منابع کمک درسی و طریقه خواندن درس ادبیات وزبان فارسی
-
من از ابی کانون استفاده میکنم ، واسه زبان فارسی و لغت هم نشر الگو گرفتم ، لغتش ک خیلی عالیه ، ولی زبان فارسی شو هنوز کار نکردم ، من اوایل قرابتم پایین بود همیشه شک دار میزدم ، اما از مهر با برنامه کانون اومدم کتاب رو دقیق خوندم و مفاهیم رو یاد گرفتم ، از روی گاج سبزمفاهیم رو یاد گرفتم ، ۳ تا جلدشو دارم و واقعن عالیه ، وقتی گاج رو میخونم دیگه ابی رو نمیزنم ، گاج طوسی رو نمیگما ، گاج سبز منظو رمه
-
@دانش-آموزان-آلاء
سلام
کسی پیشنهادی داره برای يه منبع خوب واسه آرایه ها؟ -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
سلام
بهترین منبع که تاحالا خوندم کتاب درسیه...
خیلی راحت لغات و املاء تاریخ ادبیات و ارایه تو ذهن قرار میگیره...البته به شرطی که کتاب کامل باشه ! -
salehe سلام تنها درسی که علاقه دارم ادبیاته ولی نمیتونم خوب بزنم تو عید میخوام خوب کنم چند میزنی ادبیات عمومی رو ؟
-
salehe سلام تنها درسی که علاقه دارم ادبیاته ولی نمیتونم خوب بزنم تو عید میخوام خوب کنم چند میزنی ادبیات عمومی رو ؟
ALI_hezbollah من کلا ادبیات را خیلی دوست دارم
50 و 60 -
گاج کتاب خط ویژه ادبیات تک جلدی منتشر کرده...حتمن استفاده کنین...بهترین درسنامه ها برای ارایه و زبان فارسی اورده...منتهی اگه از الان بخرین تاثیرش رو توی ازمون های جامه می بینین
-
ALI_hezbollah من کلا ادبیات را خیلی دوست دارم
50 و 60salehe خداروشکر
واس هر ازمون چطور میخونید؟؟؟ -
salehe خداروشکر
واس هر ازمون چطور میخونید؟؟؟ALI_hezbollah من بیشتر ارایه و قرابت کار میکنم
الان ی مدتی هست که لغت و املا نمیخونم یعنی واقعا نمیرسم
کلا از درس خوندن خودم راضی نیستم -
چون تایم کمه بهتره جزوه هامون سبطی رو واسه آرایه دانلود کنی کم حجمو مفیده من خودم کتاب ارایه خیلی سبز رو هم خوندم خیلی خوب توضیح داده به نظرم همه کتابهای تو بازار خوبن منتهی توباید ببینی ذهنت با کدوم نویسنده مچ تره ولی چون تایم کمه همون سبطی رو بخون دیگه بهتر از دکتر سبطی که نداریم
-
@دانش-آموزان-آلاء
سلام
مشاوره اقایه امینی راد رو گوش بدین
-
slm dostan ,mikham adabiat ro taze shoro konm ,mishe rahnamaei konid az koja va chetori shoro konm??
-
slm dostan ,mikham adabiat ro taze shoro konm ,mishe rahnamaei konid az koja va chetori shoro konm??
atiroham سلام
بنظر من اول فقط و فقط از کتاب شروع کنید. بعد هر درسی را که خوندید همون موقع تستشو بزنید چون باعث میشه تو ذهن تثبیت بشه. برخلاف همه که میگند همون موقع تست نزنید
ی نکته دیگه اینکه الان بیشتر ارایه و قرابت کار کنید چون بیشتر از اینا سوال میاد . لغت و املا کمتر سوال داره -
atiroham سلام
بنظر من اول فقط و فقط از کتاب شروع کنید. بعد هر درسی را که خوندید همون موقع تستشو بزنید چون باعث میشه تو ذهن تثبیت بشه. برخلاف همه که میگند همون موقع تست نزنید
ی نکته دیگه اینکه الان بیشتر ارایه و قرابت کار کنید چون بیشتر از اینا سوال میاد . لغت و املا کمتر سوال دارهsalehe در منابع کمک درسی و طریقه خواندن درس ادبیات وزبان فارسی گفته است:
atiroham سلام
ی نکته دیگه اینکه الان بیشتر ارایه و قرابت کار کنید چون بیشتر از اینا سوال میاد . لغت و املا کمتر سوال داره
chashm,mrcii