/شیمی/عدداکسایش
-
uu یک دنیا ممنونم از شما دوست آلایی عزیز
️
-
uu یک دنیا ممنونم از شما دوست آلایی عزیز
️
محسن رنانی خواهش میکنم
چک کردید جوابارو ؟ -
خوشحال میشم اگ همش هی نرم تو تاپیکای امتحانی هی بگم برید تاپیک بچه پایه ها
برای امتحاناتت عزیزم باید بری تاپیک بچه پایه ها اونجا امتحانات ج داده میشه و افراد بیشتری هم هستنzzz r شرمنده ام! من تازه اومدم راستش. نمیدونم چی کجاست. محیط انجمن برام یه کم گیج کننده است! ممنون میشم راهنمایی کنید
-
zzz r شرمنده ام! من تازه اومدم راستش. نمیدونم چی کجاست. محیط انجمن برام یه کم گیج کننده است! ممنون میشم راهنمایی کنید
محسن رنانی خواهش می کنم
فقط گفتم اینو محض اطلاع و زاحتی خودتون
اگه امتحاتی چیزی دارید ک نیاز ب کمک دارید تو تاپیک بچه پایه ها بگی یا از قبل اونجا بگید با پایه و تعداد درس
اونجا کمک رسانی بهترهه -
محسن رنانی خواهش می کنم
فقط گفتم اینو محض اطلاع و زاحتی خودتون
اگه امتحاتی چیزی دارید ک نیاز ب کمک دارید تو تاپیک بچه پایه ها بگی یا از قبل اونجا بگید با پایه و تعداد درس
اونجا کمک رسانی بهترههzzz r خب مسئله من اینه که نمیدونم اینی که شما میگین کجائه! وگرنه زحمت نمیدادم بهتون
-
zzz r شرمنده ام! من تازه اومدم راستش. نمیدونم چی کجاست. محیط انجمن برام یه کم گیج کننده است! ممنون میشم راهنمایی کنید
-
zzz r خب مسئله من اینه که نمیدونم اینی که شما میگین کجائه! وگرنه زحمت نمیدادم بهتون
محسن رنانی اها خب همین و سرچ کنی میاد یا میتونی از تو پستایی ک من ارسال کردم ببینی ینی رو پروفم کلیک کنی
لینگ تاپیک نمی تونم بزارم شرمنوه وگرنه اول لینک و میزاشتم
یا میتونی از ق سمت تازه ها بگردی و این تاپیک و پیدا کنی در کل سخت نیس -
-
zzz r در سوال فوووری فوووتی!
/شیمی/عدداکسایش گفته است:
محسن رنانی https://forum.alaatv.com/topic/15240/بچه-های-پایه-همه-بیان/124
لینک تاپیک
خیلی ممنونم از لطف شما