اللهم عجل لولیک الفرج
-
سلاااام سلااام
السلام و علیک یا صاحب الزمانن
اگ امروز عیدههه عیدتون مباااارک
اگه عید نیس هم خب -
السلام و عیلک یاصاحب الزمان
الان دقیقا ۱۶ روزه ک امام عصر امام زمانم هر صبحم و با یاد تو با سلام بر تو شروع می کنم تا اینجا موفق بودم تا اینجا صبحا حال بهتری داشتم و خواهم داشت و ب این کار ادامه خواهم داد
امام زمانم من تا هر وقت دیگه هم ک باشد با یاری تو صبحم را با یاد تو صبح می کنم
زود تر بیا ، بیا تا دنیا با تو نجات میابد
بیا ک دنیا با تو جای قشنگی می شود
بیا ک جهان با وجود زیبا توست ک از ظلم و ستم خالی می شودو .. از عدالت و زیبایی لبریز
بیا ک جهان خالی از فقر پر از بی نیازی می شود
بیا ک
جهان با تو جهان بهتریست
الهم عجل ولیک الفرج
-
جلسه مجازی | دوازدهم رمضان الکریم
《بسم الله الرحمن الرحیم》
نهج البلاغه برادر قرآنه، تو ماه مبارک میشه با برادر قرآن عجین شد. برای مطالعه نهج البلاغه از حکمتها شروع کنید!
♡ حکمت ۳، نهج البلاغه
امامعلی(ع) میفرمایند:《الْبُخْلُ عَارٌ وَ الْجُبْنُ مَنْقَصَةٌ》 بخل ننگ است و ترس مایه نقصان.× ترس موضوعیه که قسمت قابل توجهش ژنتیکیه یا بعضی تو سیر تربیتی و سیر رشدشون دچار این پدیده شدند. افراد ترسو ممکنه دچار عارضه ترس باشند که یه علت دیدگیه، نقصی که شخص تو وجودش هست. کسی که میترسه رو نباید مسخره کرد. اما وجه قالب بخل، عوامل محیطیه و ژنتیکی نیست.
☆ دو صفته که نقطه مقابل هم هستند و هر دو بدند:
• بخل
• اسراف□ امساک یعنی خویشتنداری.
○ بخل یعنی جایی که باید دست دهنده داشته باشی، نداری و دلت میلرزه.
◇ اسراف نقطه مقابل بخله، جایی که نباید خرج کنی و دست دهنده داشته باشی، سر کیسه رو شل میکنی.
️ کجا باید دست دهنده و بخشنده داشته باشیم؟
۱. امساک از پرداخت حقوق الهی: بعضی ادیان میگن؛ باید عُشریه پرداخت کنید. یعنی هر روز یک دهم درآمدتون رو باید بذارید کنار و جزء حقوق الهیه. اما اسلام میگه؛ سر سال یک پنجم اون چیزی که اضافه دارید رو پرداخت کنید. بعضیامون بخل میورزیم، چون اعتقادمون به خدا کمه. باور داریم برای اینکه درختی محصول خوب بده باید اونو هرس کرد. شاخههای اضافی رو چید تا میوه و بار خوبی بده که تجربی بهش رسیدیم. اما یکسری وقتی میخواهند خمس بدند، دست و دلشون میلرزه که این لرزش نشونه بخله.
۲. امساک از پرداخت حقوق خلقی: حقوق خلقی مثل، نفقه که واجبه. اگه موقع پرداخت جون به لب رسوند، نشونه بخله.
۳. امساک از پرداخت امور بافضیلت: امور خدا، صدقه دادن، انفاق دادن و... حدیث داریم؛ جوانی که بعضی مواقع تو دام گناه میفته؛ (کسی که روشش معصیت نیست) نزد خدا از انسان سالمندی که خیلی عبادت میکنه ولی بخیله، جایگاهش بالاتره.
°بخل° سرچشمه همه زشتیهاست. مولد زشتیها °کبر° ، °حرص° و °حسد° بود که خروجی این سه ویژگی بخله!
۱۳۹۹/۰۲/۱۷
استاد محمد داستانپور
-
جلسه مجازی ا سیزدهم رمضان الکریم
《بسم الله الرحمن الرحیم》
در حکمت ۳ نهج البلاغه داریم:
الْبُخْلُ عَارٌ، وَ الْجُبْنُ مَنْقَصَةٌ، وَ الْفَقْرُ يُخْرِسُ الْفَطِنَ عَنْ [حَاجَتِهِ] حُجَّتِهِ، وَ الْمُقِلُّ غَرِيبٌ فِي بَلْدَتِهِ.
امامعلی(ع) میفرمایند: بخل، ننگ است و ترس، نقص است و تنگدستى، زبان زيرك را از بيان حجتش بر بندد و بينوا در شهر خود غريب است.
◇ الْبُخْلُ عَارٌ: صفتیه که عار و ننگه و آدم باید از خودش بیرون کنه.️ ریشه بخل چیه؟
۱. سوء ظن و بدگمانی به خدا: خدا دستور داده که بخیل نباش من ضمانت میکنم. انسان بخیل دشمن خداست. اینکه انسان بترسه اگه چیزی رو ببخشه بعدیه جا لنگ میشه یا در مونده میشه یعنی سوء ظن به خدا. این حرف برای کسی که نداره نیست برای کسیه که داره ولی دست و دلباز نیست. بخیل کسیه که خدا بهش بده و دیگران رو بهرمند نسازه.
