IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
-
درسته؟اولین بارمه دارم همچین سوالی حل میکنم :|
-
@Amir-Bernousi در سوال از نقاط مشتق ناپذیر گفته است:
توی بازی منفی رادیکال 2 تا صفر و صفر تا رادیکال 2 باید تعیین علامتش کنی
-
@Amir-Bernousi در سوال از نقاط مشتق ناپذیر گفته است:
99 :|
همون بهتر وارد این ریاضی نشم :|
نه داداش یکم دقتتو ببری بالا حله
مشکل بیدقتیه بقیه هم دارن فقط کم و زیاد داره -
Msasjsd در سوال از نقاط مشتق ناپذیر گفته است:
99 ممنون اما من شکل رو دارم تحلیل نقطه صفر رو میخوام باتوجه به چیزی که گفتم
شکل رو mathway به راحتی نمایش میده
شرط مشتق پذیری توی اون نقطه پیوسته باشه الآن توی نقطه صفر ناپیوستگی(گسستگی) داریم.
توی نقطه منفی و مثبت رادیکال دو هم نقطه گوشه داریم که مشتق ناپذیرن جمعا میشه 3 نقطه -
یک تابع در چه نقاطی مشتق پذیر نیست؟
یک تابع در نقطهای چون x0 مشتق پذیر نیست هرگاه در x0 پیوسته نباشد.تابع f در نقطهای که دو خط مماس بر منحنی f وجود داشته باشد مشتق پذیر نیست. مثل نقاطی که تابع به ازای آنها زاویه دار میشود.
در نقاطی که خط مماس محور y ها باشد تابع f در آن نقاط مشتق پذیر نیست.
-
Msasjsd در سوال از نقاط مشتق ناپذیر گفته است:
99 اگه دامنه مون مثلا میشد بازه ی (0,3) دیگه صفر مشتق ناپذیر نمیشد،درسته؟
یعنی تو سوالی که فرستادم واسه اثبات اینکه صفر مشتق ناپذیره دوتا دلیل داریم،یکی اینکه نقطه ی ناپیوستگیه و یکی این که ریشه ی قدره؟
آره
ولی ریشه قدر مطلق بودن به تنهایی همیشه عامل مشتق ناپزیری نیست مثلا xIxI صفر ریشه قدر مطلقه ولی مشتق پذیره