پیش به سوی ۱۴۰۰
-
@Dr-Rashidi سلام من خودم دارم میخونم یه برنامه کلی دارم یه برنامه روزانه دارم براساس برنامه کلیم برنامه روزانه مینویسم.تازه شرایط من سخت ترازشماست.من از دهم تجربی شروع کردم وتوبرزگسالان غیر حصوری میخونم.توهر ترم ۱۸واحدپاس میکنم ینی به طور همزمان مطالعه همه کتابهارو ندارم واین خودش کلی ضرر داره چون مثلا این ترم زیست دارم زیستو ک دادم باید جمع کنم بذارم کنار تا سال بعد دوباره بهمن ماه بتونم زیست روبردارم.از طرفی هم خوب کلا باید خودمبخونم وهیچ معلمی نیست.من قبلا یه بار تجربی خوندم بامعدل خام ۱۹وخورده ای ولی مجبور شدم ولش کنم..اینارو گفتم بدونین که با بدترین شرایط درس خوندن هنره وگرنه همه میتونن توشرایط ایده ال درس بخونن وموفق بشن.من اعتقاد دارم بعصی چیزا با جنگیدن بی ارزش میشن وبعضی چیزا ارزششون توجنگیدنه.من درس رو دارم با جنگیدن به نتیجه میرسونم.ولی خب امیداورم همگی موفق شیم.برنامه روزانه هم ک بنویسم روزی۱۴ساعت مطالعه دارم بماند که کلی کارای دیگ هم انجام میدم ووقتمو میگره ..
فقط میتونم بگم که سفت وسخت بخونید وبه هیچ چیزی فک نکنید جز رسیدن به اهدافتون
sevin khanloo موفق باشی
-
بنظرم هیچکس به جز خود ادم نمیتونه شمارو بشناسه شرایطتونو درک کنه و با توجه به اون براتون برنامه بزاره
من خودم نه مشاور دارم نه مدرسه کوچکترین کمکی از لحاظ برنامه ریزی به ما میکنه ولی خودم هروز به شیوه خودم برنامه روز بعدمو میچینم و خیلی هم خوب درمیاد چون توی این چندماه این نوع برنامه ریزی خیلی بهم کمک کرد و قصد دارم اگر خدا بخواد برنامه ریزیمو ادامه بدم@N-n-good بله منم مشاور ندارم و علاقه ای هم ندارم که داشته باشم. کلاس خصوصی هم نمیرم و علاقه ای هم ندارم که برم. مدرسمم هم تا قبل دهم ، دولتی و با امکانات کم بوده ولی از اینکه خب سالای قبل مدرسه برنامش بهتر بود، یخورده ناراحت شدم وگرنه حق با شماست.مشاور یا کلاس خصوصی یا زود تر شروع کردن درس های سال بعد، قرار نیست برامون معجزه کنه تنها چیزی که معجزه میکنه، فقط همته و لا غیر.ممنون که راهنمایی کردید
-
@Dr-Rashidi سلام من خودم دارم میخونم یه برنامه کلی دارم یه برنامه روزانه دارم براساس برنامه کلیم برنامه روزانه مینویسم.تازه شرایط من سخت ترازشماست.من از دهم تجربی شروع کردم وتوبرزگسالان غیر حصوری میخونم.توهر ترم ۱۸واحدپاس میکنم ینی به طور همزمان مطالعه همه کتابهارو ندارم واین خودش کلی ضرر داره چون مثلا این ترم زیست دارم زیستو ک دادم باید جمع کنم بذارم کنار تا سال بعد دوباره بهمن ماه بتونم زیست روبردارم.از طرفی هم خوب کلا باید خودمبخونم وهیچ معلمی نیست.من قبلا یه بار تجربی خوندم بامعدل خام ۱۹وخورده ای ولی مجبور شدم ولش کنم..اینارو گفتم بدونین که با بدترین شرایط درس خوندن هنره وگرنه همه میتونن توشرایط ایده ال درس بخونن وموفق بشن.من اعتقاد دارم بعصی چیزا با جنگیدن بی ارزش میشن وبعضی چیزا ارزششون توجنگیدنه.من درس رو دارم با جنگیدن به نتیجه میرسونم.ولی خب امیداورم همگی موفق شیم.برنامه روزانه هم ک بنویسم روزی۱۴ساعت مطالعه دارم بماند که کلی کارای دیگ هم انجام میدم ووقتمو میگره ..
فقط میتونم بگم که سفت وسخت بخونید وبه هیچ چیزی فک نکنید جز رسیدن به اهدافتون
sevin khanloo موفق باشید.
هر چیزی برای هر کس ممکنه خواسته باشه یا نیاز. اگه خواسته باشه، کم و بیش داره ولی اگر نیاز باشه، جنگیدن و کم نذاشتن داره که دسته دوم، قدر لحظه هاشونو بهتر میدونن انشالله هممون خود واقعی مون رو توی این ماراتن نشون بدین. -
@N-n-good بله منم مشاور ندارم و علاقه ای هم ندارم که داشته باشم. کلاس خصوصی هم نمیرم و علاقه ای هم ندارم که برم. مدرسمم هم تا قبل دهم ، دولتی و با امکانات کم بوده ولی از اینکه خب سالای قبل مدرسه برنامش بهتر بود، یخورده ناراحت شدم وگرنه حق با شماست.مشاور یا کلاس خصوصی یا زود تر شروع کردن درس های سال بعد، قرار نیست برامون معجزه کنه تنها چیزی که معجزه میکنه، فقط همته و لا غیر.ممنون که راهنمایی کردید
@HA937
خواهش میکنم بهرحال هیچوقت نباید ناامید شد
موفق باشید