◇ حکمت ۲۹۷: مَا أَكْثَرَ الْعِبَرَ وَأَقَلَّ الاِْعْتبَارَ
حضرتعلی(ع) میفرمایند: اسباب عبرت، بسيار است؛ ولى عبرت گيرنده كم است»
کسایی که میگفتند؛ نفتِخودمون. ثروتِخودمون. دیدندکه خدا اراده کرد قیمتش به حداقل ممکن رسید. کی فکرشو میکرد طوری بشه که برای فروش طلای سیاه تازه پولم بدی روش تا ازت بخرند؟! خدا اراده کرد، شد.۲. تخیل و توهم(خیال باطل): اگه تصور کنی با بخشیدن کم میشه اشتباهه. تاحالا چندتا آدم بخیل رو دیدید که به اوج برسند؟! یکی از علتهای اینکه بعضیها تو زندگیشون واقعا کم نمیارند اینه که میبخشند و چند برابر جایگزینش میشه. تا نبخشی رزقت برنمیگرده. ازهر دستی بدی از همون دست پس میگیری. •°چقدر دلم میسوزه برای بخیل که فقیرانه زندگی میکنه و ثروتمند میمیره.°•
◇ تکاثر و تفاخر تو انسان، آدم رو از خدا دور میکنه. °تکاثر° از ماده °کثرت° به معنى تفاخر، مباهات و فخرفروشى بر یکدیگر. یکی از زمینههایی که تکاثر رو تقویت میکنه، بخله.️ روایته تو دو جا بخل ورزیدن خوبه:
۱. نسبت به دین: بخل نسبت به دینداری زمینه ساز رشد و بزرگی انسانه. اینکه مقید باشی تو انجام امورات دینی کم نذاری. مثلا مواظب باشی حق الناسی در حق مردم انجام ندی.
۲. بخل درخرج کردن اموال شوهر
۱۳۹۹/۰۲/۱۸
استاد محمد داستانپور
-
اقا میشه خودت با ظهورت دعا کنی
ما که هر کاریمون کنم همون بچه سر به هواییم
پس خودت یه کاری کن از این منجلاب بیرون بیایم
-
(ایمان ، عشق ، محبت ، صداقت ، ایثار ، وفاداری ، عدل)
... بــــــــــــــــــــوق ...
شماره مورد نظر در شبكه زندگی انسانها موجود نمی باشد،
لطفا" مجددا" شماره گیری نفرمایید !
.
.
.
.
هفت شماره دیگر
(دوست ، یار ، همراه ، همراز ، همدل ، غمخوار ، راهنما )
مشترك مورد نظر در دسترس نمی باشد !
.
.
.
.
باز هم هفت شماره دیگر
(خدا ، پروردگار ، حق ، رب ، خالق ، معبود ، یكتا)
... بــــــــــــــــــــوق ... بــــــــــــــــــــوق ...
... لطفا" پس از شنیدن صدای بوق پیغام خود را بگذارید
سلام ... خدای من !
اگر پیغاممو دریافت کردین، لطفا" تماس بگیرید، فقط یكبار !
من خسته شدم از بس شماره گرفتم و هیچكس، هیچ جوابی نداد !
شماره تماس من :
(غرور ، نفرت ، حسادت ، حقارت ، حماقت ، حرص ، طمع)
منتظر تماس شما هستم . انسان !
.
.
.
.
خداوندا ...
خداوندا تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم
مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را
مبادا گم کنم اهداف زیبا را
مبادا جا بمانم از قطار موهبتهایت
مرا تنها تو نگذاری
که من تنهاترین تنهام؛ انسانم
خدا گوید :
تو ای زیباتر از خورشید زیبایم
تو ای والاترین مهمان دنیایم
تو ای انســــان !
بدان همواره آغوش من باز است
شروع كن ...
یك قدم با تو
تمام گامهای مانده اش با من ...
-
تازه بعد از چهار ماه دیدمت،ولی چه دیدنی،وقتی دیدمت یاد این آیه افتادم:
«والله خلقکم ثم یتوفـکم ومنکم من یرد الی ارذل العمر لکی لایعلم بعد علم شیـا ان الله علیم قدیر»
اما هنوز یادمه!یادم که با قدرت توی نونوایی کار میکردی!یادمه اون روزایی رو که کار می کردی، می خندیدی،گریه میکردی،نماز میخوندی،میگفتن تو جوونی هات یکی تو حیاط خونه دیدتت، بعد به یکی ازهمسایه ها گفته این پسره که مثل رستمه کیه تو خونه فلانی؟بعد اون گفته پسرشه!
اما امروز...
تو موندی و یه پارکینسون پیشرفته،تو موندی و آلزایمری که داره سراغت میاد،تو موندی و مایی که فکر هر روز و هر شبمون شدی،تو موندی و زنی که همیشه کنارته!
و ما موندیم و غم ودعا،ولی مثل اینکه خدا چیز دیگه ای میخواد!
دعا کنید براشون که نیازمند دعای شما هستن! -
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