ماهک 🌛
-
تولدت مبارک باشه ماهک جان ..ان شاا.. صد سال عمر با عزت...:leaf_fluttering_in_wind: :rainbow:
-
مبااارک باش.ارزوی سلامتی و موفقیت
کوثر جلالی ممنونم عزیزم:sparkles: :rainbow:
-
MAHAk سلام عزیز دلم❤️
یه ماهک که بیشتر نداریم 💓💜💙
معلومه ما خردادیا متفاوتیم 😜😁😂
نیاز به جبران نیست خانوم خوشگله ❤️❤️ -
MAHAk به بهههههههههههههههههههههههههههههههههههه
تولدتون مبارک باشههههههههههه -
به سان خورشید در ماهک 🌛 گفته است:
به به مبارک باشه.
هم اکیپی تولدت مبارک💎💫سلام آقای شجاعی:star: ببخشید من نمیتونم تاپیک دیگه ای فعالیت داشته باشم به خاطر همین اینجا تولده گذشتتون رو تبریک میگم:grinning_face_with_sweat: ینیا اگ میفهمیدم شکسپیر یه روز قبل از تولد من تولدشونه اینقدر شکست نمیخوردم:face_without_mouth: :rolling_on_the_floor_laughing: :grinning_face_with_sweat: #شوخی کردم#ان شاالله ک تمام خواسته هاتون تبدیل به داشته هاتون بشه:sparkles: :rainbow: راستی تولد دختر خاله عزیزمون هم مبارکاااا باشه:sparkles: :rainbow: :shortcake: :shortcake: :shortcake: :soft_ice_cream: :soft_ice_cream: :pizza: :lollipop: :popcorn: :lollipop: :pizza: :popcorn: :meat_on_bone: :shortcake: :shortcake: :shaved_ice: :birthday_cake: :birthday_cake:
اینم کآدو های تولدتون هر کدوم دوست داشتین میتونید برید نمونه های مختلفش رو توی سایتش ببینین و کلی لذت ببرین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

به سان خورشید ..و خردادی ها:beaming_face_with_smiling_eyes:MAHAk شکسپیر😂
-
به سان خورشید در ماهک 🌛 گفته است:
به به مبارک باشه.
هم اکیپی تولدت مبارک💎💫سلام آقای شجاعی:star: ببخشید من نمیتونم تاپیک دیگه ای فعالیت داشته باشم به خاطر همین اینجا تولده گذشتتون رو تبریک میگم:grinning_face_with_sweat: ینیا اگ میفهمیدم شکسپیر یه روز قبل از تولد من تولدشونه اینقدر شکست نمیخوردم:face_without_mouth: :rolling_on_the_floor_laughing: :grinning_face_with_sweat: #شوخی کردم#ان شاالله ک تمام خواسته هاتون تبدیل به داشته هاتون بشه:sparkles: :rainbow: راستی تولد دختر خاله عزیزمون هم مبارکاااا باشه:sparkles: :rainbow: :shortcake: :shortcake: :shortcake: :soft_ice_cream: :soft_ice_cream: :pizza: :lollipop: :popcorn: :lollipop: :pizza: :popcorn: :meat_on_bone: :shortcake: :shortcake: :shaved_ice: :birthday_cake: :birthday_cake:
اینم کآدو های تولدتون هر کدوم دوست داشتین میتونید برید نمونه های مختلفش رو توی سایتش ببینین و کلی لذت ببرین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:به سان خورشید در ماهک 🌛 گفته است:
به به مبارک باشه.
اینم کآدو های تولدتون هر کدوم دوست داشتین میتونید برید نمونه های مختلفش رو توی سایتش ببینین و کلی لذت ببرین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:ممنونم.
انشا الله جشن ستارگان آلا، جبران کنیم برای همه تون -
اوه اوه نگاه کن تولد کی هست؟ 😱
تولد مو فرفری منه 😎
تولد مریم خانم گل 🌺
تولد ❤️🧡💛💚💙💜🖤
مریم جونم عزیز دلم تولدت مبارک
ان شاءالله تا ظهور خود آقا باشی ☺️ -
تولد مو فرفری منه 😎
تولد مریم خانم گل 🌺
تولد ❤️🧡💛💚💙💜🖤
ان شاءالله تا ظهور خود آقا باشی ☺️بچه رزمنده در ماهک 🌛 گفته است:
تولد مو فرفری منه 😎
تولد مریم خانم گل 🌺
تولد ❤️🧡💛💚💙💜🖤
ان شاءالله تا ظهور خود آقا باشی ☺️سلام عزیزم:smiling_face_with_heart-eyes: سلام موفرفری بر موفرفری باد:face_with_tears_of_joy: :heart_with_arrow:
ممنونم عزیزه دلم:sparkles: قلب های رنگی رنگی تر برای تو زینب قشنگم:smiling_face_with_heart-eyes: ان شاالله :sparkles: :rainbow: :rainbow: -
به به تولدش هپی مپی همه مون باشه:star-struck:
MAHAk
تولدت مبارک ماه اکیپ:winking_face_with_tongue:
خجالتی ام :squinting_face_with_tongue:
همونی که از دور هوامونو داره باهامون رفیق شد :upside-down_face:
خوش اومدی به دنیا خواهری :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :princess: -
MAHAk
خوش اومدی به دنیا خواهری :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :princess:به به تولدش هپی مپی همه مون باشه:star-struck:
MAHAk
خوش اومدی به دنیا خواهری :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :princess:سسلام زهرا خانوم:smiling_face_with_heart-eyes: همونی که ج پیاما رو نمیده:grinning_squinting_face: :red_heart: ممنونم عزیزه دلم:smiling_face_with_heart-eyes: ایشاالله ۸ مردا جبران کنم خاهری:yellow_heart:
-
MAHAk
خوش اومدی به دنیا خواهری :smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_sunglasses: :princess:سسلام زهرا خانوم:smiling_face_with_heart-eyes: همونی که ج پیاما رو نمیده:grinning_squinting_face: :red_heart: ممنونم عزیزه دلم:smiling_face_with_heart-eyes: ایشاالله ۸ مردا جبران کنم خاهری:yellow_heart:
MAHAk
والا تا میام جواب میدم میبینم ماهک خانوم گل از صفحه چت لفت داده
بابا جبران چیه وجودت خودش کادوعه پیش پیش :astonished_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: :ghost: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :face_savoring_food: -
MAHAk
بابا جبران چیه وجودت خودش کادوعه پیش پیش :astonished_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: :ghost: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :face_savoring_food:MAHAk
بابا جبران چیه وجودت خودش کادوعه پیش پیش :astonished_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: :ghost: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :face_savoring_food:اینو قبول دارم:anxious_face_with_sweat: :face_with_tears_of_joy: الان مثل چی دارم ذوق میکنم:face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :green_heart: :yellow_heart:
-
🎉🎁💐تولدت مبارک باشه مریم جون 😘💝🌈🌟🌙🎂
-
-
MAHAk سلام عزیز دلم❤️
یه ماهک که بیشتر نداریم 💓💜💙
معلومه ما خردادیا متفاوتیم 😜😁😂
نیاز به جبران نیست خانوم خوشگله ❤️❤️ -

اینم از طرف من -