-
با سلام ویدیو های شیمی 3 کلا کدوما هستن چون به ترتیب نیست بعدش اصلا شیمی 3 یا 2 رو تمام تدریس کردن و اگه نکردن کی فیلم ها رو ضبط میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکرنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۵، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMR.hamid در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
با سلام ویدیو های شیمی 3 کلا کدوما هستن چون به ترتیب نیست بعدش اصلا شیمی 3 یا 2 رو تمام تدریس کردن و اگه نکردن کی فیلم ها رو ضبط میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکرتدریس کردن
دوباره تدریس میکنن:) -
سلام و وقت بخیر
با توجه به این که قسمت 25 دچار مشکل شده و دیگه سر سایت قرار نخواهد گرفت ، این قسمت رو با کدوم دبیر و کدوم قسمت میتونم خوب یاد بگیرم؟
خود اقای اقاجانی در کلاس های کنکورشون به این مبحث نرسیدن
ممنون میشم لینک بزارید -
سلام
اقا پس کی جلسه25 (انواع مخلوط) رو دوباره آپلود میکنید توی سایت؟/من و همه دوستام چند ماهه منتظریم اما هنوز آپلود نکردید این قسمت رو که
ما به همون کیفیت پایینشم راضی هستیم فقط خواهشا دوباره بزارید توی سایت تا ما استفاده کنیم
ممنون -
توی جلسه 17 (آنتروپی و تعیین جهت واکنش) استاد قسمت اول رو تدریس میکنن و اخر جلسه میگن مثال های این قسمت رو توی جلسه بعد حل میکنیم اما جلسه دوم توی سایت موجود نیست
اگه امکان داره این قسمت رو هم اضافه کنید -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جزوه فصل سوم کامله ؟ طبق فایلی که گذاشتن اینجا 10 صفحه از کتاب درسی توی این مبحث نیست (صفحه 77تا87)
-
سلام
اقا پس کی جلسه25 (انواع مخلوط) رو دوباره آپلود میکنید توی سایت؟/من و همه دوستام چند ماهه منتظریم اما هنوز آپلود نکردید این قسمت رو که
ما به همون کیفیت پایینشم راضی هستیم فقط خواهشا دوباره بزارید توی سایت تا ما استفاده کنیم
ممنوننوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali jafary در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام
ممنونفک نکنم بذارن
-
Dr.Saraaa@
برای ما که کنکوری هستیم فیلمای سال3 رو از اینجا نگاه کنیم کفایت میکنه؟ -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
elika در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
Dr.Saraaa@
برای ما که کنکوری هستیم فیلمای سال3 رو از اینجا نگاه کنیم کفایت میکنه؟بله
بهتره خودتون بیشتر تست بزنین -
elika در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
Dr.Saraaa@
برای ما که کنکوری هستیم فیلمای سال3 رو از اینجا نگاه کنیم کفایت میکنه؟بله
بهتره خودتون بیشتر تست بزنینDr.Saraaa
مرسی -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۲۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درورد استاد
من شیمی سه رو خذف کردم و نمیخوام بخونم
بخاطر حفظ معادله های شیمیایی
...............................................
حالا که شیمی سه رو حذف کردم نیازه که چ معادله هایی حفظ باشم؟ -
دوستان کسی جزوه ی کامل فصل محلول ها را داره؟
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirh.m7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
دوستان کسی جزوه ی کامل فصل محلول ها را داره؟
من فک کنم داشته باشمش
-
سلام
خدا قوت -
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همگی
این دوره که استاد آقاجانی تدریس کردند آیا کامله یا مباحثی بصورت تدریس نشده مونده؟ میخوام دانلودش کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید -
نوشتهشده در ۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HossEin freedom در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام به همگی
این دوره که استاد آقاجانی تدریس کردند آیا کامله یا مباحثی بصورت تدریس نشده مونده؟ میخوام دانلودش کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنیدسلام، این دوره تکمیل تکمیل هست جزواتشم قرار داده شده فقط جدا جدا هستند یه فایل نیست. یه جلسه که مربوط به کلویید و سوسپنانسیون هست ضبط شده ولی فایلش از دست رفته . بقیه مباحث تکمیله. درضمن اگه مشکل جابه جایی فیلم دارید یا کیفیت فیلم هاتون کمه به این لینک سری بزنید تا به مشکلی برنخورید:
http://forum.alaatv.com/topic/4035/حل-مشکل-جابه-جایی-و-کیفیت-فیلم-ها