وکیل انجمن😅
-
ملیکاااا :smiling_face_with_heart-eyes: خاااانوم وکیل:smiling_face_with_heart-eyes: ملیکای متحول:smiling_face_with_heart-eyes: عزیزه دله من:smiling_face_with_heart-eyes: خردادی جوووونم:smiling_face_with_heart-eyes: تووووولدت مبااااااارکاااا باااااشه عزززیزززه دلمممممم:yellow_heart: :red_heart: :orange_heart: :red_heart: :sparkling_heart: :sparkling_heart: :sparkling_heart: :two_hearts: نمیدونم شاید من و تو امسال بهترین کادو رو گرفتیم و باهم آشنا شدیم:grinning_face_with_sweat: :sparkles: :rainbow: :sparkles: :rainbow: :sparkles: :rainbow: خواسته هات داشته هات عزیزه دلم:blue_heart:
-
@تنهای-تنها در وکیل انجمن😅 گفته است:
اینم مال ماه من MAHAk:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: قربونت برم من
-
@گـمنام اره واقعا گیجم نمیدونی چخبره اشکم در اومده دیگه نمیتونم
بچه ها اسپم بسه دیگه
روزتون خوش -
بچه ها من میرم تو افق محو شم....
-
-
خب ميبينم كه خبري از حملات تيرماهيا نيست😂 آتش بس اعلام شده؟😂😂
MAHAk من فقط شيريني نخودي وسعم ميرسه 😂😂😂@گـمنام آهای بهتون احترام مذارن پرو نشید
-
خب ميبينم كه خبري از حملات تيرماهيا نيست😂 آتش بس اعلام شده؟😂😂
MAHAk من فقط شيريني نخودي وسعم ميرسه 😂😂😂 -
از ملیکا پرسیدم چی بیشتر از همه دوست داری:smiling_face_with_heart-eyes: اونم بهم گفت و منم قول دادم عکسش رو براش بزارم:squinting_face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
-
از ملیکا پرسیدم چی بیشتر از همه دوست داری:smiling_face_with_heart-eyes: اونم بهم گفت و منم قول دادم عکسش رو براش بزارم:squinting_face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes:
MAHAk در وکیل انجمن😅 گفته است:
اینم کادو صورتیش:smiling_face_with_heart-eyes:
گل مریمه:grinning_face_with_sweat: همون ک میخاااستی