اللهم عجل لولیک الفرج
-
ام صادق عليه السلام فرمود: پيش از قيام قائم، پنج علامت و نشانه مهمّ در پيش خواهد بود: «يمانى، سفيانى، صيحه آسمانى، قتل نفس زكيّه و فرورفتن [لشکر سفياني در] زمين»*1
صيحه (صداي بلند) آسماني منظور ندايي است که شب بيست و سوم ماه رمضان (شب قدر) از آسمان شنيده ميشود. ابوبصير از امام باقر روايت مي کند: «منادى از آسمان به نام قائم ندا سر ميدهد و از مشرق تا مغرب صدايش را ميشنوند. از ترس آن صدا هيچ خوابيدهاى نميماند؛ مگر اينکه بيدار ميشود و ايستادگان همگى مينشينند و نشستگان هم بر دو پاى خويش برميخيزند. خداوند بيامرزد هر که از اين صدا عبرت بگيرد. صدا، صداى جبرئيل روح الامين است که در شب جمعه بيست و سوم ماه رمضان بر خواهد خاست. پس از آن شکايتى نداشته باشيد و گوش فرا دهيد و اطاعت کنيد.
در انتهاى روز صداى ابليس ملعون (شنيده ميشود) که ندا ميدهد آگاه باشيد که فلانى مظلومانه کشته شد تا مردم را به شک بيندازد و آنها را مبتلا به فتنه کند. چقدر شک کنندگان متحير در آن روز زيادند که در آتش افکنده شدهاند. وقتى صدا را در ماه رمضان شنيديد از آن شکايت نکنيد که آن صداى جبرئيل است و نشانه آن اين است که به نام قائم و پدرش ندا ميدهد. به طورى که حتى دوشيزگان در خلوتگاه هايشان در خانه آن را ميشنوند و پدر و برادر خويش را براى خروج (و قيام) تشويق ميکنند.*2
-
غيبت نعماني، ص252
-
غيبت نعمانى، ترجمه فهرى، ص 297
-
-
جلسه مجازی ا ششم رمضان الکریم
《بسم الله الرحمن الرحیم》
تو مباحث اخلاقی اگه سه صفت رو تو خودمون بخشکانیم، خیلی کمک کننده ست که گرفتار اُم الفساد نشویم.
️یکیش کبر و تکبره قَالَ مَا مَنَعَكَ أَلَّا تَسْجُدَ إِذْ أَمَرْتُكَ ۖ قَالَ أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ خَلَقْتَنِي مِنْ نَارٍ وَخَلَقْتَهُ مِنْ طِينٍ خدا به شیطان گفت به انسان سجده کن ولی سجده نکرد و شروع کرد قیاس کردن با عقل ناقص خودش در برابر خدا. یه جایی کبر بد جلوه میکنه که در برابر خدا قد علم کنی. توجیه درست میکنه، راه در رو پیدا میکنه و میره دنبال راه خودش.
️ سعی کن متواضع باشی. مقابله به ضد داشته باش. بیا تواضع رو تو خودت تقویت کن. چه کنیم متواضع باشیم؟ الَّذينَ آمَنوا وَعَمِلُوا الصّالِحاتِ. قبل از هر چیزی باید ورودیمون رو متواضع کنیم تا باورها و طول موجهایی تو زندگیمون شکل بگیره:
۱. یکسری از باورها: پیشینه ما چی بوده، از چی بودیم؟ انسان از خاک و آب گندیده ست، از خاکه و به خاک برمیگرده. نباید نسبت به حقیقت متکبر و جاهل باشه.
۲. اساس و جوهرهی حقیقت انسان ضعفه: خُلِقَ الْإِنْسَانُ ضَعِيفًا. بین دو ضعف مطلق قرار داره؛
• بدو تولد
•• تا پیری
انسان برای امتحانه نه ادعا! ما رفتنی هستیم، مستاجریم. مسیر گذراست. ضعف وجود داره.۳. انسان محتاجه: تو اوج نوجوانی که توان بدنی خوبه، سه شب نخوابی دیگه نمیتونی رو پات وایسی. کلافه میشی. محتاج خواب میشی. یه لحظه فکر کنید اکسیژن نرسه. سه روز آب نخوری هلاک میشی. انسانی که محتاج و نیازمنده به چی تکبرکنه؟
۴. علم ناقصه: علم باید باشه. تو شان و جایگاه مقدسی قرار داره. ولی از علم بُت نسازید و زیادی غرور به علم و دانشتون نداشته باشید. با این همه علم پزشکی چطور یک ویروس همه دنیا رو به چالش کشید!
