موفقیت در سه ماه؟
-
سلام خدمت همه ی
دوستان
من با این که درسا رو تا حدی خوندم و 90 روز هم به کنکور مونده
حس می کنم تلاشم بیهوده ست وبقیه خیلی جلو هستن وباید من کنکور رو بزارم واسه سال بعد این حس سراغ شما هم اومده؟ به نظرتون من می تونم شانس پزشکی داشته باشم؟
تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام خدمت همه ی
دوستان
من با این که درسا رو تا حدی خوندم و 90 روز هم به کنکور مونده
حس می کنم تلاشم بیهوده ست وبقیه خیلی جلو هستن وباید من کنکور رو بزارم واسه سال بعد این حس سراغ شما هم اومده؟ به نظرتون من می تونم شانس پزشکی داشته باشم؟
تجربیا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
ببینید منظورم از شانس همون در نظر گرفتن تلاش وزمان بود
من الان زبانم صفره بقیه عمومی ها بالای 50
خب این شرایط ذهنمو ریخته بهم
تازه هنوز نمی دونم با اختصاصی ها
چند چندم!!! -
سایه ماه
پس تا میتونی متن زبان با یکی از کسایی که زبانشون خوبه کار کن تورو توی 90 روز باقی مونده میتونه بالای 50 بیاره جدی میگم اینوHesam Mohammadi در ........................................ گفته است:
سایه ماه
پس تا میتونی متن زبان با یکی از کسایی که زبانشون خوبه کار کن تورو توی 90 روز باقی مونده میتونه بالای 50 بیاره جدی میگم اینوبه نظرتون این درصد بالای 50 واسه این موقع از سال بده؟(واسه عمومی ها)
-
چند چندم!!! -
Hesam Mohammadi در ........................................ گفته است:
سایه ماه
پس تا میتونی متن زبان با یکی از کسایی که زبانشون خوبه کار کن تورو توی 90 روز باقی مونده میتونه بالای 50 بیاره جدی میگم اینوبه نظرتون این درصد بالای 50 واسه این موقع از سال بده؟(واسه عمومی ها)
-
سایه ماه هنوز سوال رو که ندیدیم بستگی به سطح سوالات داره بعضی وقتا میبینی مثلا زیست 60 طلا میشه واست اما بعضی وقتا میبینی نه کمم هست
ولی به طور معمول مثلا میشه که تو عمومیا یکی بالای 30 درصد داشته باشی و یکی بالا 70 که جبرانش کنه بقیه هم بالای 50 بزنی تو اختصاصی هم همینطوری جبران میشه -
سایه ماه هنوز سوال رو که ندیدیم بستگی به سطح سوالات داره بعضی وقتا میبینی مثلا زیست 60 طلا میشه واست اما بعضی وقتا میبینی نه کمم هست
ولی به طور معمول مثلا میشه که تو عمومیا یکی بالای 30 درصد داشته باشی و یکی بالا 70 که جبرانش کنه بقیه هم بالای 50 بزنی تو اختصاصی هم همینطوری جبران میشهHesam Mohammadi در ........................................ گفته است:
ولی به طور معمول مثلا میشه که تو عمومیا یکی بالای 30 درصد داشته باشی و یکی بالا 70 که جبرانش کنه بقیه هم بالای 50 بزنی تو اختصاصی هم همینطوری جبران میشهممنون از وقتی که گذاشتین
-
Hesam Mohammadi در ........................................ گفته است:
ولی به طور معمول مثلا میشه که تو عمومیا یکی بالای 30 درصد داشته باشی و یکی بالا 70 که جبرانش کنه بقیه هم بالای 50 بزنی تو اختصاصی هم همینطوری جبران میشهممنون از وقتی که گذاشتین
-
سلام
اینو بهت بگم طرف تونسته توی دو ماه روزی چهارده ساعت بخونه پزشکی قبول بشه تو چر نتونی توکل به خدا کن بیشین صفت و سخت بخون -
چند چندم!!!سایه ماه زبان درسیه که خیلی راحت میشه باهاش کنار اومد خداروشکر کنین که مشکلتون تو زبانه و حسابیم تو این ۹۰ روز وقت برا خوندنش دارین چون نه فرمولی میخواد نه حساب کتاب فقط کافیه برین از ریشه دنبال مشکل بگردین و اون ضعف تبدیل به قوت کنین و بعدشم درصدتون به طور عجیبی میره بالا
-
سایه ماه تو که قرار نیست همه رو 100 بزنی اختصاصیا تمام زورت رو بزن بعدش وقتی که برگه رو دادی بگو من تمام زورم رو زدم این شد حالا دیگه بسپرش به خدا و برو دنبال سرنوشتت
پشت کنکور موندن خیلی سخته خیلیHesam Mohammadi
با اینکه پشت کنکور موندن خیلی سخته به شدت موافقم
فقط کسی میدونه یعنی چی که درس خوندن براش مهم باشه و تجربش کرده باشه -
چرا شانس نداشته باشی؟ طرف تو چهار پنج ماه میشه رتبه یک کنکور دیگه پزشکی آوردن که چیزی نیس فقط بخواه و تا جایی که میتونی تلاش کن
-
سلام دوست عزیز.اینکه میگین عمومیاتون بالا50 هست خود این یه نقطه قوته پس قدرشو بدون تا اینجا از خیلیا جلو زدی .اما میماند اختصاصی باید بیایین و مباحث تست خیز و روان رو انتخاب کنین و بخونین.مطمنا نتیجه خیلی بهتری خواهین گرفت..ی چیزی بگم اونم اینه که الان نه رتبه هارو دادن نه دانشگاه هارو تقسیم کردن نه رشته هارو..پس هنوز وقت دارین بجنگین و خواستتونو بگیرین..یادتون نره وقت برا ازدست دادن ندارین و باید این 3 ماه رو مثل یه رتبه برتر از لحاظ کیفیت کار کنین..توکل بخدا اتفاق خوبی در راه است ان شالله. و بدونین تلاش درستتون بی نتیجه نمیمونه خدا میبینه..با ارزوی موفقیت الایی ها
-
سلام ماه
شاید باورت نشه ولی خیلیا الان همین حس رو دارن و این حس کاملا اشتباهه
به خودت اعتماد و ایمان داری؟
خب بسم الله:)
دست دست کردنت چیه؟
این فکرا رو از سرت بریز بیرون ... بشین بخون همچنان
به نظرم کنکور های سالای پیش رو شروع کن به زدن اگه درسات رو یه بخش اعظمش رو تموم کردی . این طوری از نظر روانی خیلی آروم تر میشی
کلا که جامع زدن خیلی کمک کنندس .
اینکه بخوای بدونی میشه یا نه
اره میشه چرا نشه؟
میگه میتوان قطب را جهنم کرد ، پای دل در میان اگر باشد !
هدفت چقد توو دلته؟
حتی میتونی قطب رو هم جهنم کنی ...
به چیزای خوب فکر کن و تلاشت رو بیشتر کن
تنت سلامت
موفق باشی -
سلام ماه
دست دست کردنت چیه؟
به نظرم کنکور های سالای پیش رو شروع کن به زدن اگه درسات رو یه بخش اعظمش رو تموم کردی . این طوری از نظر روانی خیلی آروم تر میشی
اره میشه چرا نشه؟
هدفت چقد توو دلته؟
تنت سلامت
موفق باشیdlrm در موفقیت در سه ماه؟ گفته است:
سلام ماه
دست دست کردنت چیه؟
اره میشه چرا نشه؟
هدفت چقد توو دلته؟
تنت سلامت
موفق باشیبسیار زیبا بود