" پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری "
-
Morteza Birjandi مرررسی ک راهنمایی کردین
حتمااا امتحان میکنم فکر میکنم همین ها باعث بشه حال آدم کلا بهنر باشه و همین هم باعث مدریت احساس میشهmy name خواهش میکنم انشالله ک مشکلتون بر طرف شده باشه و هر چی سریع تر ب روال قبلیتون برگشته باشید
-
هرکی هدفی داره و همچنین علاقه ای داره که تلاش کنه: بهش میرسه اما یه چیزی یادتون رفت شرایطش میاد که تلاش کنم یا نه .میخوام چند لحظه وقتتون رو بگیرم: عاشق فوتبالم یه جوری که تو دوره ی خودم بهترین همسن و سالام بودم تا نهم معدلم 20 بود تابستونش رفتم فوتبال تا تست بدم تو اکادمی مهدوی کیا و قبول هم شدم یه 2 روز اونجا تمرین کردم و بابام دیگه اجازه نداد فوتبال بازی کنم ( اجازه ندادنش در حد حرف نبود و کتک میزد بد جور) حالا چرا اجازه نداد: واسه اینکه بازیکنای تیم کیا از بچگی حرفه ای تمرین میکردن و من فقط هفته ای 2 بار تفریحی بازی کیردم خلاصه بابام به زور مجبورم کرد درس بخونم با کتک و اینا دهم معدلم 18 شد و یازدهم 17 هیچئ علاقه ای به درس نداشتم اما به زور کتک درس میخوندم دوازدهم مدرسه ام رو عوض کرد ( بد ترین کار ممکن برای کنکوریا) معدلم 14 شد تو سن 18 سالگی چنان منو زد که جای سالم رو بدم نبود توجه کنید 18 سالگی) الانم حالم از درس بهم میخوره با اینکه اگه از همین الان شروع کنم میتونم تو دانشگاه دولتی درس بخونم تو تهران99/1/1) اما اصلا انگیزه ای برای درس خوندن حتی زندگی ندارم ببخشید سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم یکم درد و دل کنم ایشالله همیشه موفق باشید.
-
سلام دوستان
وقتتون ب خیر باشه
من چند وقتع ک شدیدااااا اهمال کار شدم
خیلی سخت میتونم درس رو شروع کنم و برم سر درسم
خیلی احساس بدیه چون مهمترین ساعت های عمرم داره از دستم میره...
کسی بوده اینجا ک تا حالا با اهمالکاریش مقابله کرده باشه ؟! یا بدونه چ جوری میشه مقابله کرد؟!
لطفا اگر کسی رو میشناسین ک بتونه کمکم کنه تگش کنین
ممنون@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@ناظم
@Dr-baharan@M-an لطفا از مشاور گروه بخواین در این باره راهنمایی کنن
-
سلام دوستان
وقتتون ب خیر باشه
کسی بوده اینجا ک تا حالا با اهمالکاریش مقابله کرده باشه ؟! یا بدونه چ جوری میشه مقابله کرد؟!
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@ناظم
my name من یازدهمم وشاید هنوز به اندازه ی بقیه تجربه نداشتم ولی منم خودم یه مدت همینجوری بودم بعد با دوستام یه تصمیمی گرفتیم که به بهم گزارش بدیم شبیه کاری که بچه ها تو تاپیک یا از الان یا هیچ وقت میکنن
بعد روز اولش خیلی سخت بود برام چون یه مدت بود که زیاد درس نمیخوندم ولی شروع کردم
به نظرم شما فقط باید یه جوری به خودت یا به به کسی که باهاش رودرباسی داری قول بده بگو من امروز اینقدر میخونم اولش سخته ولی حداقلش اینکه از اون حالتی که درس نمیخوندی میای بیرون
حالا باز بچه ها میان بیشتر کمک میکنن امیدوارم موفق باشی -
سلام رفقا:)
اینجا تاپیک مکملِ تاپیک مشاورمون یعنی کنکاش کنکوری هستش:)
اینجا نظرات و سوالاتتون رو بنویسید تا توی تاپیک اصلی جوابش رو ببینین
باهامون همراه باشین@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاءسلام دوستان وقت بخیر
من پایه یازدهم هستم و واقعا دینی خوندم برام سخته .
