IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
همنهشتی کی میاد!؟
-
سلام...من مدرسه نمیرم زیاد به نظرتون با فیلمای استاد میتونم هم امتحانو خوب پاس کنم هم کنکور رو؟
-
استاد اگه میشه جزوه رابطه هارو تو سایت بزارید
-
سلام بچه ها اینایی که فیلمای آقای موذنی پور رو دیدن بنظرتون ایشون بهتر تدریس میکنن یا اقای شامیزاده؟
-
دوستان مسوول درس گسسته هر کسی هست لطفا جزوه ی فصل جدید رو قرار بدید/ استاد کجایی برس به دادمون/مرسی از همه/
-
لطفا وخواهشا جزوه ی رابطه هارو بزارید
-
سلام اگه میشه همنهشتی ها و پیمانه ... رو اموزشش رو بزارید
ممنون -
تو رو خدا جزوه رابطه ها را بذارید
-
ببخشید مبحث احتمال رو دارید ؟
-
استاد گفتن هم نهشتی رو در خلال همین جلسات درس میدن ولی فعلا پیش 2 رو درس میدن که از آزمون عقب نمونیم
والا جزوه رو هم نمیدونم :|
اما پیشنهاد میکنم فعلا از فیلمای استاد شامیزاده استفاده کنین تا این مسائل برطرف بشه .استاد شامیزاده واقعااااااااااااااا عالین.خیالتون راحت! -
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق) -
سلام اگر امکان داره جزوه رابطه ها رو قرار بدید ممنون
-
سلام ببخشید احتمال بطور کامل و جامع ایا اینجا کذاشته میشود ؟؟؟
-
سلام دوستان میشه بگین جبر به طور کامل کجاس? از اول تا اخرشا همه فیلما فقط احتمال درس دادن بقیش مگه مهم نیس
-
تدریس استاد فوق العادس