" پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری "
-
سلام
راستش مشکلات زیاده
ولی خب مهم ترینش اینه که
من هیچوقت نمیتونم با برنامه کنار بیام
هرچقدر خودمو موظف کنم
دیگه بخوام خیلی خیلی تلاش کنم
فقط یه روز بش عمل میکنم
همیشه هم با توجه به همه چیز و حداقل ها و حداکثر ها
بنظرم برنامه خوبی در میاد
ولی اگه حتی یک ساعت ازش عقب بمونم
کلا حالم بد میشه و استرس میگیرم و دیگه نمیتونم کاری رو انجام بدم
پیشنهادتون چیه؟!
واقن خودمم خسته شدمsandiiii
شما میتونین روزای اول برنامه تونو خیلی سبک بنویسین
بعد چن روز یواش یواش ساعت مطالعه تونو بالا ببرین
تعهد به برنامه از ساعت مطالعه مهم تره -
سلام
راستش مشکلات زیاده
ولی خب مهم ترینش اینه که
هرچقدر خودمو موظف کنم
فقط یه روز بش عمل میکنم
پیشنهادتون چیه؟!
واقن خودمم خسته شدمsandiiii در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام
راستش مشکلات زیاده
ولی خب مهم ترینش اینه که
هرچقدر خودمو موظف کنم
فقط یه روز بش عمل میکنم
پیشنهادتون چیه؟!
واقن خودمم خسته شدمسلام فک کنم تا حدودی شما رو درک کنم احتمالا مشکل اهمال کاری شما ب خاطر کمال طلبی تون باشه
با خودتون رو راست باشین
تجربه خودم رو میگم براتون
من از مرداد بود ک شروع کردم ب خوندن جدی برنانه ریزیم 9 ساعته بود هی ب خودم میگفتم 9 ساعت ک چیزی نی میتونی بخون تو بیشتر از ابنا میتونی و....
ولی خوب بیشتر 3 - 4 ساعت نمیتونستم بخونم مگ روز اول ک تا 7 ساعتم میخوندم ولی ب خاطر اون 2 ساعت با نارضایتی میخوابیدم و خودم رو سرزنش میکردم همین میشد ک هر روز خسته تر و کم حوصله تر میشدم و ب چهارشنبه ک میرسید دیگ حوصله نداشتم بخونم ساعت مطالعه میشد 0 ! تا جمعه....تا اواسط شهریور هنین وضع بود ک ب خودم گفتم بیا رو راست باشیم ما واقعا الان نمیتونیم 9 ساعت بخونیم پس بیا همون 5 ساعتی ک بی دردسر از پسش بر میایم رو بخونیم و روزی 10 دیقه ب ساعت مطالعه اضافه کنیم اینجوری میشه هفته ایی 1 ساعت تا اینکه ب ساعت مطالعه دلخواهمون برسیم
اولش برام سخت بود چون ب خودم میگفتم آخه این هنه حجم مطلب رو چجوری تو 5 ساعت برنانه ریزی کنم ؟؟؟!!!
ولی خوب باز ب خودم گفتم من ترجیح میدم برا هفته 35 ساعت برنانه ریزی کنم و اون 35 ساعت رو بخونم ن اینکه تو هفته 70 ساعت برنانه ریزی کنم و باز همون 35 ساعت رو بخونم !! %(#ff0000)[تازه اگه بخونم] '!!!!
چون معمولا ب خاطر اینکه حال بدی داشتم و خودم رو سرزنش میکردم توی اون هفته 35 س هم نمیخونم !!!با خودتون رو راست باشین و خودتون رو سرزنش نکنید و ب مرور ساعت مطالعه تون رو زیاد کنید
موفق باشین
-
سلام رفقا.
من یه مشکلی دارم اونم اینکه یه مدت میشینم خوب میخونم،بعد باز یه مدت نمیخونم
ینی اصن حال هیچیو ندارم...چجوری بگم...یه حالت افسردگی یا یه چیزی تو همین مایه ها
الان از اول امتحانات نوبت اوله ( یعنی از 7 دی) که فرجه هارو یکی یکی دارم حروم میکنم و با اینکه وقت زیادی دارم ولی فقط درس همون امتحانو میخونم.امتحاناتمونم 28 ام تموم میشه
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشا -
سلام رفقا.
ینی اصن حال هیچیو ندارم...چجوری بگم...یه حالت افسردگی یا یه چیزی تو همین مایه ها
الان از اول امتحانات نوبت اوله ( یعنی از 7 دی) که فرجه هارو یکی یکی دارم حروم میکنم و با اینکه وقت زیادی دارم ولی فقط درس همون امتحانو میخونم.امتحاناتمونم 28 ام تموم میشه
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشا@Amin-th
به نظرم یه دفعه زیاد میخونی خسته میشی
اروم اروم ساعت مطالعتو بالا ببری همچن نمیشه
مثلا روزی 3.4ساعت بخوان یواش یواش ببر بالا -
@Amin-th
به نظرم یه دفعه زیاد میخونی خسته میشی
اروم اروم ساعت مطالعتو بالا ببری همچن نمیشه
مثلا روزی 3.4ساعت بخوان یواش یواش ببر بالا -
@amirhossein-hf
اخه قبلا اینجوری نبودم...ینی مثلا پارسال 7 8 ساعت راحت میخوندم...نمیدونم چرا الان اینجوری شدم@Amin-th
شاید خسته شدی برا همون
فعلا کاری که من میگمو بکن ببین مفیده برات؟ -
@Amin-th
شاید خسته شدی برا همون
فعلا کاری که من میگمو بکن ببین مفیده برات؟ -
@Amin-th
خواهش
اگه مفید بود بگو -
Negin Abbasi در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام
یکی بمن بگه با این فیزیکه... چیکار کنم
مباحث رو یاد میگیرم آموزششونو سر تست ک میرم نمیدونم باید چیکار کنم
بخاطر همین اصلا تست فیزیک نمیزنم
یعنی اصلا میلی ندارم ک بخونمش فیزیکو
تو دروس عمومی هم با زبان مشکل دارمسلام نگین جان
باید بگم توی فیزیک این مشکلی که گفتی مشکل من و خیلیای دیگه هم شاید باشه:)
تست زیاد رو فراموش نکن
کلا توی دروس اختصاصی هرچی تست بیشتری بزنی
بیشتر به نفعته
توی همین فیزیک که میگی
من قول میدم مثلا از بخش خازن ها
اگه ۱۰۰-۱۵۰تا تست بزنی دیگه واسه ۱۵۱اومین تست روو هوا همه محاسبات رو حساب میکنیتست زدن و برگشتن به اشتباهات خیلی مهمه
از همه مهم تر اینه که تست ادمو توی دروس اختصاصی خلاق هم میکنهبرای درس زبان هم که گفتی فکر میکنم مشکلی که هست از وکب یعنی لغاته
چون گرامر عموما واسه خیلیامون اسونه
شما یه لطفی میکنی و یبار از روی کلمات درس میخونی و شب از همون درس یدونه ریدینگ میزنی:)
کلماتی که مشکل داری رو هایلایت میکنی
این کار دوتا مزیت دارهـ
یکی اینکه سرعتت توی حل دوتا ریدینگ کنکور میره بالا
و اینکه کلمات رو با متن بهتر میشه یاد گرفتموفق باشی
dlrm
مرسی ازت که وقت گذاشتی -
خب یه سوال :
من هرموقع که درسی رو کامل میخونم سراغ تستشم میرم میزنم
ولی دیگه بارِ دوم دلم نمیخواد بخونمش
یعنی کلا از خوندن دوباره مطالب بدم میاد و میدونم که دلیل این که همیشه فک میکنم صفرِ مطلقم همینه
چون بدون مرور یادم میره
کسی بوده مثل من باشه ولی الان مروراش منظمه
اگه هس بگه چطوری تونسته ؟ -
خب یه سوال :
من هرموقع که درسی رو کامل میخونم سراغ تستشم میرم میزنم
ولی دیگه بارِ دوم دلم نمیخواد بخونمش
یعنی کلا از خوندن دوباره مطالب بدم میاد و میدونم که دلیل این که همیشه فک میکنم صفرِ مطلقم همینه
چون بدون مرور یادم میره
کسی بوده مثل من باشه ولی الان مروراش منظمه
اگه هس بگه چطوری تونسته ؟Negin Abbasi من خودمم اینطوری بودم
اشکالت به نظرم تو نحوه مرورته
یه کاغد میزاری جلوت هر چی از اون مبحث یادت میاد مینویسی توش بعدش منبعتو باز کن ببین کجاها یادت رفته اونا رو یه بار دیگه بخوان
اینجوری مباحث هیچ وقت یادت نمیره
برات جذابیت هم داره(البته برا من که اینطوریه،تو رو دیگه نمیدونم) -
سلام به همگی
راستش یجورایی احساس خستگی میکنم
احساس کم آوردن
افسرده شدم
همش استرس اینو دارم که نمیرسم که بخونم
اصلا تمرکز ندارم
ذهنم درگیر همه چی میشه
همش خودمو با قبل مقایسه میکنم
میترسم که از هدفام دور بشم
اینجوری نه میتونم واسه کنکور بخونم
نه واسه امتحانات مدرسه
با اینکه رشته ام ریاضیه و قبولی راحت تره
ولی خب بازم وقتی درصدارو میبینم
حالم بد میشه
حس دور شدن دارم
تو این روزا فقط دارم واسه امتحانا میخونم و کنکورو بیخیال شدم
لطفا کمک کنید
بهتون خیلی نیاز دارم -
سلام به همگی
راستش یجورایی احساس خستگی میکنم
احساس کم آوردن
افسرده شدم
همش استرس اینو دارم که نمیرسم که بخونم
اصلا تمرکز ندارم
ذهنم درگیر همه چی میشه
همش خودمو با قبل مقایسه میکنم
میترسم که از هدفام دور بشم
اینجوری نه میتونم واسه کنکور بخونم
نه واسه امتحانات مدرسه
با اینکه رشته ام ریاضیه و قبولی راحت تره
ولی خب بازم وقتی درصدارو میبینم
حالم بد میشه
حس دور شدن دارم
تو این روزا فقط دارم واسه امتحانا میخونم و کنکورو بیخیال شدم
لطفا کمک کنید
بهتون خیلی نیاز دارمsandiiii به قول ققنوس هر کنکوری یه برهه ای از سال،همین احساسو داره و تو این شرایط هم بهتره حتی اگه شده کم بخوانیم(کلا بیخیالش نشیم)
در مورد این هم که نمیرسی بخوانی:نگران نباش وقت برای کسی که مصممه برای شروع خیلی هست ولی برای افراد اهمال کار ره وقت کمه
تو هم با این کارات به جای اینکه تمرکزتو ببری سر درس داری تمرکزتو از بین میبری برای هیچ
بهتره بخوانی تا میتونی بقیشم به خدا توکل کنی
برای درگیری ذهنت:میتونی هر وقت ذهنت درگیر شد تو یه کاغذ بنویسی((شب موقع خواب فکر میکنم))البته من موقع خواب فک میکنم شاید تو بخوای یه وقت دیگه فک کنی بهش
الانم بهترین وقته برای اینکه با یه تیر 2تا هدف بزنی
من خودمم 12ریاضیم.بهتره بشینی درسا رو تستی جمع کنی و برای کنکورت به دردت بخوره و نمره مدرسه برات اهمیت نداشته باشه
هر چند که اگه بتونی خوب و قشنگ تستی جمعش کنی نمره مدرستم بالا میره
موفق باشی -
ممنون ازت که وقت میزاری به سوالای بچه ها جواب میدی
@amirhossein-hf
دلارامِ عزیز مرسی ازَتdlrm
-
sandiiii به قول ققنوس هر کنکوری یه برهه ای از سال،همین احساسو داره و تو این شرایط هم بهتره حتی اگه شده کم بخوانیم(کلا بیخیالش نشیم)
در مورد این هم که نمیرسی بخوانی:نگران نباش وقت برای کسی که مصممه برای شروع خیلی هست ولی برای افراد اهمال کار ره وقت کمه
تو هم با این کارات به جای اینکه تمرکزتو ببری سر درس داری تمرکزتو از بین میبری برای هیچ
بهتره بخوانی تا میتونی بقیشم به خدا توکل کنی
برای درگیری ذهنت:میتونی هر وقت ذهنت درگیر شد تو یه کاغذ بنویسی((شب موقع خواب فکر میکنم))البته من موقع خواب فک میکنم شاید تو بخوای یه وقت دیگه فک کنی بهش
الانم بهترین وقته برای اینکه با یه تیر 2تا هدف بزنی
من خودمم 12ریاضیم.بهتره بشینی درسا رو تستی جمع کنی و برای کنکورت به دردت بخوره و نمره مدرسه برات اهمیت نداشته باشه
هر چند که اگه بتونی خوب و قشنگ تستی جمعش کنی نمره مدرستم بالا میره
موفق باشی@amirhossein-hf دمتون گرم خیلی خوب بود
-
خانوم خواهش میکنم
-
سلام رفقا.
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشا -
سلام رفقا.
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشا@Amin-th در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام رفقا.
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشابازم سلام رفقا
خواستم بگم این مشکلم یه جورایی هنوز برقراره...
هیچ میلی به شروع درس ندارم.
از اول امتحانات نوبت اول سمت کتابا نرفتم مگه واس امتحان همون روز
دیگه خسته شدم از این وضعیت.نمیدونم چیکار کنم -
@Amin-th در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
سلام رفقا.
دیگه نمیدونم چیکار کنم...کمکم کنید خواهشابازم سلام رفقا
خواستم بگم این مشکلم یه جورایی هنوز برقراره...
هیچ میلی به شروع درس ندارم.
از اول امتحانات نوبت اول سمت کتابا نرفتم مگه واس امتحان همون روز
دیگه خسته شدم از این وضعیت.نمیدونم چیکار کنم@Amin-th سلام
اینکه اول با قدرت شروع میکردید بعد از چند روز ولش میکردید یعنی انگیزه کافی ندارید و هدفتون کامل مشخص نیس،منظور من از هدف قبولی مثلا پزشکی نیس!نه ،منظورم هدف کوتاه مدته
طبق چیزی که خودتون گفتید وقتی امتحان دارید چون "مجبورید" ،امتحان فرداتون میشه هدف امشبتون!بخاطر همین شده باشه تا نصف شب هم بیدار میمونید و میخونید!
پس اگه روحیتون اینجوریه هرروز فکر کنید فردا کنکور دارید،هر روز سعی کنید بهتر از دیروز باشید
تو بحث انگیزه که اول خودتون باید به خودتون کمک کنید، به خودتون انرژی مثبت بدید،بعد کلیپ انگیزشی ببینید،جملاتی که عمیقا بهش اعتقاد دارید بزنید رو دیوار که هر روز جلو چشمتون باشه
درمورد هدف هم اگه ازمون میدید میتونید ازمون بعدیتون رو هدف خودتون قرار بدید و سعی کنید حتی شده یه درصد تو همه درسا پیشرفت کنید
و از طرفی اگه برنامه مشخص بریزید واسه خودتون دیگه این مشکلا کمرنگ میشه،چون آخر شب بعدازانجام کاملش روحیه می گیرید و بارضایت از خودتون می خوابید و صبح هم پرانرژی شروع میکنید چون برنامه و هدف روزبعدتون از قبل مشخصه
ببخشید زیاد شد
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه -
@Amin-th سلام
اینکه اول با قدرت شروع میکردید بعد از چند روز ولش میکردید یعنی انگیزه کافی ندارید و هدفتون کامل مشخص نیس،منظور من از هدف قبولی مثلا پزشکی نیس!نه ،منظورم هدف کوتاه مدته
طبق چیزی که خودتون گفتید وقتی امتحان دارید چون "مجبورید" ،امتحان فرداتون میشه هدف امشبتون!بخاطر همین شده باشه تا نصف شب هم بیدار میمونید و میخونید!
پس اگه روحیتون اینجوریه هرروز فکر کنید فردا کنکور دارید،هر روز سعی کنید بهتر از دیروز باشید
تو بحث انگیزه که اول خودتون باید به خودتون کمک کنید، به خودتون انرژی مثبت بدید،بعد کلیپ انگیزشی ببینید،جملاتی که عمیقا بهش اعتقاد دارید بزنید رو دیوار که هر روز جلو چشمتون باشه
درمورد هدف هم اگه ازمون میدید میتونید ازمون بعدیتون رو هدف خودتون قرار بدید و سعی کنید حتی شده یه درصد تو همه درسا پیشرفت کنید
و از طرفی اگه برنامه مشخص بریزید واسه خودتون دیگه این مشکلا کمرنگ میشه،چون آخر شب بعدازانجام کاملش روحیه می گیرید و بارضایت از خودتون می خوابید و صبح هم پرانرژی شروع میکنید چون برنامه و هدف روزبعدتون از قبل مشخصه
ببخشید زیاد شد
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشهlnz
در مورد انگیزه باید بگم که جواب نمیده.یا حداقل واسه چند ساعته
مثلا یه مدت طولانی با خودم حرف میزنم و کلی به خودم انگیزه میدم،ولی شاید یه ساعت بعد همه چی تو ذهنم محو میشه...
میدونم که همه راه حل ها به دست خودمه...تا خودم نخوام اب از اب تکون نمیخوره و ...
ولی انگار اون جرقه هه نیست...حالا حالا هم قرار نیس پیداش شه