Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. کنکاش کنکوری 😎✨
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
مشاوره کنکور
mehdi jalilpourM
سلام دوستان من رتبه ۱۷۶ منطقه ۲ کنکور ۴۰۲ هستم و الآنم دانشجوی پزشکی شهید بهشتیم ، اگه تمایل داشتین میتونین از پیج و چنل تلگرام گروه مشاوره ای ما به آدرس moshavere_neon استفاده کنین با حمایتتون خوشحال مون میکنید
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی

کنکاش کنکوری 😎✨

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
28 دیدگاه‌ها 3 کاربران 866 بازدیدها 13 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • خانومخ آفلاین
    خانومخ آفلاین
    خانوم
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

منتظر سوال هاتون و راهنمایی از طرف آلایی ها هستیم 🙂🌼
    up

ما به یَغما رفته‌ی نجوای لبخندِ توییم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • dlrmD آفلاین
      dlrmD آفلاین
      dlrm

گفت و گوی بین اقا @Amin-th و lnz خانوم:)

@Amin-th

سلام رفقا.
      من یه مشکلی دارم اونم اینکه یه مدت میشینم خوب میخونم،بعد باز یه مدت نمیخونم
      ینی اصن حال هیچیو ندارم...چجوری بگم...یه حالت افسردگی یا یه چیزی تو همین مایه ها
      الان از اول امتحانات نوبت اوله ( یعنی از 7 دی) که فرجه هارو یکی یکی دارم حروم میکنم و با اینکه وقت زیادی دارم ولی فقط درس همون امتحانو میخونم.امتحاناتمونم 28 ام تموم میشه
      دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشا

بازم سلام رفقا
      خواستم بگم این مشکلم یه جورایی هنوز برقراره...
      هیچ میلی به شروع درس ندارم.
      از اول امتحانات نوبت اول سمت کتابا نرفتم مگه واس امتحان همون روز
      دیگه خسته شدم از این وضعیت.نمیدونم چیکار کنم😔

پاسخ از الناز 💎 :

@Amin-th سلام💫
      اینکه اول با قدرت شروع میکردید بعد از چند روز ولش میکردید یعنی انگیزه کافی ندارید و هدفتون کامل مشخص نیس،منظور من از هدف قبولی مثلا پزشکی نیس!نه ،منظورم هدف کوتاه مدته
      طبق چیزی که خودتون گفتید وقتی امتحان دارید چون "مجبورید" ،امتحان فرداتون میشه هدف امشبتون!بخاطر همین شده باشه تا نصف شب هم بیدار میمونید و میخونید!
      پس اگه روحیتون اینجوریه هرروز فکر کنید فردا کنکور دارید،هر روز سعی کنید بهتر از دیروز باشید
      تو بحث انگیزه که اول خودتون باید به خودتون کمک کنید، به خودتون انرژی مثبت بدید،بعد کلیپ انگیزشی ببینید،جملاتی که عمیقا بهش اعتقاد دارید بزنید رو دیوار که هر روز جلو چشمتون باشه
      درمورد هدف هم اگه ازمون میدید میتونید ازمون بعدیتون رو هدف خودتون قرار بدید و سعی کنید حتی شده یه درصد تو همه درسا پیشرفت کنید
      و از طرفی اگه برنامه مشخص بریزید واسه خودتون دیگه این مشکلا کمرنگ میشه،چون آخر شب بعدازانجام کاملش روحیه می گیرید و بارضایت از خودتون می خوابید و صبح هم پرانرژی شروع میکنید چون برنامه و هدف روزبعدتون از قبل مشخصه
      ببخشید زیاد شد
      امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه🌻

@Amin-th در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:

lnz
      در مورد انگیزه باید بگم که جواب نمیده.یا حداقل واسه چند ساعته
      مثلا یه مدت طولانی با خودم حرف میزنم و کلی به خودم انگیزه میدم،ولی شاید یه ساعت بعد همه چی تو ذهنم محو میشه...
      میدونم که همه راه حل ها به دست خودمه...تا خودم نخوام اب از اب تکون نمیخوره و ...
      ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شه

الناز خانوم💎 :

@Amin-th دوست کنکوری اطرافت نداری ؟کمک کنندس
      اینکه انگیزت کوتاه مدته یعنی پتانسیلشوداری
      یکی کنارت باشه تو این راه خیلی بهتره
      که وقتی دلزده میشی باهاش صحبت کنی

• اگه با من کار داشتی، پی‌وی پیام بده♡
      1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • dlrmD آفلاین
        dlrmD آفلاین
        dlrm

@hosein-ghorbonalizadeh در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:

ببخشید رتبه لازم برای منطقه 2 مهندسی کامپیوتر یا مکانیک دانشگاه علم و صنعت چه قدره ممنونم از راهنمایی تون

سلام🌱

مهندسی کامپیوتر ۲۰۰-۳۰۰
        مهندسی مکانیک ۵۰۰-۶۰۰

💫دانشگاه علم و صنعت💫

گشتم کارنامه پیدا نکردم واستون:)🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • dlrmD آفلاین
          dlrmD آفلاین
          dlrm

uu در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:

واسه تربیت معلم چه رتبه ای میخواد حدودا؟

پاسخ از @D-fateme-r ی عزیز😊🌷

سلام
          رتبه های تربیت معلم ، دانشگاه فرهنگیان 😐 ، رو نمیتونید مثل بقیه ی رشته ها تخمین بزنید
          چون با توجه به شهرهایی که برای محل خدمت ها اولویت بندی میشه رتبه ها فاصله ی زیادی داره و البته تو استان های مختلف هم رتبه ها تفاوت های گاها نجومی داره
          خب حالا از کجا بفهمید ؟ به سایت کانون برید و وقتی رتبه ها رو نگاه میکنید به شهر هایی ک بومی اونجا بودن دقت کنید
          یه نکته ی مهم ، به شهر ها دقت کنید نه دانشگاه ها ! مثلا امسال بچه های آذربایجان شرقی برای دبیری ریاضی رفتن دانشگاه رشت 😐
          برای این که بدونید شهر شما با چه محل خدمت هایی اولویت بندی میشه از دفترچه ی کنکور پارسال استفاده کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • dlrmD آفلاین
            dlrmD آفلاین
            dlrm

my name در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:

سلام دوستان
            وقتتون ب خیر باشه 🌸
            من چند وقتع ک شدیدااااا اهمال کار شدم
            خیلی سخت میتونم درس رو شروع کنم و برم سر درسم
            خیلی احساس بدیه چون مهمترین ساعت های عمرم داره از دستم میره...
            کسی بوده اینجا ک تا حالا با اهمالکاریش مقابله کرده باشه ؟! یا بدونه چ جوری میشه مقابله کرد؟!

سلام دوست عزیز🌻
            توی قدم اول بیا فکر کن که ، چرا شروع کردی؟
            چرای تو واسه ی ادامه ی راهت چیه؟:)
            یه وقتایی توی استرسایی ک بهمون وارد میشه مسیر اصلی راهمون رو گم میکنیم...
            هدفی که برای خودتون گذاشتین رو به یاد بیارین...
            نمیخوام کتابی صحبت کنم یا شعار بدم...
            یه فردیو تصور کنین که شنا بلد نیست و میندازنش توی استخر ...با عمق 8 متری.
            چیکار میکنه؟ دست و پا میزنه... چرا؟ برای اینکه نفس بکشه..
            بال بال میزنه چون هیچ چیزیو بیشتر از نفس کشیدن نمیخواد....
            بهم گوش میدی؟؟
            بهم بگو...هدفت رو به اندازه نفس کشیدن میخوای؟ 😉
            دیدت باز شد؟
            حالا بازم صبا دکمه اسنوز گوشیتو میزنی؟ برا یرب بیشتر خوابیدن؟
            یا بلند میشی زود تر از الارم و میگی داداااااا :))
            پاشدم که روهامو زندگی کنم:)
            از حالت بهمون بگو 😉
            موفق باشی 🙂

جواب رفیق خوبمون @jahad-20 :

