-
\(\bar{v}={\Delta x_1+\Delta x_2+\Delta x_3+... \over \Delta t_1+\Delta t_2+\Delta t_3+...} \)
-
اخه چرا انقد دیر به دیر میذارن. ما کلی روی این فیلما حساب کردیم.
-
shirinn در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه چرا انقد دیر به دیر میذارن. ما کلی روی این فیلما حساب کردیم.
عزیزم الا تمام سعی شو میکنه زوود بزاره .تنها درس فیزیک نیست که عزیزم باید درس های دیگه هم بیاد رو سایت
-
تو جا ب جایی های متوالی ینی وقتایی ک مکان اولیه و ثانویه نمیده جابجایی های اول و دوم و... میده .زمان و همیشه جمع میکنی اما اگه متحرک تغیرجهت بده و برگرده جابجایی ها رو کم میکنی@zahrapdi
-
@Parastu23 خب اون که بله.. ولی کلا سرعته همه ی
درسا کم شده -
سلام از استاد خواهش کنم اگر امکانش هست پیش دو رو تو قبل از عید تمام کنن چون من غیر از پیش دو و موج و نوسان و اگر آینه و عدسی نمی خوام دیگه فیزیک بخونم وانشألله تاکنکور روی همین مباحث مسلط شم چون دیگه وقت بقیه مباحث فیزیک نیست بازم تشکر از آلاء و دکتر
;-D
-
-
یعنی یکی از بدترین حسای دنیا اینکه که سر کلاس دبیر یه عالمه تکنیک بهت بگه و تو همه رو یاد بگیری کلی هم وقت بزاری واسه حفظ کردن بعد کتاب تست و باز میکنی تازه میفهمی چه کلاهی رفته سرت اصن بلد نیستی از گجا شروع کنی
استغفرالله...mehdi7899 منظورتون تدریس استاد طلوعیه؟
-
با سلام و خسته نباشید بچه اگه فیلم صوت رو دیدین تست شماره 8 تو آخر جلسه 5 استاد پاسخ تشریحی تست رو نمیده کسی این رو حل کرده؟اگه حل کردین بفرستین سپاس دوستان
saeeb ![0_1489014099186_WIN_20170309_02_28_43_Pro.jpg](در حال بارگذاری 100%)
-
یعنی یکی از بدترین حسای دنیا اینکه که سر کلاس دبیر یه عالمه تکنیک بهت بگه و تو همه رو یاد بگیری کلی هم وقت بزاری واسه حفظ کردن بعد کتاب تست و باز میکنی تازه میفهمی چه کلاهی رفته سرت اصن بلد نیستی از گجا شروع کنی
استغفرالله...mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یکی دیگه از بدترین حس ها اینه که بری سر کنکور ببینی از هر چی نخوندی سوال اومده و از هر چی خوندی فقط 1 سوال اومده اونم اینقد سخته که نمیتونی حلش کنی
-
سلام دوستان من صوت رو نگاه نکردم فقط میخوام بدونم که
جلسه ی ۸۹ آخرین جلسه ی صوت بود؟ -
سلام دوستان من صوت رو نگاه نکردم فقط میخوام بدونم که
جلسه ی ۸۹ آخرین جلسه ی صوت بود؟amir.javad سلام. قسمت 89 که مخصوص ریاضی ها است و فعلا وجود نداره. اما 88 اخریشه.
-
mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یکی دیگه از بدترین حس ها اینه که بری سر کنکور ببینی از هر چی نخوندی سوال اومده و از هر چی خوندی فقط 1 سوال اومده اونم اینقد سخته که نمیتونی حلش کنی
Masood1139 دوست عزیز 4 ماه تا کنکور وقت هست و فرصت زیادیه بهتر امید داشته باشی و به خدا توکل کنی مطمین باش که میتونیم و انرژی مثبت بده تو ماه های اخر.
-
tabasom1377 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://forum.alaatv.com/topic/3236/حل-مشکل-آپلود-عکس-در-انجمن
-
با سلام و خسته نباشید بچه اگه فیلم صوت رو دیدین تست شماره 8 تو آخر جلسه 5 استاد پاسخ تشریحی تست رو نمیده کسی این رو حل کرده؟اگه حل کردین بفرستین سپاس دوستان.. خواهشا اگر کسی حل کرده بذاره حلشو واجب لازمه ممنون از همگی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.