Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
اخه چرا انقد دیر به دیر میذارن. ما کلی روی این فیلما حساب کردیم.
-
shirinn در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه چرا انقد دیر به دیر میذارن. ما کلی روی این فیلما حساب کردیم.
عزیزم الا تمام سعی شو میکنه زوود بزاره .تنها درس فیزیک نیست که عزیزم باید درس های دیگه هم بیاد رو سایت
-
تو جا ب جایی های متوالی ینی وقتایی ک مکان اولیه و ثانویه نمیده جابجایی های اول و دوم و... میده .زمان و همیشه جمع میکنی اما اگه متحرک تغیرجهت بده و برگرده جابجایی ها رو کم میکنی@zahrapdi
-
@Parastu23 خب اون که بله.. ولی کلا سرعته همه ی
درسا کم شده -
سلام از استاد خواهش کنم اگر امکانش هست پیش دو رو تو قبل از عید تمام کنن چون من غیر از پیش دو و موج و نوسان و اگر آینه و عدسی نمی خوام دیگه فیزیک بخونم وانشألله تاکنکور روی همین مباحث مسلط شم چون دیگه وقت بقیه مباحث فیزیک نیست بازم تشکر از آلاء و دکتر
;-D
-
-
saeeb ![0_1489014099186_WIN_20170309_02_28_43_Pro.jpg](در حال بارگذاری 100%)
-
mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یکی دیگه از بدترین حس ها اینه که بری سر کنکور ببینی از هر چی نخوندی سوال اومده و از هر چی خوندی فقط 1 سوال اومده اونم اینقد سخته که نمیتونی حلش کنی
-
سلام دوستان من صوت رو نگاه نکردم فقط میخوام بدونم که
جلسه ی ۸۹ آخرین جلسه ی صوت بود؟ -
amir.javad سلام. قسمت 89 که مخصوص ریاضی ها است و فعلا وجود نداره. اما 88 اخریشه.
-
Masood1139 دوست عزیز 4 ماه تا کنکور وقت هست و فرصت زیادیه بهتر امید داشته باشی و به خدا توکل کنی مطمین باش که میتونیم و انرژی مثبت بده تو ماه های اخر.
-
tabasom1377 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
saeeb ![0_1489014099186_WIN_20170309_02_28_43_Pro.jpg](در حال بارگذاری 100%)
http://forum.alaatv.com/topic/3236/حل-مشکل-آپلود-عکس-در-انجمن