زیست دونی
-
سلام دوستان ، یه چندتا سوال دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
1- کتاب یازدهم در فصل تنظیم شیمیایی نوشته : هیپوفیز پسین هورمون «تولید نمی کند». یعنی میشه گفت «ترشح میکند»؟ چون میدونیم که هورمون اکسی توسین و ضد ادراری داره.
2- حالا که هیپوفیز پسین هورمون تولید نمیکند ، هورمون های ضدادراری و اکسی توسین از کجا میان تو هیپوفیز پسین؟
3- طبق شکل کتاب درسی میشه این جمله رو گفت؟ دندریت و جسم سلولی نورون رابط بین هیپوفیز پسین طور کامل در هیپوتالاموس ، پایانه های آکسونی بطور کامل در هیپوفیزپسین اما آکسون این نورون هم در هیپوتالاموس و هم در هیپوفیزپسین قرار دارد.ممنون
-
سلام دوستان ، یه چندتا سوال دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
1- کتاب یازدهم در فصل تنظیم شیمیایی نوشته : هیپوفیز پسین هورمون «تولید نمی کند». یعنی میشه گفت «ترشح میکند»؟ چون میدونیم که هورمون اکسی توسین و ضد ادراری داره.
2- حالا که هیپوفیز پسین هورمون تولید نمیکند ، هورمون های ضدادراری و اکسی توسین از کجا میان تو هیپوفیز پسین؟
3- طبق شکل کتاب درسی میشه این جمله رو گفت؟ دندریت و جسم سلولی نورون رابط بین هیپوفیز پسین طور کامل در هیپوتالاموس ، پایانه های آکسونی بطور کامل در هیپوفیزپسین اما آکسون این نورون هم در هیپوتالاموس و هم در هیپوفیزپسین قرار دارد.ممنون
هورمونای ضدادراری و اکسی توسین توسط هیپوتالاموس تولید شدن و وارد هیپوفیز پسین میشن و ذخیره میشن و موقعی که لازم بود ترشح میشن. این هورمونا توسط نورونای هیپوتالاموس تولید میشن
اون جمله سوم هم درسته
-
هورمونای ضدادراری و اکسی توسین توسط هیپوتالاموس تولید شدن و وارد هیپوفیز پسین میشن و ذخیره میشن و موقعی که لازم بود ترشح میشن. این هورمونا توسط نورونای هیپوتالاموس تولید میشن
اون جمله سوم هم درسته
@Amir-Bernousi
یه سوال دیگه هم داشتم. هم هورمون های آزادکننده و مهار کننده و هم 6تا هورمون بخش پیشین هیپوفیز توسط هیپوتالاموس ساخته میشن؟اصلا میشه گفت هرچی هورمون توی هیپوفیز میاد چه پیشین چه پسین توی هیپوتالاموس ساخته شده؟
-
@Amir-Bernousi
یه سوال دیگه هم داشتم. هم هورمون های آزادکننده و مهار کننده و هم 6تا هورمون بخش پیشین هیپوفیز توسط هیپوتالاموس ساخته میشن؟اصلا میشه گفت هرچی هورمون توی هیپوفیز میاد چه پیشین چه پسین توی هیپوتالاموس ساخته شده؟
Amin-Mehraji هورمونای هیپوفیز پسین فقط توسط خودش ساخته نمیشه، بقیه ی هورمونا توسط همون بخش خودشون ساخته میشه، مهارکننده و ازادکننده توسط هیپوتالاموس، هورمونای هیپوفیز پیشین هم توسط خودش
-
Amin-Mehraji هورمونای هیپوفیز پسین فقط توسط خودش ساخته نمیشه، بقیه ی هورمونا توسط همون بخش خودشون ساخته میشه، مهارکننده و ازادکننده توسط هیپوتالاموس، هورمونای هیپوفیز پیشین هم توسط خودش
@Amir-Bernousi
ببخشید واسه ورود اکسی توسین و ضدادراری به بخش پسین میشه واژه «ترشح» رو به کار برد؟
به خروج شون از از پسین چی؟ -
@Amir-Bernousi
ببخشید واسه ورود اکسی توسین و ضدادراری به بخش پسین میشه واژه «ترشح» رو به کار برد؟
به خروج شون از از پسین چی؟Amin-Mehraji تو نظام قدیم خیلی نمیشه درموردش بحث کرد، نظام جدید رو نمیدونم، ولی چیزایی که شنیدم اینطوریه که یه وزیکولای محتوی این هورمونا تو پایانه های اکسونی نورونای هیپوتالاموس که اکسونشون توی هیپوفیز پسین هست ذخیره میشه، و از اینجا ترشح میشن
