده تا گفتار اول فصل نه رو بخونم و تست بزنم شیمی یازده رو تا فصل اخر و فیزیک یازده رو هم تموم کردم ریاضی رو هم تا فصل حد یازدهم تموم کردم
و این برام شوق به وجود اورده که هروز برناممو فشرده تر کنم و ساعت مطالعم از روز قبل بیشتر باشه
البته بازم یه وقتایی نا امیدی و خستگی باعث میشه که نتونم برناممو کامل انجام بدم ولی در عوض روز بعدش رو طوری تنظیم میکنم که روز قبل جبران شه@N-n-good خییییلیم عالی ممنونم منم مثل شما ایام عید رو روزانه برنامه مینوشتم به نظرم روزانه نوشتن خیلی توبه تا بازه های بلندتر
-
سلام رفقای ۱۴۰۰
شماهایی که امسال یازدهم بودین از برنامه هاتون برای تابستون و همین روزای اخر امسال بگین از نقشه هاتون واسه موفقیت تو ۱۴۰۰
یاری کنیم همدیگرو که هممون بریم به سوی موفقیت@Dr-Rashidi سلام من خودم دارم میخونم یه برنامه کلی دارم یه برنامه روزانه دارم براساس برنامه کلیم برنامه روزانه مینویسم.تازه شرایط من سخت ترازشماست.من از دهم تجربی شروع کردم وتوبرزگسالان غیر حصوری میخونم.توهر ترم ۱۸واحدپاس میکنم ینی به طور همزمان مطالعه همه کتابهارو ندارم واین خودش کلی ضرر داره چون مثلا این ترم زیست دارم زیستو ک دادم باید جمع کنم بذارم کنار تا سال بعد دوباره بهمن ماه بتونم زیست روبردارم.از طرفی هم خوب کلا باید خودمبخونم وهیچ معلمی نیست.من قبلا یه بار تجربی خوندم بامعدل خام ۱۹وخورده ای ولی مجبور شدم ولش کنم..اینارو گفتم بدونین که با بدترین شرایط درس خوندن هنره وگرنه همه میتونن توشرایط ایده ال درس بخونن وموفق بشن.من اعتقاد دارم بعصی چیزا با جنگیدن بی ارزش میشن وبعضی چیزا ارزششون توجنگیدنه.من درس رو دارم با جنگیدن به نتیجه میرسونم.ولی خب امیداورم همگی موفق شیم.برنامه روزانه هم ک بنویسم روزی۱۴ساعت مطالعه دارم بماند که کلی کارای دیگ هم انجام میدم ووقتمو میگره ..
فقط میتونم بگم که سفت وسخت بخونید وبه هیچ چیزی فک نکنید جز رسیدن به اهدافتون
-
@N-n-good خییییلیم عالی ممنونم منم مثل شما ایام عید رو روزانه برنامه مینوشتم به نظرم روزانه نوشتن خیلی توبه تا بازه های بلندتر
@Dr-Rashidi
خواهش میکنم
اره واقعا خیلی خوبه این روش -
@Dr-Rashidi سلام من خودم دارم میخونم یه برنامه کلی دارم یه برنامه روزانه دارم براساس برنامه کلیم برنامه روزانه مینویسم.تازه شرایط من سخت ترازشماست.من از دهم تجربی شروع کردم وتوبرزگسالان غیر حصوری میخونم.توهر ترم ۱۸واحدپاس میکنم ینی به طور همزمان مطالعه همه کتابهارو ندارم واین خودش کلی ضرر داره چون مثلا این ترم زیست دارم زیستو ک دادم باید جمع کنم بذارم کنار تا سال بعد دوباره بهمن ماه بتونم زیست روبردارم.از طرفی هم خوب کلا باید خودمبخونم وهیچ معلمی نیست.من قبلا یه بار تجربی خوندم بامعدل خام ۱۹وخورده ای ولی مجبور شدم ولش کنم..اینارو گفتم بدونین که با بدترین شرایط درس خوندن هنره وگرنه همه میتونن توشرایط ایده ال درس بخونن وموفق بشن.من اعتقاد دارم بعصی چیزا با جنگیدن بی ارزش میشن وبعضی چیزا ارزششون توجنگیدنه.من درس رو دارم با جنگیدن به نتیجه میرسونم.ولی خب امیداورم همگی موفق شیم.برنامه روزانه هم ک بنویسم روزی۱۴ساعت مطالعه دارم بماند که کلی کارای دیگ هم انجام میدم ووقتمو میگره ..
فقط میتونم بگم که سفت وسخت بخونید وبه هیچ چیزی فک نکنید جز رسیدن به اهدافتون
sevin khanloo شرایطتون سخته واقعا امیدوارم موفق باشین
-
پس بچه های 1400 یاعلی@Zahra-Doostmohammadi یاعلی