سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
موقاری یا راستی بروجنی
-
دوستان عزیز درود من کامنت نمیزارم فقط به احترام استاد بزرگوار زیست جلال خان موقاری اینو میزارم
هرکس به هر کی بی احترامی کنه اولا به خودش بی احترامی کردم.
همه اساتید الا بزرگوارند هرکدومشون.
الان که همه به فکر پولن ولب اونا به فکرما هستن دست تک تک شونو میفشارم.
شماهم دوست عزیز بی احترامی نکن چوبشو میخوری .
از تمامی عزیزان خواهشمندم در این تاپیک هیچ پیامی نزارن لطفا
تا تاپیک خود به خود پاک بشه -
eman zamzam در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
دوستان عزیز درود من کامنت نمیزارم فقط به احترام استاد بزرگوار زیست جلال خان موقاری اینو میزارم
هرکس به هر کی بی احترامی کنه اولا به خودش بی احترامی کردم.
همه اساتید الا بزرگوارند هرکدومشون.
الان که همه به فکر پولن ولب اونا به فکرما هستن دست تک تک شونو میفشارم.
شماهم دوست عزیز بی احترامی نکن چوبشو میخوری .
از تمامی عزیزان خواهشمندم در این تاپیک هیچ پیامی نزارن لطفا
تا تاپیک خود به خود پاک بشه -
لطفا هیچ کامنتی قرار ندهید
ممنون -
Ilya Mansouri لطفا توهین نکنین اقای موقاری استاد خیییییییلی خوبی هستن
-
@mohammadreza-ghafuri هیچ عوض نمی شه بد ترین معلم باید رو راست باشم ایشون هستن
-
این پست پاک شده!
-
eman zamzam من بی احترامی نمی کنم ولی برای اینکه معلم های بهتری بیاد به آلا پیشنهاد می دم
-
eman zamzam سکوت شما نشان از بی حرفی شماست
-
eman zamzam در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
لطفا هیچ کامنتی قرار ندهید
ممنونلطفا هیچ کامنتی قرار ندهید
ممنون -
eman zamzam من خوشم میاد قرار بدم
-
Ilya Mansouri در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
@Kosar-Kelyabi من دهمم ولی الان الان یازدهم راستی بروجنی رو می خونم ودر کتاب ما همین مطالب هست ولی آقای منقاری اینا رفتن ولی نه از کتاب.
خوبه حداقل احترام خودتون و با حرفاتون حفظ کنید چون استادای ما با همچنین حرفایی زیر سوال نمیرن
ببخشید کامنت گذاشتم -
Ilya Mansouri در موقاری یا راستی بروجنی گفته است:
MazikA من سوال رو پرسیدم و با حرف یکی از دوستان کلیپ های آقای بروجنی رو جلو رفتم و عالی هست و این سوالاتی که ما می پرسیم نسبی هست و نسبت به خوش آمدن نیست بلکه اگه همه درست فکر کنن یک معلم رو انتخاب می کنن.اقای منقاری اصلا خوب نیست بی حاله فعال نیست و عین معلم مدرسه مون هست که اطلاعات کافی هم ندارن و همه نگاه کنن می بینن آقای راستی بروجنی بهتره با سواد تره و فعال تر و شاد تر و مفهومی تر تدریس می کنن
نمیدونم شاید شما با یه کلیپ دارین قضاوت میکنین اگه اینجوری باشه که خیلی دارین بی انصافی میکنین. بنظرم شما چند قسمت از آموزشای استاد موقاری رو دنبال کنین حتما نظرتون عوض میشه. استاد موقاری یکی از بهترین دبیرای زیست ایران هستن. از روی تعصب یا احساس نظر نمیدم سواد و اطلاعاتشون خیلی بالاس. انرژیشون هم که حرف نداره
-
کی موضوع آقای موقاری رو قفل کرده؟این حرفای من درباره ی آقای موقاری طی نگاه کردن به چندین جلسه بود و اصلا تدریسشون خوب نبود.و خیلی خوبه برای آلا که معلمای بهتری بیارن.
-
Ilya Mansouri نظرتون برا خودتون
گفتین ادامه ندین
بیکار نیسیم بحث کنیم باهاتون -
h'اگر تو خوشت نمیاد /دلیل براین نیست که خوب تدریس نمیکنن /اقای موقاری بهترین دبیر زیست هستند
-
چته؟ چت کردی رو آقای موقاری ولم نمیکنی!!!
اصن تو درست میگی....فقط اینو بدون انتقاد با توهین فرق داره...وقتی تاپیک قبلی قفل میشه یعنی دیگه اجازه نداری به این موضوع ادامه بدی...باز میای تاپیک جدید میزنی در رابطه با همون موضوع؟
اصن اقای موقاری بد دانش آموزای ایشونم بد...تو که خوبی با اینا بحث نکن تا واست بدآموزی نداشته باشه -
اقای موقاری بهترینهههه
شما هم اگه تدریس ایشونو دوست نداری بهتره که فیلماشونو نبینی نه اینکه تند تند تاپیک بزنی -
Ilya Mansouri سلام دوست عزیز
درسته شما از تدریس ایشون ناراضی بودین ولی دلیل نمیشه هی تکرار بزنید و بخواید عالم و ادم خبر دار بشن
شما اولین نفری هستین که میبینم ازین موضوع شکایت دارید خب الا اساتید دیگه ای هم داره میتونید از بقیه استفاده کنید
تاپیک قبلی رو هم من قفل کردم چون داشت وارد حاشیه میشد
اینم بگم که سلیقه ها متفاوت و قدرت یادگیری هرکسی با کسی دیگه متفاوته پس نیازی به کرسی نشوندن حرف خودتون نیست. همه ی اساتید برای ما محترم هستند