همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/ -
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/ولی خیلی سبزو من الان نگاه کردم اینجوری گفته: نوک زبان به شیرینی، ته زبان به تلخی، کناره های پایینی به شوری و کناره های بالای به ترشی. دقت کنید اینطور نیست که شناسایی شیرینی فقط توسط نوک زبان انجام شود بلکه بیشتر به وسیله ی نوک زبان انجام می شود. (خوب بنظرم این یعنی قسمت های دیگه هم گیرنده دارند!)
-
ولی خیلی سبزو من الان نگاه کردم اینجوری گفته: نوک زبان به شیرینی، ته زبان به تلخی، کناره های پایینی به شوری و کناره های بالای به ترشی بیشترین حساسیت را نشان می دهد. دقت کنید اینطور نیست که شناسایی شیرینی فقط توسط نوک زبان انجام شود بلکه بیشتر به وسیله ی نوک زبان انجام می شود. (خوب بنظرم این یعنی قسمت های دیگه هم گیرنده دارند!)
-
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دکتر-عاطی در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
در زبان به جز گیرنده های شیمیایی 4 مزه اصلی که تو کتاب عکسش رو کشیده در بقیه مناطق گیرنده نداریم یا اینکه تعدادشون کمه ؟
در سلول مخروطی چشم انسان دندریت از اکسون بلند تر یا برعکس؟؟؟سوال دوم بلی.دندریست از آکسون بلند تره.
سوال اول یه چیزی میگید ها!!!کتاب خودشم گفته که تمرکز گیرنده ها اونجا زیاده.حالا سوال چرا فلفل همه جا رو میسوزونه؟؟؟چون مزه نیست..بلکه تندی هست!!مفهوم بود؟؟؟البته خودمم شک دارم.چون معمولا تلخی رو موقع قورت دادن ادم حس میکنه!!از دکتر هم بپرسیم خوبه1اخه تو ای کیو نوشته بقیه جا ها وجود نداره :|
درسته.وجود نداره!!
منابع:
http://tamamayar.com/چگونه-از-طریق-زبان-مزه-ها-را-می-فهمیم؟.html
http://article.tebyan.net/258271/حس-چشایی
http://magbaz.ir/2016/07/02/آیا-مزه-را-قسمت-خاصی-زبان-حس/@friend
ببخشید شما جزوه سال دوم آفای رحیمی رو ندارید؟ -
elika در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@friend
ببخشید شما جزوه سال دوم آفای رحیمی رو ندارید؟نه متاسفانه!
-
یعنی هیچکی نداره؟؟!!! من خیلییییییی لازم دارم جزوه شونو
-
elika در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
یعنی هیچکی نداره؟؟!!! من خیلییییییی لازم دارم جزوه شونو
نه متاسفانه.فکر نکنم بتونید پیدا کنید.!!
-
سلام میشه از استاد خواهش کنم کامل مباحث گیاهی ۳ کتاب به صورت ترکیبی دوباره تدریس در حدود 25درصد سوالات کنکور گیاهی است اکثر بچه ها و از جمله خودم گیاهی مشکل دارند چون گیاهی نمی فهم و کتابم خیلی گیج میکنه خودم چند بار گیاهی خودنم ولی هیچی یادم نیست ولی باتدریس و بیان دکتر رحیمی هیچ چیز سخت نیست باتشکر از آلاء و دکتر رحیمی
-
سلام اگه میشه به اقای رحیمی بگید گیاهی رو دو باره تدریس کنن خیلی ممنون
-
اره کاش میشدبعدش این گیاهیوواسمون جمع بندی کنین کلاخیالمون راحت بشه
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!! عین همین فیلم همایش زیست دکتر رحیمی که پارسال اتفاق افتاد ..... کمک کنید تا یه اتفاق خوب دیگه بیوفته
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعا توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:
حداقل این ها رو می خواد-
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون) -
میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه) -
دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق)
-
-
سلام اگر میشه زیست گیاهی رو کامل دوباره تدریس کنید تا نخواهیم فیلم های زمان بر سال دوم ببینیم متشکرم از الا توروخدا برنامه استاد برای تدریس بگین
-
سلام
ژنتیک کی تموم میشه؟