۱۳۹۹/۰۲/۱۱
استاد محمد داستانپور
-
جلسه مجازی ا هفتم رمضان الکریم
《بسم الله الرحمن الرحیم》
برای داستان و علائم ظهور وقت بذارید. اون رو رصد کنید. تحلیل کنید. تحقیق کنید. ریز تا درشتش رو بدونید و آگاه باشید، ولی:
۱. تطبیق ندید.
۲. وقت تعیین نکنید.️ ظهور رو نزدیک ببینید. علائم و قواعدی که ترسیم میشه، یک نوع زنگ بیدارباشه. تو ادوار و علائم مختلف، بستری ایجاد میشه که زمینه سازظهوره. پس ما باید علائم و قواعد رو بشناسیم و آماده باشیم.
۹۸ درصد از علائم ظهور پیدا شده، پس با اراده و محکم تو این مسیر باش و وقت بذار. چه با قدم، چه با قلم و چه از هر مسیری که میدونی برای زمینه سازی ظهور کمک کنندهای.
مقدس اردبیلی کسی بود که محبوبش رو به درستی شناخته بود. هدف و غایتش رو به خوبی میدونست. به خوبی دل داده بود. به خوبی نفس میکشید. درست اتمسفر حیاتش رو شناخته بود. •°سعی کنید اتمسفر قوی در ارتباطات داشته باشید.°•
تو این دوران، تو این زمان و تو مشکلاتتون با امام زمان رفیق بشید. اگه طعم محبتشون رو چشیدید، نمی تونید راحت بیخیالش بشید. آماده باشید یه صبح جمعه بشنوید: یا اهل العالم، من کسی هستم که انسانها را با همه ظرفیتها، همهی کمی و کاستیها و همه مشکلات، می تونم نجات بدم. من اون منجی هستم. %(#ff0000)[•°خدا یکسری کد داده تو عالم که ببینه چقدر پاکارید، چقدر محکم پا همه چیز وایسادید.°•]
%(#005700)[عشق امام زمان(عج) خواستنیِ. باید طالبش باشی. باید بخوای. باید تشنه اش باشی. وقتی این طلب، خواستن و تشنگی رو تو شما ببینند سیرابتون می کنند.]
️ بیاید بیشتر امام زمانی باشیم. بیاید بخوایم قلبهامون برای امام زمان بتپه. آقامون خیلی مهربون و دوست داشتنیِ. صوت او داوودی، خوش سیما، دلربا، جمال دل آرا، ماه درخشان، خَلق و خُلق محمدی، اهل جود و کرم، برپاکننده عدالت.
قهوهچی شخصی بود که تو بازارِ قهوهچیها مغازه داشت و هر هفته دو بار به مسجد جمکران میرفت. هم بازاری هاش گفتند: اگه هر هفته بخوای بری در مغازهات رو قفل میزنیم. قهوهچی توجهی نکرد و رفت. وقتی برگشت، دید در مغازهاش رو قفل زدند. خودش رفت قفل بزرگتری آورد و گفت: اگه قراره به خاطر عشق به امام زمان و دلدادگی باشه، باید قفلاش خیلی بزرگتر از این قفل باشه...
۱۳۹۹/۰۲/۱۲
استاد محمد داستانپور
-
جلسه مجازی ا هفتم رمضان الکریم
《بسم الله الرحمن الرحیم》
برای داستان و علائم ظهور وقت بذارید. اون رو رصد کنید. تحلیل کنید. تحقیق کنید. ریز تا درشتش رو بدونید و آگاه باشید، ولی:
۱. تطبیق ندید.
۲. وقت تعیین نکنید.️ ظهور رو نزدیک ببینید. علائم و قواعدی که ترسیم میشه، یک نوع زنگ بیدارباشه. تو ادوار و علائم مختلف، بستری ایجاد میشه که زمینه سازظهوره. پس ما باید علائم و قواعد رو بشناسیم و آماده باشیم.