خب علاقه ای ندارم که بخونمش اما جدا از اون اصلا نمیدونم چجوری بخونمش که کامل باشه و بتونم بعدا آیات و احادیث و متن رو به هم وصل کنم و ترکیب کنم و خوب تست بزنم .
اگه میشه شما از تجربتون توی خوندن دینی بگین .نحوه خوندنتون چجوریه؟؟ممنونم -
سلام دوستان
وقتتون ب خیر باشه
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@ناظم
-
سلام
این موضوع تو پیج اینستاگرام آلاء بررسی شده
نگاه کنید براتون مفیده
https://www.instagram.com/p/B8jGNDXJIWQ/?igshid=v7ky6j1wzowi@M-an ممنون
-
سلام
نگاه کنید براتون مفیده
https://www.instagram.com/p/B8jGNDXJIWQ/?igshid=v7ky6j1wzowi@M-an سلام من اینستا رو پاک کردم چطوری میتونم این مطلب رو ببینم؟؟
-
سلام . تورق سریع های اقای موقاری واقعا عالین. اقای موقاری برای دوازدهم هم تورق سریع ضبط میکنن؟
-
سلام . تورق سریع های اقای موقاری واقعا عالین. اقای موقاری برای دوازدهم هم تورق سریع ضبط میکنن؟
امیراسماعیل بدری
@M-an -
@nazanin_0843 در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام دوستان وقت بخیر
من پایه یازدهم هستم و واقعا دینی خوندم برام سخته .
خب علاقه ای ندارم که بخونمش اما جدا از اون اصلا نمیدونم چجوری بخونمش که کامل باشه و بتونم بعدا آیات و احادیث و متن رو به هم وصل کنم و ترکیب کنم و خوب تست بزنم .
اگه میشه شما از تجربتون توی خوندن دینی بگین .نحوه خوندنتون چجوریه؟؟ممنونمسلام نازنین جان:)
ببین عزیزم دین و زندگی خب درس مهمیه توی کنکور...
شما اولویت اولت با توجه به سوالای اخیر دینیِ کنکور باشه آیات درس...
آیات رو بخون و واسه خودت کد بذار....توی کتابای کمک درسی مثل آی کیوی گاج ، این کدبندی ها لحاظ شده...
از این کتابای لقمه ی ایات دینی بگیر و مدام این ایات رو مرور کن تاچشمت بهشون اشنا بشه...
با تمرین و مرور و تست میشه به تسلط خوبی توی این درس برسی...
این روش برای من جواب داده:)
امیدوارم به دردت بخوره و موفق باشی- این پست با کمک شما ممکنه ادیت بشه
- @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار - میتونین سوالاتتون رو اینجا بپرسین تا همگی با هم حلشون کنیم:)
https://forum.alaatv.com/topic/13136/پرسش-و-پاسخ-کنکاش-کنکوری/146?_=1585943729854
dlrm مرسی
- این پست با کمک شما ممکنه ادیت بشه
-
my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام دوستان
وقتتون ب خیر باشه
سلام دوست عزیز
توی قدم اول بیا فکر کن که ، چرا شروع کردی؟
چرای تو واسه ی ادامه ی راهت چیه؟:)
یه وقتایی توی استرسایی ک بهمون وارد میشه مسیر اصلی راهمون رو گم میکنیم...
هدفی که برای خودتون گذاشتین رو به یاد بیارین...
نمیخوام کتابی صحبت کنم یا شعار بدم...
یه فردیو تصور کنین که شنا بلد نیست و میندازنش توی استخر ...با عمق 8 متری.
چیکار میکنه؟ دست و پا میزنه... چرا؟ برای اینکه نفس بکشه..
