-
elika در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
Dr.Saraaa@
برای ما که کنکوری هستیم فیلمای سال3 رو از اینجا نگاه کنیم کفایت میکنه؟بله
بهتره خودتون بیشتر تست بزنین -
درورد استاد
من شیمی سه رو خذف کردم و نمیخوام بخونم
بخاطر حفظ معادله های شیمیایی
...............................................
حالا که شیمی سه رو حذف کردم نیازه که چ معادله هایی حفظ باشم؟ -
دوستان کسی جزوه ی کامل فصل محلول ها را داره؟
-
سلام
خدا قوت -
سلام به همگی
این دوره که استاد آقاجانی تدریس کردند آیا کامله یا مباحثی بصورت تدریس نشده مونده؟ میخوام دانلودش کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید -
HossEin freedom در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام به همگی
این دوره که استاد آقاجانی تدریس کردند آیا کامله یا مباحثی بصورت تدریس نشده مونده؟ میخوام دانلودش کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدسلام، این دوره تکمیل تکمیل هست جزواتشم قرار داده شده فقط جدا جدا هستند یه فایل نیست. یه جلسه که مربوط به کلویید و سوسپنانسیون هست ضبط شده ولی فایلش از دست رفته . بقیه مباحث تکمیله. درضمن اگه مشکل جابه جایی فیلم دارید یا کیفیت فیلم هاتون کمه به این لینک سری بزنید تا به مشکلی برنخورید:
http://forum.alaatv.com/topic/4035/حل-مشکل-جابه-جایی-و-کیفیت-فیلم-ها
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء