کیا میخوان سال بعد کنکور بدن !؟
-
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من بعد از کلی سال دلم می خواد یواشکی امسال بخونم
نمس خواستم بخونما شیمی از صفرز تا صد رو به طور اتفاقی دیدم رو گوشی نصب کردم سرعتش پایین بود اومدم از کامپیوتر دنبال کردم دیدم انگار خدا هم برام کمک فرستادهقصد کردم امسال کنکور بدم هر چه باداباد ایشالله که اون رشته جدیدی رو که دوست دارم قبول شم شدید دلم بینایی سنجی می خواد
بعد از 18 سال و ادامه دادن تو رشته هایی که خیلی دوستشون نداشتم می خوام با شیطنت برم دنبال رشته دلخواهم
لطفا بچه هایی که کنکور دادن یه کم راجع به محیط کنکور نحوه برگزاری آزمون به من کمک کنن ممنون می شم واقعا -
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=s.sohrabifar@gmail.com;14682]من بعد از کلی سال دلم می خواد یواشکی امسال بخونم
نمس خواستم بخونما شیمی از صفرز تا صد رو به طور اتفاقی دیدم رو گوشی نصب کردم سرعتش پایین بود اومدم از کامپیوتر دنبال کردم دیدم انگار خدا هم برام کمک فرستادهقصد کردم امسال کنکور بدم هر چه باداباد ایشالله که اون رشته جدیدی رو که دوست دارم قبول شم شدید دلم بینایی سنجی می خواد
بعد از 18 سال و ادامه دادن تو رشته هایی که خیلی دوستشون نداشتم می خوام با شیطنت برم دنبال رشته دلخواهم
لطفا بچه هایی که کنکور دادن یه کم راجع به محیط کنکور نحوه برگزاری آزمون به من کمک کنن ممنون می شم واقعا[/QUOTE]سلام...خوش اومدین...محیط کنکور منظورتون محیط برگزاری آزمونه؟؟..خب هرجایی متفاوته ولی کلا محیط خوبیه نگران نباشید،خنک !!!ساکت وآروم!!!کاملا راحت!!مناسب ترین محیط واسه کنکور دادنه...نحوه برگزاری هم به این شکل هست که شما اول ثبت نام میکنی (زمان ثبت نام از قبل مشخص میشه و تی وی هم میگه)بعد یه مدت کارت ورود به جلسه صادر میکنن ،پرینت میگیری،بعد روز امتحان صبح زود میری که آزمون بدی...دیر بری رات نمیدن،یه سری خوراکی و اینا هم باخودت میبری،آب و آبمیوه،شکلات ،میوه میگن موز باشه بهتره ولی هرمیوه ای دوس داری،مغز بادام وگردو واینا هم ببر،کلا زیاد چیز میز نبر که زیادیش خوب نیس،لباس راحت +کفش راحت،نوشیدنی انرژی زا هم توصیه نمیکنم ولی اگه خواستی بخوری تو خونه قبل آزمون بخور،بری سر جلسه بخوری اونجا هنگ میکنی خوب نیس سنگینه،حالا فعلا تا کنکور کلی وقت هست واسه این حرفا زوده راستش ...از فیلمای اینجا استفاده کنید که عالی هستن و درمورد کتاب کمک آموشی هم هرکتابی که دبیر مربوط به هر درس پیشنهاد کرد رو تهیه کن ...از الان آروم آروم شروع کن اختصاصی مخصوصا خوب کارکن...موفق باشی -
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=Aysan;14683]سلام...خوش اومدین...محیط کنکور منظورتون محیط برگزاری آزمونه؟؟..خب هرجایی متفاوته ولی کلا محیط خوبیه نگران نباشید،خنک !!!ساکت وآروم!!!کاملا راحت!!مناسب ترین محیط واسه کنکور دادنه...نحوه برگزاری هم به این شکل هست که شما اول ثبت نام میکنی (زمان ثبت نام از قبل مشخص میشه و تی وی هم میگه)بعد یه مدت کارت ورود به جلسه صادر میکنن ،پرینت میگیری،بعد روز امتحان صبح زود میری که آزمون بدی...دیر بری رات نمیدن،یه سری خوراکی و اینا هم باخودت میبری،آب و آبمیوه،شکلات ،میوه میگن موز باشه بهتره ولی هرمیوه ای دوس داری،مغز بادام وگردو واینا هم ببر،کلا زیاد چیز میز نبر که زیادیش خوب نیس،لباس راحت +کفش راحت،نوشیدنی انرژی زا هم توصیه نمیکنم ولی اگه خواستی بخوری تو خونه قبل آزمون بخور،بری سر جلسه بخوری اونجا هنگ میکنی خوب نیس سنگینه،حالا فعلا تا کنکور کلی وقت هست واسه این حرفا زوده راستش ...از فیلمای اینجا استفاده کنید که عالی هستن و درمورد کتاب کمک آموشی هم هرکتابی که دبیر مربوط به هر درس پیشنهاد کرد رو تهیه کن ...از الان آروم آروم شروع کن اختصاصی مخصوصا خوب کارکن...موفق باشی[/QUOTE]
