استاد ثابتی
-
به نظرتون فیلمای صفر تا صد استاد ثابتی برای کنکور کفایت میکنه
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟.. -
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟..shahab fazel در استاد ثابتی گفته است:
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟..سلام
طبیعتا باید تست حل کنید در کنار هر آموزشی -
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟..shahab fazel سلام.اگه می گفتید راه ابریشم می گفتم صد در صد کافیه.اما فیلم های صفر تا صد فقط روش رو به شما یاد میدن و شما رو راه میندازن که تست بزنید.البته به استثنای مباحثی مثل معادله و نامعادله که آقای ثابتی یه عالمه تست زدن ازش
-
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟..ببخشید یادم رفت بگم. اگر با صفر تا صد از کارگاه نکته و تست ایشون هم استفاده کنیم چی...؟
جفتشون با هم رو میگم..
اون موقع دیگه کتاب دیگه نمیخواد بخونیم...؟ -
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟..بنظر من اگ پایه دهم یا یازدهم هستین اول آقای امینی راد رو نگا کنین بعدش میتونین صفرتاصد آقای ثابتی رو نگاه کنین
-
shahab fazel سلام.اگه می گفتید راه ابریشم می گفتم صد در صد کافیه.اما فیلم های صفر تا صد فقط روش رو به شما یاد میدن و شما رو راه میندازن که تست بزنید.البته به استثنای مباحثی مثل معادله و نامعادله که آقای ثابتی یه عالمه تست زدن ازش
@E-m-S من تازه راه ابریشمو گرفتم به نظرتون اگه این تابستون کامل ببینمش خوبه یا فقط پیله و صفر تا صد و ببینم و بقیشو بزارم واسه محدوده های زمانی که خودشون گفتن ؟؟
-
@E-m-S من تازه راه ابریشمو گرفتم به نظرتون اگه این تابستون کامل ببینمش خوبه یا فقط پیله و صفر تا صد و ببینم و بقیشو بزارم واسه محدوده های زمانی که خودشون گفتن ؟؟
@Dr-Rashidi با توجه به چیزی که گفتید فکر می کنم پایه یازدهم هستید.بنظرم فکر خوبیه که پیله ها رو به علاوه صفر تا صد رو ببینید و خوب روی اونها مسلط باشید و در طول سال تحصیلی دوازدهم هم روی راه ابریشم مسلط بشید.بنده خودم هم در طول مدرسه اصلا با معلممون پیش نمیرفتم بلکه با صفر تا صد ها و راه ابریشم جلو میرفتم.
-
@Dr-Rashidi با توجه به چیزی که گفتید فکر می کنم پایه یازدهم هستید.بنظرم فکر خوبیه که پیله ها رو به علاوه صفر تا صد رو ببینید و خوب روی اونها مسلط باشید و در طول سال تحصیلی دوازدهم هم روی راه ابریشم مسلط بشید.بنده خودم هم در طول مدرسه اصلا با معلممون پیش نمیرفتم بلکه با صفر تا صد ها و راه ابریشم جلو میرفتم.
@E-m-S بله ممنونم شما که با راه ابریشم پیش میرفتین تاثیرش تو درصدا و ازموناتون چطور بود ؟
-
@E-m-S بله ممنونم شما که با راه ابریشم پیش میرفتین تاثیرش تو درصدا و ازموناتون چطور بود ؟
-
@Dr-Rashidi بله.خیلی پیشرفت کردم.در حال حاظر میانگین ریاضیم روی ۵۰ درصد هست.البته میتونست خیلی بهتر باشه اما این به کم کاری خودم مربوط میشه نه راه ابریشم.
@E-m-S اها ممنونم من خودم تقریبا ۳۵ میزنم ولی اصلا راضی نیستم چون تواناییش رو دارم امیدوارم که بتونم با راه ابریشم بیشترش کنم . برای شمام ارزوی موفقیت میکنم
-
@E-m-S اها ممنونم من خودم تقریبا ۳۵ میزنم ولی اصلا راضی نیستم چون تواناییش رو دارم امیدوارم که بتونم با راه ابریشم بیشترش کنم . برای شمام ارزوی موفقیت میکنم