پیشنهاد|برنامه ریزی
-
منم دقیقا از این روش استفاده میکنم با این تفاوت که من امسال کنکوری نیستم روش خیلی مفیدیه👌
-
@N-n-good من هم کنکوری نیستم عزیزم
-
romisa تایید توسط یکی از ادمینای خوب آلا واسم با ارزشه:grinning_face_with_smiling_eyes: :rose:
-
@ЄƦƝЄƧƬ شخصیت مشابه ای در این زمینه داریم:grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@ЄƦƝЄƧƬ شخصیت مشابه ای در این زمینه داریم:grinning_face_with_smiling_eyes:
-
یه دفتر یادداشت داشته باشید و شب قبل هر کاری و مبحثی و درسی رو که باید بخونید داخل اون بنویسید و هر موقع اون کار مورد نظر رو انجام دادید تیکش بزنید✔📒
به نظر من این کار خیلی کمک میکنه واسه اینکه از همون صبح که پا میشیم شروع به فعالیت و مطالعه کنیم ⛷🏂🤸♀️🤸♂️
این رو بگم که از نظر من بیاید و بگید از فلان ساعت تا فلان ساعت مثلا فیزیک و ... خیلی کار اشتباهی هست😕(حداقل واسه من یکی که مفید نبوده)
چون ممکنه کاری پیش بیاد یا اتفاقی رخ بده...
تجربه ثابت کرده وقتی چند بار نتونید به برنامتون عمل کنید دیگه اون شور و اشتیاق اول رو ندارید😶
ولی این روش که شما کارهایی که باید انجام بدید رو بدون تعیین زمان مشخص مینویسید باعث میشه شما خودتون رو موظف بدونید اون کار رو اون روز انجام بدید
البته نیاید بگید مثلا تمام زیست رو امروز میخونم و شیمی رو هم که فردا مال سه سال رو میخونم😑😑
یه هدفی واسه اون روزتون بزارید که با عقل جور در بیاد😊
اون تیک زدن واسه من خیلی انگیزه ایجاد میکنه...
البته یادتون باشه که داخل یه برگه ی جدا حساب کنید که هر کتاب چند روز زمان میبره و نسبت به اون فعالیت هر روزتون رو تعیین کنید تا زمان کم نیارید
امیدوارم واستون مفید بوده باشه!
منتظر نظرات و تجربه هاتون هستم...
شما هم اگه روشی میشناسید که واستون کارامد بوده اینجا بنویسید استفاده کنیم❤
بوس بوس😚😚
ماچ ماچ😘😘
بای بای👋👋😅
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Fantastic این روش خیلی خوبه
-
@Mr-Fantastic این روش خیلی خوبه
aida saadati :face_blowing_a_kiss:
-
-
سلام
اره اره
شديدا درست ميگين منم به پيشنهاد مشاور اين كارو كردم و خب خيلي خيلي خوب بوده:grinning_face_with_big_eyes:@M-FaA ❤
-
Fazel Abg خداروشکر
-
به به...خداقوت :bouquet: داداش خیلی زیبا گفتید.
مخصوصا اونجاش که طرف میگه فردا شیمی 3 سال رو می خونم (بعدم لابد تو 1 ماه 30 بار مرورش می کنه!:beaming_face_with_smiling_eyes: :billed_cap: )
تجربه من بگم: حتما این توصیه ای که کردند رو انجام بدید یعنی بنویسید هدفاتون رو بعد تیک بزنید خیلی مفیده/هر از چندگاهی هم برید تو حیاط یا حالا جلو پنجره جایی با خودتون هدفاتون رو مرور کنید مثلا اون روزی رو تجسم کنید وقتی که دارید جایزه می گیرید رو تجسم کنید -
به به...خداقوت :bouquet: داداش خیلی زیبا گفتید.
مخصوصا اونجاش که طرف میگه فردا شیمی 3 سال رو می خونم (بعدم لابد تو 1 ماه 30 بار مرورش می کنه!:beaming_face_with_smiling_eyes: :billed_cap: )
تجربه من بگم: حتما این توصیه ای که کردند رو انجام بدید یعنی بنویسید هدفاتون رو بعد تیک بزنید خیلی مفیده/هر از چندگاهی هم برید تو حیاط یا حالا جلو پنجره جایی با خودتون هدفاتون رو مرور کنید مثلا اون روزی رو تجسم کنید وقتی که دارید جایزه می گیرید رو تجسم کنید@Mohsen-M-T very goooood❤❤🌷❤
-
با اینکه بیشتر وقتا انجام نمیشدن ولی وقتی جلوش علامت انجام شده میزدم یه حس خوبی بهم دست میداد😅
@golenarges_81 :face_with_raised_eyebrow: :cat_face_with_tears_of_joy:
-
برنامه ریزی به روش "%(#ff0000)[بولت ژورنال]" هم کارایی خوبی داره که میتونه فراتر از درس و مطالعه، به زندگی نظم بده
@golenarges_81 بله این سبک هم قشنگه.نسبت به سایر روش های برنامه ریزی مرسوم یه مقدار قابلیت شخصی سازی بیشتری داره و میشه اونجور که دوست داریم اون رو طراحی کنیم
-
برنامه ریزی به روش "%(#ff0000)[بولت ژورنال]" هم کارایی خوبی داره که میتونه فراتر از درس و مطالعه، به زندگی نظم بده
@golenarges_81 میشه بیشتر راجبش توضیح بدی
-
@golenarges_81 میشه بیشتر راجبش توضیح بدی
بولت ژورنال یه روش ابداعی برنامه ریزیه از طرف رایدر کارول که کتابش توسط خانم زهرا نجاری ترجمه شده،
%(#ff0000)[یه دفتر که میتونین صفحه های متفاوت براش طراحی کنید تا در هر لحظه که خواستین به اهداف و کارهاتون نگاه کنید و تصمیم بگیرید و زمانتون رو هدایت کنید]تم سال داره که مخصوصه اهداف سالانه ست، تم ماه و هفته و روز.. چند تاشو براتون میذارم ولی برای اینکه بیشتر بدونین میتونین اینستا بزنین

کل ماه های سال (میتونین اهداف مهم هر ماه رو جلوش بنویسین)

اول تم ماهه بعد این صفحه☝🏻
کار هایی که در هر هفته باید انجام بدین

روزنگار و ردیاب مطالعه و کلی صفحات که به دلخواه شما و توسط خودتون طراحی میشن.. 🌹