پایین امدن کیفیت وساعت مطالعه
-
سلام وقت بخیر من دانش اموز فارغ التحصیل نظام جدید هستم راستش چندوقتی هست کل انگیزه وشوروشوق رو برای تلاش از دست دادم میشه راهنمایی کنید چطور به روزهای اوج برگردم ممنون
-
سلام وقت بخیر من دانش اموز فارغ التحصیل نظام جدید هستم راستش چندوقتی هست کل انگیزه وشوروشوق رو برای تلاش از دست دادم میشه راهنمایی کنید چطور به روزهای اوج برگردم ممنون
-
-
zeinab razmgir سلام منم اینجوریم ینی یه هفته پر انرژیم یه هفته کلا داغونم ولی یه چیزی که خیلی کمکم کرد خوندن کتاب ۴ اثر اسکاول شین بود که واقعا منو به خودم اورد شمام اگر نخوندینش حتما بخونین یا ویساشو گوش بدین اون زمانایی که بیکارین مثل اخر شبا واقعا کمک کنندس یا با یه نفر حرف بزنین و ذهنتونو خالی کنین از هر فکری که باعث میشه از درس و کیفیت خوندنتون کم کنه
-
zeinab razmgir
سلام وقت به خیر
رشد کردن فقط تلاش نمیخواد
صبوری هم میخواد
به نظرم یه تایم کوچیکی هم برای تفریح برنامه بریزید توو برنامه هاتون
حتی میتونه خورد یه بستنی با لذت باشه
اینکه فقط تو اون لحظه به هیچ غم و مشکل و سختی ای فک نکنید و اون لحظه فقط از همون بستنیه لذت ببرید
یه کارای کوچیک
یه پیاده روی تک نفره که زود برگردین
یه کادوی کوچیک در صورت اجرا کردن برنامه به صورت منظم، برای خودتون بخرید
گاهی وقتا یه کتاب غیر درسی کوتاه بخونید یه وویس گوش بدین یه کارایی انجام بدین که شاید درسی نباشه ولی در جهت درس میتونه باشه
یه کارایی که حالتونو بهتر می کنه هرچند کوتاه -
zeinab razmgir سلام منم اینجوریم ینی یه هفته پر انرژیم یه هفته کلا داغونم ولی یه چیزی که خیلی کمکم کرد خوندن کتاب ۴ اثر اسکاول شین بود که واقعا منو به خودم اورد شمام اگر نخوندینش حتما بخونین یا ویساشو گوش بدین اون زمانایی که بیکارین مثل اخر شبا واقعا کمک کنندس یا با یه نفر حرف بزنین و ذهنتونو خالی کنین از هر فکری که باعث میشه از درس و کیفیت خوندنتون کم کنه
-
Fa D من خودم کتابشو دارم ولی شما چنتا جا سرچ کنین تو گوگل یا بعضی از این کانالای انگیزشی حتما پیداش میکنین اگرم نتونستین پیداش کنین که برین سراغ کتابش
-
Fa D من خودم کتابشو دارم ولی شما چنتا جا سرچ کنین تو گوگل یا بعضی از این کانالای انگیزشی حتما پیداش میکنین اگرم نتونستین پیداش کنین که برین سراغ کتابش
-
Fa D هر جور راحتین
-
zeinab razmgir
سلام وقت به خیر
رشد کردن فقط تلاش نمیخواد
صبوری هم میخواد
به نظرم یه تایم کوچیکی هم برای تفریح برنامه بریزید توو برنامه هاتون
حتی میتونه خورد یه بستنی با لذت باشه
اینکه فقط تو اون لحظه به هیچ غم و مشکل و سختی ای فک نکنید و اون لحظه فقط از همون بستنیه لذت ببرید
یه کارای کوچیک
یه پیاده روی تک نفره که زود برگردین
یه کادوی کوچیک در صورت اجرا کردن برنامه به صورت منظم، برای خودتون بخرید
گاهی وقتا یه کتاب غیر درسی کوتاه بخونید یه وویس گوش بدین یه کارایی انجام بدین که شاید درسی نباشه ولی در جهت درس میتونه باشه
یه کارایی که حالتونو بهتر می کنه هرچند کوتاه -
romisa من هرکاری کنم
اهنگ گوش بدم
یا برم بیرون
یا کتاب بخونم
کلا واسه یه مدت طولانی ذهنم درگیرش میشه و نمیتونم هیچ کار دیگه ای انجام بدم
اینجوری نبودم 2 ماه اخر کنکور که میشه اینجوری میشم
نمیدونم واسه چیه :)))))))mriaw در پایین امدن کیفیت وساعت مطالعه گفته است:
romisa من هرکاری کنم
اهنگ گوش بدم
یا برم بیرون
یا کتاب بخونم
کلا واسه یه مدت طولانی ذهنم درگیرش میشه و نمیتونم هیچ کار دیگه ای انجام بدم
اینجوری نبودم 2 ماه اخر کنکور که میشه اینجوری میشم
نمیدونم واسه چیه :)))))))ببین اگه روزی ده ساعت بخونی و واسه هرروز یکی ده میلیون بهت پول بده چجوری درس میخونی؟
زمان الانت چن برابر این قیمت داره -
این پست پاک شده!