IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
Hesam Mohammadi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@مرصاد اون 3n برای نهاندانگان و برای بازدانگان بیشتره مثلا کاج 8n در این حد میدونم از نظر کاربردی نمیدونم
همه باز دانگان 8n اند . یا تفاوت وجود داره بینشون؟؟؟؟
-
Hesam Mohammadi
گره میتواند جوانه داشته باشد ولی هر کی جوانه داشته باشد الزاماً گره نیست. -
sajad harsej سپاسگزارم
-
Hesam Mohammadi ممنون
-
sajad harsej مگه گره ها الزامن دارای جوانه نیستند؟؟؟
-
این پست پاک شده!
-
ص/غ
خورش و پوسته دوقسمتی هستند که در دانه و تخمک مشترکن
ص/غ با هر مولد گرده ی نارس میتوان 8کیسه ی رویانی رو بارور کرد
یه سوال دیگه اینکه
تو تستا منظور بخش پریا خته ای دیپلوییدی و پر یاخته ای هاپلوییدی چیه:/ -
اسپوروفیت چیه؟:/
-
این جمله درسته؟
نقش لپه همواره ذخیری"یا" انتقال مواد به رویان است -
این سوالم اگه توضی بدین:(
به هیچ طریقی نمیتونم با اینا کنار بیام:/
با توجه به امیزش Aa*Aa
چند نوع ژنوتیپ برا اندوسپرم و یا خته ی دو هسته ای موجوده؟:( -
zahra alaei
اسپوروفیت یا هاگرُست مرحلهٔ دولادی تشکیل هاگ در چرخهٔ زندگی گیاه است. دولاد، موجود یا یاختهٔ دارای دو دست کروموزم همساخت است. هاگرست به نسلی از چرخهٔ زندگی گیاهان گفته میشود که هاگ تولید میکنند. اسپوروفیتها بر خلاف گامتوفیتها دیپلوید هستند
lمنبع ویکی پدیا -
zahra alaei بله جمله درسته ولی اگر بجای یا، و میآورد غ بود.
در تک لپه ای مثل ذرت نقش انتقال/ در دو لپه ای مثل لوبیا، نقش ذخیره -
zahra alaei در مورد ص غ اول:
خب پوسته ی دانه، تغییر شکل یافته ی پوسته تخمکه که همون خورش هست.پس اگر منظورتون اینه که به طور همزمان دیده بشن غ ولی اگر از لحاظ موقعیت منظورتونه، ص. ولی فکر کنم منظورتون بیشتر مورد اوله که اگه پوسته دانه داشته باشیم، طبیعتا خورش نداریم پس اصن نیست که بخایم بگیم مشترکن.جمله دوم:مولد گرده نارس چیه؟ سلول ۲n موجود در کیسه گرده که با میوز این گرده های نارس رو بوجود میاره.خب حالا یک سلول ۲n داریم این اومد چارتا گرده نارس داد، این ها هم با میتوز میشن چار تا زایشی چار تا رویشی که بحث باروری واسه زایشیه پس با رویشی کار نداریم.برای بارور کردن کیسه رویانی، دو گامت نیازه که هر دو گامت هم از یک سلول زایشی بوجود میان.چند تا سلول زایشی داشتیم؟؟ چهار تا پس چهار تا کیسه رویانی رو میشه بارور کرد .=≥ جمله غ (البته اینجا قصد این بوده که چون هشت تا گامت تشکیل میشه، پس هشت تا کیسه رویانی باید بارور شه که غلط هست و این نکته مد نظر بوده که برای بارور شدن هر کیسه ، دو گامت نیازه.)
جمله سوم: اگر منظورتون تخمدان در گیاه باشه، بخش پریاخته ای دیپلوییدی منظور خورش هست و بخش پر یاخته ای هاپلوییدی، منظور کیسه رویانی.