استاد ثابتی
-
به نظرتون فیلمای صفر تا صد استاد ثابتی برای کنکور کفایت میکنه
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟.. 🙄 🙄 -
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟.. 🙄 🙄shahab fazel در استاد ثابتی گفته است:
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟.. 🙄 🙄سلام
طبیعتا باید تست حل کنید در کنار هر آموزشی -
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟.. 🙄 🙄shahab fazel سلام.اگه می گفتید راه ابریشم می گفتم صد در صد کافیه.اما فیلم های صفر تا صد فقط روش رو به شما یاد میدن و شما رو راه میندازن که تست بزنید.البته به استثنای مباحثی مثل معادله و نامعادله که آقای ثابتی یه عالمه تست زدن ازش
-
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟.. 🙄 🙄shahab fazel در استاد ثابتی گفته است:
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟.. 🙄 🙄ببخشید یادم رفت بگم. اگر با صفر تا صد از کارگاه نکته و تست ایشون هم استفاده کنیم چی...؟
جفتشون با هم رو میگم..
اون موقع دیگه کتاب دیگه نمیخواد بخونیم...؟ -
یا کتاب دیگه جدا از ایشون استفاده کنیم؟؟.. 🙄 🙄بنظر من اگ پایه دهم یا یازدهم هستین اول آقای امینی راد رو نگا کنین بعدش میتونین صفرتاصد آقای ثابتی رو نگاه کنین 🙂
-
shahab fazel سلام.اگه می گفتید راه ابریشم می گفتم صد در صد کافیه.اما فیلم های صفر تا صد فقط روش رو به شما یاد میدن و شما رو راه میندازن که تست بزنید.البته به استثنای مباحثی مثل معادله و نامعادله که آقای ثابتی یه عالمه تست زدن ازش
@E-m-S من تازه راه ابریشمو گرفتم به نظرتون اگه این تابستون کامل ببینمش خوبه یا فقط پیله و صفر تا صد و ببینم و بقیشو بزارم واسه محدوده های زمانی که خودشون گفتن ؟؟
-
@E-m-S من تازه راه ابریشمو گرفتم به نظرتون اگه این تابستون کامل ببینمش خوبه یا فقط پیله و صفر تا صد و ببینم و بقیشو بزارم واسه محدوده های زمانی که خودشون گفتن ؟؟
@Dr-Rashidi با توجه به چیزی که گفتید فکر می کنم پایه یازدهم هستید.بنظرم فکر خوبیه که پیله ها رو به علاوه صفر تا صد رو ببینید و خوب روی اونها مسلط باشید و در طول سال تحصیلی دوازدهم هم روی راه ابریشم مسلط بشید.بنده خودم هم در طول مدرسه اصلا با معلممون پیش نمیرفتم بلکه با صفر تا صد ها و راه ابریشم جلو میرفتم.
-
@Dr-Rashidi با توجه به چیزی که گفتید فکر می کنم پایه یازدهم هستید.بنظرم فکر خوبیه که پیله ها رو به علاوه صفر تا صد رو ببینید و خوب روی اونها مسلط باشید و در طول سال تحصیلی دوازدهم هم روی راه ابریشم مسلط بشید.بنده خودم هم در طول مدرسه اصلا با معلممون پیش نمیرفتم بلکه با صفر تا صد ها و راه ابریشم جلو میرفتم.
@E-m-S بله ممنونم شما که با راه ابریشم پیش میرفتین تاثیرش تو درصدا و ازموناتون چطور بود ؟
-
@E-m-S بله ممنونم شما که با راه ابریشم پیش میرفتین تاثیرش تو درصدا و ازموناتون چطور بود ؟
-
@Dr-Rashidi بله.خیلی پیشرفت کردم.در حال حاظر میانگین ریاضیم روی ۵۰ درصد هست.البته میتونست خیلی بهتر باشه اما این به کم کاری خودم مربوط میشه نه راه ابریشم.
@E-m-S اها ممنونم من خودم تقریبا ۳۵ میزنم ولی اصلا راضی نیستم چون تواناییش رو دارم امیدوارم که بتونم با راه ابریشم بیشترش کنم . برای شمام ارزوی موفقیت میکنم🤩
-
@E-m-S اها ممنونم من خودم تقریبا ۳۵ میزنم ولی اصلا راضی نیستم چون تواناییش رو دارم امیدوارم که بتونم با راه ابریشم بیشترش کنم . برای شمام ارزوی موفقیت میکنم🤩