ممنونم بابت راهنماییتون
من الان 35 سال دارم
زمان ما کنکور دو مرحله ای بود
تازه اون موقع یه دور دفترچه عمومی رو می دادن بعد می گرفتن و اختصاصی رو می دادن
من الان ارشدم رو تو رشته ای گرفتم که خیلی برام جالب نیست
دلم می خواد قبل مرگ به چیزهایی برسم که خودم می خوام نه چیزهایی که دیگران بهم دیکته کردن
یه جورایی دلم می خواد کیف دنیا رو ببرم کسانی که برای من انتخاب رشته کردن بعد فارغ التحصیلی هیچ قدیم برای من برنداشتند در صورتیکه من برای این که اونها خوشحالشن دنیام رو تغییر دادم از عمرم برای شاد کردن اونها مایه گذاشتم
که اونها بگن بچم مهندس شد از بچگی هم می گفت مهندس می شم
اونقدر به من گفته بودند تجربی بده من حتی لای کتاب زیست رو هم باز نمی کردم فکر می کردم مغزم نمی کشه امسال یه آزمونی دادم که فقط 50 تا تست آناتومی رو خونده بودم حفظ کرده بودم
تستها مشابه نبود و لی من با استنباط خودم 46.67 درصد آناتومی زدم انگار تلنگری بهم خورد که ای داد بی داد من می تونستم اینو بخونم
الان نحوه برگزاری کنکور این شکلی برام مهمه که چه دفترچه هایی می گیریم ؟
آیا جدا از هم خواهند بود این دفترچه ها یعنی عمومی رو می دن می زنیم بعد می گیرن اختصاصی رو می دن
یا یه جا می دن تا آخر وقت همه سئوالرو داریم؟
اینجا رو هم که عاشقش شدم دستشون درد نکنه اصلا صلوات چیه اگر با فیلمای اینجا که گذاشتم رو دانلود از رشته ای که دوستدارم قبول شم سه روز روزه به نیت همینجا می گیرم -
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=s.sohrabifar@gmail.com;14696]ممنونم بابت راهنماییتون
من الان 35 سال دارم
زمان ما کنکور دو مرحله ای بود
تازه اون موقع یه دور دفترچه عمومی رو می دادن بعد می گرفتن و اختصاصی رو می دادن
من الان ارشدم رو تو رشته ای گرفتم که خیلی برام جالب نیست
دلم می خواد قبل مرگ به چیزهایی برسم که خودم می خوام نه چیزهایی که دیگران بهم دیکته کردن
یه جورایی دلم می خواد کیف دنیا رو ببرم کسانی که برای من انتخاب رشته کردن بعد فارغ التحصیلی هیچ قدیم برای من برنداشتند در صورتیکه من برای این که اونها خوشحالشن دنیام رو تغییر دادم از عمرم برای شاد کردن اونها مایه گذاشتم
که اونها بگن بچم مهندس شد از بچگی هم می گفت مهندس می شم
اونقدر به من گفته بودند تجربی بده من حتی لای کتاب زیست رو هم باز نمی کردم فکر می کردم مغزم نمی کشه امسال یه آزمونی دادم که فقط 50 تا تست آناتومی رو خونده بودم حفظ کرده بودم
تستها مشابه نبود و لی من با استنباط خودم 46.67 درصد آناتومی زدم انگار تلنگری بهم خورد که ای داد بی داد من می تونستم اینو بخونم
الان نحوه برگزاری کنکور این شکلی برام مهمه که چه دفترچه هایی می گیریم ؟
آیا جدا از هم خواهند بود این دفترچه ها یعنی عمومی رو می دن می زنیم بعد می گیرن اختصاصی رو می دن
یا یه جا می دن تا آخر وقت همه سئوالرو داریم؟
اینجا رو هم که عاشقش شدم دستشون درد نکنه اصلا صلوات چیه اگر با فیلمای اینجا که گذاشتم رو دانلود از رشته ای که دوستدارم قبول شم سه روز روزه به نیت همینجا می گیرم[/QUOTE]از حرفاتون نتیجه میگیریم باید رفت دنبال علاقه. ممنون.
ببینید اول دفتر چه عمومی رو ساعت 8 صبح میدن بعد ساعت 9:15 میگیرنش و دفترچه اختصاصی رو میدن. یعنی برا عمومی ها یک ساعت و ربع وقت هست . -
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکرشو که می کنم یه سال دیگه کنکور بدم بند بند بدنم مبلرزه.... سر کنکور امسال 25 کیلو لاغر شدم... فکر کنم یه کنکور دیگه بدم دیگه چیزی ازم باقی نمونه!!!!!
خوش به حالتون با این اراده های قوی من که هر چی قبول شم میخونم... -
[QUOTE=s.sohrabifar@gmail.com;14682]من بعد از کلی سال دلم می خواد یواشکی امسال بخونم
لطفا بچه هایی که کنکور دادن یه کم راجع به محیط کنکور نحوه برگزاری آزمون به من کمک کنن ممنون می شم واقعا[/QUOTE]سم[COLOR=#0000cd][SIZE=4]سلام.در هر مجله و وبلاگ و سايت و كتابي كه در مورد موفقيت حرف ميزنن پر است از مثالهايي از افرادي كه با تلاش و اراده و سماجت بالاخره به هدف مورد نظر خود دست يافته اند.سازمان سنجش هم اگر آمار دقيق شركت كنندگان سمج و با پشتكار كنكور را اعلام كند متعجب خواهيم شد.پس يك وقت فكر نكنيد شما تنها هستيد.فقط اگر امكان دارد لطف كنيد و از رشته هايي كه خوانده ايد و شغل كنوني خودتان كمي بيشتر صحبت كنيد.[/SIZE][/COLOR] -
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=Mehdi;14697]از حرفاتون نتیجه میگیریم باید رفت دنبال علاقه. ممنون.
ببینید اول دفتر چه عمومی رو ساعت 8 صبح میدن بعد ساعت 9:15 میگیرنش و دفترچه اختصاصی رو میدن. یعنی برا عمومی ها یک ساعت و ربع وقت هست .[/QUOTE]
وا چرا اینقدر کم یعنی چهار تا درس رو همش یک ساعت و ربع اون وقت چند تا سئوال می دن منظورم چند تا سئوال عمومی و چند تا سئوال اختصاصی
ریاضی و فیزیک و زبان رو فکر می کنم می تونم بزنم
بقیه رو باید بخونم یادش به خیر زمان خودمون ادبیات و بینشم خیلی خوب بود[COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated - - -[/SIZE][/COLOR]
[QUOTE=farifari;14700]سم[COLOR=#0000cd][SIZE=4]سلام.در هر مجله و وبلاگ و سايت و كتابي كه در مورد موفقيت حرف ميزنن پر است از مثالهايي از افرادي كه با تلاش و اراده و سماجت بالاخره به هدف مورد نظر خود دست يافته اند.سازمان سنجش هم اگر آمار دقيق شركت كنندگان سمج و با پشتكار كنكور را اعلام كند متعجب خواهيم شد.پس يك وقت فكر نكنيد شما تنها هستيد.فقط اگر امكان دارد لطف كنيد و از رشته هايي كه خوانده ايد و شغل كنوني خودتان كمي بيشتر صحبت كنيد.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
من متولد 58
دیپلم ریاضی فیزیک نظام قدیم
دیپلم سال 76
لیسانس فیزیک 76 تا 80 آزاد تبریز
یه دوره کوتاه فلسفه تو حوزه دانشجویی تبریز
بعد شاغل شدم تو آزمایشگاه دانشگاه بعنوان مسئول آزمایشگاه و نتونستم برم
ارشد ژئو فیزیک لرزه شناسی 84-87
الان مدرس فیزیک دانشگاه هستم
مترجم هستم و عضو مهندسین مشاور
ولی چیزهایی که مانع از خوندنم برای دکتری می شه :- وزارت علوم 70 درصد مصاحبه داره 30 درصد آزمونه و این یه کم ناعادلانه و سخته
2.حمایتی که وزارت بهداشت از دانشجوهاش می نه کلا زمین تا آسمون با حایتی که وزارت علوم می کنه متفاوته
3.تو وزارت بهداشت جا برای تحقیق و پژوهش فراهمه اصلا دست حمایتگر وزارت رو کاملا احساس می کنین چنانچه خواهر من الان داره دکتری ژنتیک می خونه و من کاملا دیدم که چقدر از دانشگاه به ایشون و همکلاسیهاش کمک شد ولی ما توی وزارت علوم این حمایت رو نداشتیم