درمورد هیپوفیز پسین فقط ترشح هورمونای ادراری و اکسی توسین درسته
-
Amin-Mehraji تو نظام قدیم خیلی نمیشه درموردش بحث کرد، نظام جدید رو نمیدونم، ولی چیزایی که شنیدم اینطوریه که یه وزیکولای محتوی این هورمونا تو پایانه های اکسونی نورونای هیپوتالاموس که اکسونشون توی هیپوفیز پسین هست ذخیره میشه، و از اینجا ترشح میشن
درمورد هیپوفیز پسین فقط ترشح هورمونای ادراری و اکسی توسین درسته
@Amir-Bernousi
خیلی ممنون. تو کتاب نوشته هورمون های آزادکننده و مهارکننده روی اکسی توسین و ضد ادراری اثری ندارن. تو نظام قدیم نوشته که توسط چی تنظیم و کنترل میشن؟ -
@Amir-Bernousi
خیلی ممنون. تو کتاب نوشته هورمون های آزادکننده و مهارکننده روی اکسی توسین و ضد ادراری اثری ندارن. تو نظام قدیم نوشته که توسط چی تنظیم و کنترل میشن؟Amin-Mehraji بخوایم علمی تر بگیم، تنظیم ترشح هورمونای هیپوفیز پسین، عصبیه(توسط همون نورونای هیپوتالاموسی که وارد هیپوفیز پسین شدن) و تنظیم ترشح هورمونای هیپوفیز پیشین، شیمیایه( همون هورمونای ازادکننده و مهارکننده)
-
Amin-Mehraji بخوایم علمی تر بگیم، تنظیم ترشح هورمونای هیپوفیز پسین، عصبیه(توسط همون نورونای هیپوتالاموسی که وارد هیپوفیز پسین شدن) و تنظیم ترشح هورمونای هیپوفیز پیشین، شیمیایه( همون هورمونای ازادکننده و مهارکننده)
@Amir-Bernousi یعنی میشه گفت اون نورون ها تنها متعلق به هیپوتالاموس هستند؟ با این استدلال که جسم سلولی شون در هیپوتالاموس قرار داره؟ یا اصلا همچین سوالی اصلا غیرعلمی محسوب میشه؟
-
@Amir-Bernousi یعنی میشه گفت اون نورون ها تنها متعلق به هیپوتالاموس هستند؟ با این استدلال که جسم سلولی شون در هیپوتالاموس قرار داره؟ یا اصلا همچین سوالی اصلا غیرعلمی محسوب میشه؟
Amin-Mehraji نمیتونم تو این مورد نظری بدم، اطلاعات کافی ندارم، شرمنده
-
دوستان سلام، ایام به کام.
دوستان عزیز میدونیم به عنوان مثال به کاربردن عبارت « سیاهرگ های کرونری» غلط و نادرسته چون کلا یه دونه سیاهرگ کرونری داریم . حالا سوال من اینه که به کاربردن عبارت « تالاموس» چرا غلط نیست؟ مگه 2تا تالاموس نداریم؟ نباید بگیم « تالاموس ها» ؟
-
دوستان عزیز میدونیم به عنوان مثال به کاربردن عبارت « سیاهرگ های کرونری» غلط و نادرسته چون کلا یه دونه سیاهرگ کرونری داریم . حالا سوال من اینه که به کاربردن عبارت « تالاموس» چرا غلط نیست؟ مگه 2تا تالاموس نداریم؟ نباید بگیم « تالاموس ها» ؟
Amin-Mehraji فک کنم چون به هم پیوستن اینطوری میگن، از طرفی برای مغز گوسفند گفته شده دوتا تالاموس هست نه برای مغز انسان، این برای قدیمه و اینطوری یادم مونده بود
-
-
Amin-Mehraji چرا دو تا تالاموس داریم یکی تو نیمکره چپ یکیم تو راست
-
Amin-Mehraji چرا دو تا تالاموس داریم یکی تو نیمکره چپ یکیم تو راست
-
Amin-Mehraji فک کنم چون به هم پیوستن اینطوری میگن، از طرفی برای مغز گوسفند گفته شده دوتا تالاموس هست نه برای مغز انسان، این برای قدیمه و اینطوری یادم مونده بود
-
@Dr-Rashidi دو تا تلاموس داریم که با رابطی به هم متصلند ما مغزو تشریح کردیم به وضوح دیدیم
Hesam Mohammadi اره خب منم همینو گفتم دیگه
-
Hesam Mohammadi اره خب منم همینو گفتم دیگه
-
@Dr-Rashidi اشتباه منشن کردم شرمنده
-
Amin-Mehraji
شاید چون تو هر نیمکره یدونه تالاموس داریم