من یازدهمم وشاید هنوز به اندازه ی بقیه تجربه نداشتم ولی منم خودم یه مدت همینجوری بودم بعد با دوستام یه تصمیمی گرفتیم که به بهم گزارش بدیم شبیه کاری که بچه ها تو تاپیک یا از الان یا هیچ وقت میکنن
            بعد روز اولش خیلی سخت بود برام چون یه مدت بود که زیاد درس نمیخوندم ولی شروع کردم
            به نظرم شما فقط باید یه جوری به خودت یا به به کسی که باهاش رودرباسی داری قول بده بگو من امروز اینقدر میخونم اولش سخته ولی حداقلش اینکه از اون حالتی که درس نمیخوندی میای بیرون
            حالا باز بچه ها میان بیشتر کمک میکنن امیدوارم موفق باشی

و پاسخ مدیر خانومِ خفنمون @M-an :

سلام
            این موضوع تو پیج اینستاگرام آلاء بررسی شده
            نگاه کنید براتون مفیده
            https://www.instagram.com/p/B8jGNDXJIWQ/?igshid=v7ky6j1wzowi

my nameM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • dlrmD آفلاین
              dlrmD آفلاین
              dlrm
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dlrm انجام شده

@nazanin_0843 در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:

سلام دوستان وقت بخیر
              من پایه یازدهم هستم و واقعا دینی خوندم برام سخته .
              خب علاقه ای ندارم که بخونمش اما جدا از اون اصلا نمیدونم چجوری بخونمش که کامل باشه و بتونم بعدا آیات و احادیث و متن رو به هم وصل کنم و ترکیب کنم و خوب تست بزنم .
              اگه میشه شما از تجربتون توی خوندن دینی بگین .نحوه خوندنتون چجوریه؟؟ممنونم🌹 🌹

سلام نازنین جان:)🌹
              ببین عزیزم دین و زندگی خب درس مهمیه توی کنکور...
              شما اولویت اولت با توجه به سوالای اخیر دینیِ کنکور باشه آیات درس...
              آیات رو بخون و واسه خودت کد بذار....توی کتابای کمک درسی مثل آی کیوی گاج ، این کدبندی ها لحاظ شده...
              از این کتابای لقمه ی ایات دینی بگیر و مدام این ایات رو مرور کن تاچشمت بهشون اشنا بشه...
              با تمرین و مرور و تست میشه به تسلط خوبی توی این درس برسی...
              این روش برای من جواب داده:)
              امیدوارم به دردت بخوره و موفق باشی

• این پست با کمک شما ممکنه ادیت بشه 🙂🌷
              • دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
                دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                دانش-آموزان-آلاء
                همیار
              • میتونین سوالاتتون رو اینجا بپرسین تا همگی با هم حلشون کنیم:)
                https://forum.alaatv.com/topic/13136/پرسش-و-پاسخ-کنکاش-کنکوری/146?_=1585943729854
              Nazanin_AhmadiN 1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • Zoya ZayanZ آفلاین
                Zoya ZayanZ آفلاین
                Zoya Zayan
                دانش آموزان آلاء

سلام من که تازه شروع به درس خوندن کردم و روز اول تقریبا دوازده ساعت درس خوندم و امروز روز سومی هست که دارم محکم و زیاد درس میخونم اما هنوز حس بدی یا تنبلی سراغم نیومده یعنی الان من چیکار کنم که خسته نشم و با انگیزه باشم///////?/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Zoya ZayanZ آفلاین
                  Zoya ZayanZ آفلاین
                  Zoya Zayan
                  دانش آموزان آلاء

سلام من که تازه شروع به درس خوندن کردم و روز اول تقریبا دوازده ساعت درس خوندم و امروز روز سومی هست که دارم محکم و زیاد درس میخونم اما هنوز حس بدی یا تنبلی سراغم نیومده یعنی الان من چیکار کنم که خسته نشم و با انگیزه باشم///////?/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • M.anM M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت
                  • M.anM M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت
                  پاسخ
                  • پاسخ به عنوان موضوع
                  وارد شوید تا پست بفرستید
                  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                  • بیشترین رای ها

• 1
                  • 2