۹۸ درصد از علائم ظهور پیدا شده، پس با اراده و محکم تو این مسیر باش و وقت بذار. چه با قدم، چه با قلم و چه از هر مسیری که میدونی برای زمینه سازی ظهور کمک کنندهای.
مقدس اردبیلی کسی بود که محبوبش رو به درستی شناخته بود. هدف و غایتش رو به خوبی میدونست. به خوبی دل داده بود. به خوبی نفس میکشید. درست اتمسفر حیاتش رو شناخته بود. •°سعی کنید اتمسفر قوی در ارتباطات داشته باشید.°•
تو این دوران، تو این زمان و تو مشکلاتتون با امام زمان رفیق بشید. اگه طعم محبتشون رو چشیدید، نمی تونید راحت بیخیالش بشید. آماده باشید یه صبح جمعه بشنوید: یا اهل العالم، من کسی هستم که انسانها را با همه ظرفیتها، همهی کمی و کاستیها و همه مشکلات، می تونم نجات بدم. من اون منجی هستم. %(#ff0000)[•°خدا یکسری کد داده تو عالم که ببینه چقدر پاکارید، چقدر محکم پا همه چیز وایسادید.°•]
%(#005700)[عشق امام زمان(عج) خواستنیِ. باید طالبش باشی. باید بخوای. باید تشنه اش باشی. وقتی این طلب، خواستن و تشنگی رو تو شما ببینند سیرابتون می کنند.]
️ بیاید بیشتر امام زمانی باشیم. بیاید بخوایم قلبهامون برای امام زمان بتپه. آقامون خیلی مهربون و دوست داشتنیِ. صوت او داوودی، خوش سیما، دلربا، جمال دل آرا، ماه درخشان، خَلق و خُلق محمدی، اهل جود و کرم، برپاکننده عدالت.
قهوهچی شخصی بود که تو بازارِ قهوهچیها مغازه داشت و هر هفته دو بار به مسجد جمکران میرفت. هم بازاری هاش گفتند: اگه هر هفته بخوای بری در مغازهات رو قفل میزنیم. قهوهچی توجهی نکرد و رفت. وقتی برگشت، دید در مغازهاش رو قفل زدند. خودش رفت قفل بزرگتری آورد و گفت: اگه قراره به خاطر عشق به امام زمان و دلدادگی باشه، باید قفلاش خیلی بزرگتر از این قفل باشه...
۱۳۹۹/۰۲/۱۲
استاد محمد داستانپور
-
#سلام_امام_زمانم
وسط #جاذبہ ے ایـن همہ رنگ
نوکرت️ تا بہ ابد رنگ شماست
بے خیال همہ ے مـردم شــهر
دلم آقا بہ خدا تنگ #شماسـت#اَلّلهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّڪَ_الفَرج
-
my name
ميدونم اونقدر عاقل هستي مه تودلي نري منم اونقدر جاهل نبودم كه اونجا منشنت كنمخواستم يه سلام و احوال پرسي كنم تنظيماتمم هم طوريه منشن كنم نميتونم ببينم الان حتي تنظيماتو نميتونم تغيير بدم
منظور اينكه تو دلت سلام كني زودتر متوجه ميشم بنابراين نيازي به جواب نيست
️
-
671dd3338695c20d09217556cda5ce9522464898-144p.rar
در این راه هزاران شهید،از سید عباس تا شیخ راغب و حاج عماد تقدیم کرده ایم!
-
بچه ها دوستان لطف کردن اومدن ازتون حلالیت گرفتن برید درساتون و بخونین مراقب کتاباتون باشین منم میرم بعد که شدم یه خانم دکتر شاید برگشتم
علی یارتون@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
بچه ها دوستان لطف کردن اومدن ازتون حلالیت گرفتن برید درساتون و بخونین مراقب کتاباتون باشین منم میرم بعد که شدم یه خانم دکتر شاید برگشتم
علی یارتونسلام بچه ها نماز روزهاتون قبول نمیدونم چرا خواستم توضیح بدم شاید میخوام توجیه کنم ولی من آدم بد قولی نیستم دیروز استثنا برای تولد نرگس جان اومدم یه روز دیگم انشاءالله میام وبعدش یه جوری میرم که ردی ازم باقی نمونه
خلاصه که من بدقول نیستم شرمنده اینجا اسپم شد