/شیمی/عدداکسایش
-
محسن رنانی عدد اکسایش کربن 4 درجه افزایش یافته
uu خیلی سپاسگزارم از لطف تون💓🙏🏻
-
uu نحوه محاسبه اش رو میشه بفرستین؟🙏🏻🙏🏻
-
uu نحوه محاسبه اش رو میشه بفرستین؟🙏🏻🙏🏻
محسن رنانی عکس گرفتم لود نمیشه
ببینین سمت چپیه 4 منهای هفت میشه منهای 3 -
uu یک دنیا ممنونم از شما دوست آلایی عزیز🙏🏻♥️
-
uu یک دنیا ممنونم از شما دوست آلایی عزیز🙏🏻♥️
محسن رنانی خواهش میکنم
چک کردید جوابارو ؟ -
خوشحال میشم اگ همش هی نرم تو تاپیکای امتحانی هی بگم برید تاپیک بچه پایه ها😅😊
برای امتحاناتت عزیزم باید بری تاپیک بچه پایه ها اونجا امتحانات ج داده میشه و افراد بیشتری هم هستن😐☺☺☺☺☺☺zzz r شرمنده ام! من تازه اومدم راستش. نمیدونم چی کجاست. محیط انجمن برام یه کم گیج کننده است! ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🏻
-
zzz r شرمنده ام! من تازه اومدم راستش. نمیدونم چی کجاست. محیط انجمن برام یه کم گیج کننده است! ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🏻
محسن رنانی خواهش می کنم
فقط گفتم اینو محض اطلاع و زاحتی خودتون
اگه امتحاتی چیزی دارید ک نیاز ب کمک دارید تو تاپیک بچه پایه ها بگی یا از قبل اونجا بگید با پایه و تعداد درس
اونجا کمک رسانی بهترهه -
محسن رنانی خواهش می کنم
فقط گفتم اینو محض اطلاع و زاحتی خودتون
اگه امتحاتی چیزی دارید ک نیاز ب کمک دارید تو تاپیک بچه پایه ها بگی یا از قبل اونجا بگید با پایه و تعداد درس
اونجا کمک رسانی بهترههzzz r خب مسئله من اینه که نمیدونم اینی که شما میگین کجائه! وگرنه زحمت نمیدادم بهتون😅
-
zzz r شرمنده ام! من تازه اومدم راستش. نمیدونم چی کجاست. محیط انجمن برام یه کم گیج کننده است! ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🏻
-
zzz r خب مسئله من اینه که نمیدونم اینی که شما میگین کجائه! وگرنه زحمت نمیدادم بهتون😅
محسن رنانی اها خب همین و سرچ کنی میاد یا میتونی از تو پستایی ک من ارسال کردم ببینی ینی رو پروفم کلیک کنی
لینگ تاپیک نمی تونم بزارم شرمنوه وگرنه اول لینک و میزاشتم
یا میتونی از ق سمت تازه ها بگردی و این تاپیک و پیدا کنی در کل سخت نیس -
-
zzz r در سوال فوووری فوووتی!🙏🏻/شیمی/عدداکسایش گفته است:
محسن رنانی https://forum.alaatv.com/topic/15240/بچه-های-پایه-همه-بیان/124
لینک تاپیک
خیلی ممنونم از لطف شما😍