بال بال میزنه چون هیچ چیزیو بیشتر از نفس کشیدن نمیخواد....
بهم گوش میدی؟؟
بهم بگو...هدفت رو به اندازه نفس کشیدن میخوای؟
دیدت باز شد؟
حالا بازم صبا دکمه اسنوز گوشیتو میزنی؟ برا یرب بیشتر خوابیدن؟
یا بلند میشی زود تر از الارم و میگی داداااااا :))
پاشدم که روهامو زندگی کنم:)
از حالت بهمون بگو
موفق باشی
جواب رفیق خوبمون @jahad-20 :
من یازدهمم وشاید هنوز به اندازه ی بقیه تجربه نداشتم ولی منم خودم یه مدت همینجوری بودم بعد با دوستام یه تصمیمی گرفتیم که به بهم گزارش بدیم شبیه کاری که بچه ها تو تاپیک یا از الان یا هیچ وقت میکنن
بعد روز اولش خیلی سخت بود برام چون یه مدت بود که زیاد درس نمیخوندم ولی شروع کردم
به نظرم شما فقط باید یه جوری به خودت یا به به کسی که باهاش رودرباسی داری قول بده بگو من امروز اینقدر میخونم اولش سخته ولی حداقلش اینکه از اون حالتی که درس نمیخوندی میای بیرون
حالا باز بچه ها میان بیشتر کمک میکنن امیدوارم موفق باشی
و پاسخ مدیر خانومِ خفنمون @M-an :
سلام
نگاه کنید براتون مفیده
https://www.instagram.com/p/B8jGNDXJIWQ/?igshid=v7ky6j1wzowi -
امیراسماعیل بدری در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام بله ضبط می کنن
-
سلام می خواستم ببینم الا برای نیمسال دوم هم مثل گدار همایش ظبط می کنه ممنون
-
سلام می خواستم ببینم الا برای نیمسال دوم هم مثل گدار همایش ظبط می کنه ممنون
-
سلام
من میخوام ازتون یه سوال بپرسم اگه ج بدید ممنون میشم
راستش من میخوام تا قبل امتحان نهایی ها پایه رو یه دور با تست بزنم .در امتحان نهایی ۱۲ رو با تست ببندم.و از ۱۰ تیر ازمون کنکور بزنم
مشکلم اینه که قلم چی ازمون ۹خردادش که دوازدهم با برنامه ی من جور درنمیاد یه یکی دوتا از ازمون های بعدش هم همین طور .من تا الان باهاش پیشرفتم و نمیدونم این چند ازمون چیکار کنم.ترازم هم تو ازمون های حضوری ۶۷۰۰ بود . -
-
سلام
راستش من میخوام تا قبل امتحان نهایی ها پایه رو یه دور با تست بزنم .در امتحان نهایی ۱۲ رو با تست ببندم.و از ۱۰ تیر ازمون کنکور بزنم
مشکلم اینه که قلم چی ازمون ۹خردادش که دوازدهم با برنامه ی من جور درنمیاد یه یکی دوتا از ازمون های بعدش هم همین طور .من تا الان باهاش پیشرفتم و نمیدونم این چند ازمون چیکار کنم.ترازم هم تو ازمون های حضوری ۶۷۰۰ بود .Zahra 2 در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام
مشکلم اینه که قلم چی ازمون ۹خردادش که دوازدهم با برنامه ی من جور درنمیاد یه یکی دوتا از ازمون های بعدش هم همین طور .من تا الان باهاش پیشرفتم و نمیدونم این چند ازمون چیکار کنم.ترازم هم تو ازمون های حضوری ۶۷۰۰ بود .سلام برنامت باید بیشتر بررسی بشه تا بشه قطعی گفت
ولی اگه به نظرت این روش درست تره با برنامه خودت پیش برو و سوالای مربوط به مباحثت رو توو آزمون جواب بده
آزمونا مگه غیرحضوری نیس هنوز؟