4.در مقطع دکتری برای وزارت بهداشت 70 درصد آزمون و 30 درصد مصاحبه است
یعنی اگر کسی تو وزارت بهداشت بخواد ادامه تحصیل بده مبنا معلومات اونه ولی تو وزارت علوم مبنا حوصله اساتید هست
من برای ارشد وزارت بهداشت امسال بدون مطالعه یه ناخنک زدم ببینم چند رده حلاجم خوب بود یعنی عالی بود
چهار تا کتاب معرفی کرده بودند و از متن همون ها هم سئوال داده بودند ما وزارت علو.م از این شوخیا نداریم ، من کلا دور و بر 20 روز خوندم رتبه قابل قبولی آوردم برای خودم
حس آرامش بهم دست داد تو بودن تو جمع وزارت بهداشت
بنابراین الان دلم می خواد یه بار بدوناین که خانوادم بدونن یه ناخنک به کنکور بزنم خودم رو بسنجم ببینم آیا میتونم برم تو رشته ای که از نظرم خیلی جذابه و دوستش دارم ( بینایی سنجی یا همون اپتومتری) و برای این کار شک داشتم و با دیدن این سایت شکم به یقین تبدیل شد
این کل آنچیزی بود که فکر می کنم به دردتون بخوره و گفتم
- وزارت علوم 70 درصد مصاحبه داره 30 درصد آزمونه و این یه کم ناعادلانه و سخته
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=s.sohrabifar@gmail.com;14702]وا چرا اینقدر کم یعنی چهار تا درس رو همش یک ساعت و ربع اون وقت چند تا سئوال می دن منظورم چند تا سئوال عمومی و چند تا سئوال اختصاصی
ریاضی و فیزیک و زبان رو فکر می کنم می تونم بزنم
بقیه رو باید بخونم یادش به خیر زمان خودمون ادبیات و بینشم خیلی خوب بود[/QUOTE]
این لینک دفترچه سوالات کنکور 94 برا همه رشته ها هستش [url=http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=2083]سازمان سنجش آموزش کشور[/url] نگاه کنید ی دید کلی بدست میاد از سوالا . -
هر درس عمومي 25 سوال دارد
تو نت سرچ بكن تعداد سوال ها رو مي بيني
اينم بودجه بندي سوال ها
[URL="http://www.kanoon.ir/Article/68600"]بودجهبندي مبحثها در كنكور رشته تجربي(85 تا 93)[/URL] -
موفق باشي.................
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[QUOTE=man;14704]هر درس عمومي 25 سوال دارد
اينم بودجه بندي سوال ها
[URL="http://www.kanoon.ir/Article/68600"]بودجهبندي مبحثها در كنكور رشته تجربي(85 تا 93)[/URL][/QUOTE]
وای دستتون درد نکنه چقدر عالین اینا خوب اینطوری آدم خیلی راحت می تونه برای 70 درصد برنامه ریزی کنه و حداقل 50 رو بزنه اونوقت با میانگین درصد 50 فکر می کنم رتبه بدی نیارم البته زبان رو بالای 80 می تونم بزنم ایشالله ولی من الان فیزیک مکانیک رو هر طور بپیچونن می تونم بزنم بقیه رو چون سالهاست مطالعه نداشتم باید دوباره از نو بخونم[COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated - - -[/SIZE][/COLOR]
[QUOTE=man;14704]هر درس عمومي 25 سوال دارد
اينم بودجه بندي سوال ها
[URL="http://www.kanoon.ir/Article/68600"]بودجهبندي مبحثها در كنكور رشته تجربي(85 تا 93)[/URL][/QUOTE]
وای دستتون درد نکنه چقدر عالین اینا خوب اینطوری آدم خیلی راحت می تونه برای 70 درصد برنامه ریزی کنه و حداقل 50 رو بزنه اونوقت با میانگین درصد 50 فکر می کنم رتبه بدی نیارم البته زبان رو بالای 80 می تونم بزنم ایشالله ولی من الان فیزیک مکانیک رو هر طور بپیچونن می تونم بزنم بقیه رو چون سالهاست مطالعه نداشتم باید دوباره از نو بخونم