پرسش پاسخ زیست
-
اسپوروفیت چیه؟:/
zahra alaei
اسپوروفیت یا هاگرُست مرحلهٔ دولادی تشکیل هاگ در چرخهٔ زندگی گیاه است. دولاد، موجود یا یاختهٔ دارای دو دست کروموزم همساخت است. هاگرست به نسلی از چرخهٔ زندگی گیاهان گفته میشود که هاگ تولید میکنند. اسپوروفیتها بر خلاف گامتوفیتها دیپلوید هستند
lمنبع ویکی پدیا -
MahdiNOVE نه کجاش مشکل داره؟ یاخته های بنیادی بالغ در هر اندامی که باشه نسبت به جنینی محدودیت داره ولی خود همین محدودیت هم در اندام های مختلف متفاوت هستش ....
این نکته که گفتید "سلول های بنیادی بالغ فقط میتوانند سلول های یه بافت مخصوص رو بسازند " فقط میتونه برای اندام پوست صدق بکنه نه برا هر اندامی@saman-b89 این جمله ای ک نوشتین اشتباهع مثلن یاخته های بالغ کبد میتونن ب دو نوع تبدیل شن تا اونجایی ک من سوادم قد میده
-
این جمله درسته؟
نقش لپه همواره ذخیری"یا" انتقال مواد به رویان است -
ص/غ
خورش و پوسته دوقسمتی هستند که در دانه و تخمک مشترکن
ص/غ با هر مولد گرده ی نارس میتوان 8کیسه ی رویانی رو بارور کرد
یه سوال دیگه اینکه
تو تستا منظور بخش پریا خته ای دیپلوییدی و پر یاخته ای هاپلوییدی چیه:/zahra alaei در مورد ص غ اول:
خب پوسته ی دانه، تغییر شکل یافته ی پوسته تخمکه که همون خورش هست.پس اگر منظورتون اینه که به طور همزمان دیده بشن غ ولی اگر از لحاظ موقعیت منظورتونه، ص. ولی فکر کنم منظورتون بیشتر مورد اوله که اگه پوسته دانه داشته باشیم، طبیعتا خورش نداریم پس اصن نیست که بخایم بگیم مشترکن.جمله دوم:مولد گرده نارس چیه؟ سلول ۲n موجود در کیسه گرده که با میوز این گرده های نارس رو بوجود میاره.خب حالا یک سلول ۲n داریم این اومد چارتا گرده نارس داد، این ها هم با میتوز میشن چار تا زایشی چار تا رویشی که بحث باروری واسه زایشیه پس با رویشی کار نداریم.برای بارور کردن کیسه رویانی، دو گامت نیازه که هر دو گامت هم از یک سلول زایشی بوجود میان.چند تا سلول زایشی داشتیم؟؟ چهار تا پس چهار تا کیسه رویانی رو میشه بارور کرد .=≥ جمله غ (البته اینجا قصد این بوده که چون هشت تا گامت تشکیل میشه، پس هشت تا کیسه رویانی باید بارور شه که غلط هست و این نکته مد نظر بوده که برای بارور شدن هر کیسه ، دو گامت نیازه.)
جمله سوم: اگر منظورتون تخمدان در گیاه باشه، بخش پریاخته ای دیپلوییدی منظور خورش هست و بخش پر یاخته ای هاپلوییدی، منظور کیسه رویانی.
-
سلام
ب نظرتون
سلول های نوع 2 حبابک ها سنگفرشی اند ؟؟
من میگم ن چون خود کتاب اینطوری میگه : سلول های دیواره حبابک دو توع اند : 1 آن هایی ک سنگفرشی اند 2 آن هایی ک ظاهر متفاوت دارت
خوب اگ نوع 2 هم سنگفرشیه پس چرا بیان کتاب اینطوریه ؟؟!ممنون میشم راهنمایی کنید
@همیار
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
Virus -
سوال 1
ب نظرتون جواب سوال 14 چیه ؟ لطفا دلیلتون رو هم بگین
گزینه 4 توی عکس نیفتاده :
گزینه 44مورد
-
sajad harsej مگه گره ها الزامن دارای جوانه نیستند؟؟؟
-
Mobin Hosseini سلام اونطور که به نظر میاد نه چونکه کتاب گفته مریستم در نزدیک انتهای ریشه و نوک ساقه وجود داره از اونجایی که خزه نه ریشه داره نه ساقه میتونیم ردش کنیم
Hesam Mohammadi خیلی ممنون
-
شلغم سال دومم رشد رویشی داره دیگه نه؟
-
zahra alaei بله
-
zo
بله ؛ از دید انتخاب طبیعی این محیط و شرایط محیطی هست که افراد رو انتخاب میکنه پس حتما کسایی که انتخاب میشن دوام و شانس زنده موندنشون نسبت به هم گونه های خودشون تو محیط بیشتر بوده بنابراین میشه نتیجه گرفت شانس تولید مثلشونم بیشتره که اون ژن سازگارتر با محیط رو بتونن به نسلای بعدشون منتقل کنن چون بعد یه مدت با جمعیتی مواجه میشیم که افراد دارای همون ویژگی تعدادشون بیشتره. -
zahra alaei بلع کتاب گفته در سال دوم علاوه بر رشد رویشی ،زایش هم دارع
-
-
سلام دوستان
نوک ساقه به سمت نور خمش پیدا میکنه یا زیر نوک ساقه؟
کتاب نشر تو پاسخنامش گفته نوک ساقه به نور حساسه و زیر نوک خمش پیدا میکنه:/ -
سلام دوستان
نوک ساقه به سمت نور خمش پیدا میکنه یا زیر نوک ساقه؟
کتاب نشر تو پاسخنامش گفته نوک ساقه به نور حساسه و زیر نوک خمش پیدا میکنه:/zahra alaei
درسته جملش فکر کنم -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
سلام این که میگن با ترشح آلدسترون پتاسیم بیشتری به کلیه ترشح میشه چه توجیه علمیی داره؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام این که میگن با ترشح آلدسترون پتاسیم بیشتری به کلیه ترشح میشه چه توجیه علمیی داره؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
@R-Niafele الدوسترون با پتاسیم کاری نداشتا
-
سلام بچه ها کسی میتونه بگه چرا یک غلطه؟
@تجربیا