معنی شعر
-
zo
كرم (انسان) كه اكنون در چوب قطع شده تنه ي درخت
( جهان) لانه كرده است/هيچ گاه زمان نهال بودن آن (دوره هاي نخستين جهان) را درک نخواهد كرد. -
سلام علیکم معنی مصرا یک این بیتو میخوام:
روزگاری که منش سر به قدم میسودم
زلف او در عدم آباد کمر میگردید دانش-آموزان-آلاء -
زلف او در عدم آباد کمر میگردید دانش-آموزان-آلاء@R-Niafele تجربیا
-
زلف او در عدم آباد کمر میگردید دانش-آموزان-آلاء@R-Niafele خودتون نظری ندارید؟!
احیانا -
@R-Niafele خودتون نظری ندارید؟!
احیانا@Mohsen-M-T چرا خخ منتها مصراع یک میسودمش یه جوریه
-
@Mohsen-M-T چرا خخ منتها مصراع یک میسودمش یه جوریه
@R-Niafele سودن یعنی ساییدن و ضمیر ش جاب جا شده یعنی سر به قدمش می سودم کنایه از تبعیت و پیروی و آواره ی کسی بودن ( همون خرابتم خودمون)
-
@R-Niafele سودن یعنی ساییدن و ضمیر ش جاب جا شده یعنی سر به قدمش می سودم کنایه از تبعیت و پیروی و آواره ی کسی بودن ( همون خرابتم خودمون)
@Mohsen-M-T مرسی دایی محسن به قول یکی از بچه های اینجا
-
@Mohsen-M-T مرسی دایی محسن به قول یکی از بچه های اینجا
@R-Niafele بالاخره نگفتی معنی ش ک تو ذهنته چ میشه؟
خواهش دایی جان -
@R-Niafele بالاخره نگفتی معنی ش ک تو ذهنته چ میشه؟
خواهش دایی جان@Mohsen-M-T هیچی والا من معنیی تو ذهنم نیست ...مفهوم کناییشو نگرفته بودم فقط
-
@Mohsen-M-T هیچی والا من معنیی تو ذهنم نیست ...مفهوم کناییشو نگرفته بودم فقط
@R-Niafele شاعرش هندییه منم زیاد نگرفتم... ب نظرم بیشتر خواسته ی سری چیزا رو تشبیه کنه...
صد رحمت به حافظ خودمون -
@R-Niafele شاعرش هندییه منم زیاد نگرفتم... ب نظرم بیشتر خواسته ی سری چیزا رو تشبیه کنه...
صد رحمت به حافظ خودمون@Mohsen-M-T من میخواستم اینجا جواب بدم اشتباهی تو مشاعره جواب دادم
تنها به حافظ علاقه مندی؟توشعرا؟ -
@Mohsen-M-T من میخواستم اینجا جواب بدم اشتباهی تو مشاعره جواب دادم
تنها به حافظ علاقه مندی؟توشعرا؟@R-Niafele خوب اگه یکی تقلید کنه زیاد ب دلم نمیشینه
البته همه ی شعرا قابل احترامن. -
زلف او در عدم آباد کمر میگردید دانش-آموزان-آلاء@R-Niafele
سلام دوست عزیز آلایی
معنی بیت: قبل از اینکه به دنیا آمده باشی من عاشقت بودم در حالی که تو قبل از تولدت مرده ای و در گور به زندگی ابدی خود ادامه میدی
این بیت با بیت زیر قرابت معنایی دارهگر گوهر جان خواهی هم در کمرت خواهم
ور دانه دل خواهی هم در برت افشانم -
-
-
@Mohsen-M-T
دوست عزیز سودن به معنای آهسته رفتن هستش ولی در این مصرع زود و با علاقه رفتن معنی میکنیم
و ش در منش پرش ضمیر نیست مفعول هستش معنیش میشه او را@mahta-kamali میشه بگید کجا نوشته؟؟
معنی می کنید درست تر متوجه بشم؟ممنون -
@R-Niafele
سلام دوست عزیز آلایی
معنی بیت: قبل از اینکه به دنیا آمده باشی من عاشقت بودم در حالی که تو قبل از تولدت مرده ای و در گور به زندگی ابدی خود ادامه میدی
این بیت با بیت زیر قرابت معنایی دارهگر گوهر جان خواهی هم در کمرت خواهم
ور دانه دل خواهی هم در برت افشانم@mahta-kamali فک نکنم ربط داشته باشن زیاد.
گر گوهر جان خواهی هم در کمرت دوزم/ور دانه ی دل خواهی هم در برت افشانم یعنی جانمو نثارت می کنم و در راه عشق سرمو فدا خواهم کرد
ولی اون بیت دوستمون معنیش ازلی بودن عشقه یعنی میگه قبل از اینکه تو متولد بشی من دوستت داشتم حتی. هم مضمون با بیت:پیش از این کاین سقف سبز و طاق مینا برکشند/منظر چشم مرا ابروی جانان طاق بود -
@mahta-kamali فک نکنم ربط داشته باشن زیاد.
گر گوهر جان خواهی هم در کمرت دوزم/ور دانه ی دل خواهی هم در برت افشانم یعنی جانمو نثارت می کنم و در راه عشق سرمو فدا خواهم کرد
ولی اون بیت دوستمون معنیش ازلی بودن عشقه یعنی میگه قبل از اینکه تو متولد بشی من دوستت داشتم حتی. هم مضمون با بیت:پیش از این کاین سقف سبز و طاق مینا برکشند/منظر چشم مرا ابروی جانان طاق بود@Mohsen-M-T در بیت( روزگاری که منش سر به قدم میسودم ......) عاشق از عشق زیاد به معشوقش میگه قبل اینکه به دنیا بیای عاشقت بودم یعنی شاعر داره نهایت عشق عاشق به معشوق رو به تصویر میکشه و در بیتی که من گفتم( گر گوهر جان خواهی.....)هم شاعر نهایت عشق عاشق به معشوق رو در کلمه ی نثار خلاصه میکنه چون این عشقه زیاده که باعث شده عاشق هر چیزی رو فدای معشوقش کنه
پس میتونیم نتیجه بگیریم که هر دوبیت به عشق زیاد عاشق به معشوق اشاره میکنه؟؟