اللهم عجل لولیک الفرج
-
https://www.aparat.com/v/fyqJT
#دعا_برای_یک_نفر
"اِلهی بِعَلیٍّ بِعَلیٍّ بِعَلی عجل لولیک الفرج.. " -
إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ
وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُوَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ
اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ
اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ
یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ
اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی
السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
جمعه گذشت...
علی رفت...
و مهدی نیامد... -
ذکر معروف شب قدر
ذکر معروف شب قدر بخشی از اعمال شب قدر دعایی است که در ادامه می آید از امام زین العابدین علیه السلام روایت است که این ذکر معروف را شب ها می خوانده اند
اللَّهُمَّ إِنِّی أَمْسَیْتُ لَکَ عَبْدا دَاخِرا لا أَمْلِکُ لِنَفْسِی نَفْعا وَ لا ضَرّا وَ لا أَصْرِفُ عَنْهَا سُوءا أَشْهَدُ بِذَلِکَ عَلَی نَفْسِی وَ أَعْتَرِفُ لَکَ بِضَعْفِ قُوَّتِی وَ قِلَّهِٔ حِیلَتِی فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْجِزْ لِی مَا وَعَدْتَنِی وَ جَمِیعَ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِنَ الْمَغْفِرَهِٔ فِی هَذِهِ اللَّیْلَهِٔ وَ أَتْمِمْ عَلَیَّ مَا آتَیْتَنِی فَإِنِّی عَبْدُکَ الْمِسْکِینُ الْمُسْتَکِینُ الضَّعِیفُ الْفَقِیرُ الْمَهِینُ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْنِی نَاسِیا لِذِکْرِکَ فِیمَا أَوْلَیْتَنِی وَ لا [غَافِلا] لِإِحْسَانِکَ فِیمَا أَعْطَیْتَنِی وَ لا آیِسا مِنْ إِجَابَتِکَ وَ إِنْ أَبْطَأَتْ عَنِّی فِی سَرَّاءَ [کُنْتُ] أَوْ ضَرَّاءَ أَوْ شِدَّهٍٔ أَوْ رَخَاءٍ أَوْ عَافِیَهٍٔ أَوْ بَلاءٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ نَعْمَاءَ إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ
خدایا شام کردم درحالی که برای تو تنها بنده کوچک و خواری هستم، که برای خویش سود و زیانی را به دست ندارم،و نمی توانم از خود پیشآمد بدی را بازگردانم، به این امر بر خویش گواهی می دهم، و در پیشگاهت به ناتوانی و کمی چارهام اعتراف می کنم، خدایا بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و آنچه را به من و همه مردان و زنان مؤمن، از آمرزش در این شب وعده دادی وفا کن، و آنچه را به من عنایت فرمودهای کامل ساز، که من بنده بیچاره، درمانده، ناتوان، تهیدست خوار توام. خدایا مرا فراموش کننده ذکرت قرار مده، در آنچه سزاوار آنم فرمودی، و نه فراموش کننده احسانت، در آنچه عطایم نمودی، و نه ناامید از اجابتت، گرچه مدّت زمانی طولانی گردد، چه در خوشی یا ناخوشی، یا سختی، یا آسانی، یا عافیت، یا بلا، یا تنگدستی، یا در نعمت همانا تو شنونده دعایی
-
(برگرد که دارند به انتظار ما میخندند.)
اره حقم دارن بخندن
مایی که این همه میدونیم
امام زمان میاد و حالمونو خوب میکنه
و جهانو نجات میده
چی کار کردیم؟
فقط حرف...
دیگه بسه...
باخودمم
به خودت بیا
تا کی میخوای این طوری باشی
بر امام زمانت چی کار کردی؟؟؟
.
.
.
.
مشکل از خودمه
فقط313نفر
فقط
ولی حدودهزارو دویست سال داره میگذره
و هنوز جمع نشدن
باید دلامونو اماده کنیم
امام زمان(عج)میگن که
اگه شیعیان من منو اندازه به لیوان اب(موقع تشنگی)میخواستن من ظهور میکردم.
موندم
اون دنیا جواب اشکا وگریه های امام زمانو چی بدن
شرمندگیاشو...
اللهم عجل لولیک الفرج -
اعمال مخصوص شب بیست و سوم ماه رمضان
از همگی التماس دعا -
(برگرد که دارند به انتظار ما میخندند.)
اره حقم دارن بخندن
مایی که این همه میدونیم
امام زمان میاد و حالمونو خوب میکنه
و جهانو نجات میده
چی کار کردیم؟
فقط حرف...
دیگه بسه...
باخودمم
به خودت بیا
تا کی میخوای این طوری باشی
بر امام زمانت چی کار کردی؟؟؟
.
.
.
.
مشکل از خودمه
فقط313نفر
فقط
ولی حدودهزارو دویست سال داره میگذره
و هنوز جمع نشدن
باید دلامونو اماده کنیم
امام زمان(عج)میگن که
اگه شیعیان من منو اندازه به لیوان اب(موقع تشنگی)میخواستن من ظهور میکردم.
موندم
اون دنیا جواب اشکا وگریه های امام زمانو چی بدن
شرمندگیاشو...
اللهم عجل لولیک الفرجBad Fighter اره واقعا
ادم باید از چ کاری دست بکشه و ب چه کارایی رو بیاره تا بتونه از یارانشون باشه
ی قدمم ی قدمه
بهتره از خودمون شرو کنیم
یا ازین تاپیک شرو کنیم